| Blackrose18 a întrebat:

Heyyy tuturor, voi cum vă petreceți seara?

104 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

Heeyyyy! Uite, mai stau nitel si dupa ma duc sa fac putina miscare. Tu?

| UnDiavol a răspuns:

Am Descoperit HBO HD laughing) de atunci cu niște cartofi prăjiți cu ulei de măsline și niște Pepsi Aia e Forța bine mai ies și pana la alimentară mai ies alerg stau lângă un lac ma plimb și revin la HBO

| Blackrose18 explică (pentru UnDiavol):

Efectiv sună a perfect laughing

| Blackrose18 explică (pentru Apokales):

Pe cand am trimis întrebarea aceea am terminat de facut curat in gradina, si cum sunt eu o vorbăreață am zis sa vad ce face lumea pe aici, acum ma gandesc ce carte sa aleg pentru citit.

| Apokales a răspuns (pentru Blackrose18):

Cam ce fel de carti citesti? Ce categorie, gen iti place?

Fantasy, thriller, novela, ficțiune realistica, tragedie...tu?

| UnDiavol a răspuns (pentru Blackrose18):

Da

Eu nu. Nu vreau sa intru in coma laughing. Glumesc. In general, citesc despre istorie, psihologie, articole de pe net despre nutrietie. Acum vreau sa trec la o carte despre miturile greciei antice. Mai am una care zace pe birou de luni de zile si parca tot o evit. Este genul ala de carte pe care ai cumparat-o si simti ca ai luat teapa. Parca isi bate joc de mine doar prin prezenta laughing.

Uuu total diferiti suntem la capitolul cartilor?

Nu suport romanele, mor! Cand vad tehnica aia a detaliului, cum baga descrieri interminabile, mor! Vreau informatie, vreau carti cu caracter stiintific, desi nu suport numerele. La capitolul matematica ma face si un pusti de clasa a-3-a. Mai ales la ce exercitii le da astora in ziua de astazi. happy

Eu urasc cele de psihologie, urasc sa vad cand ceva subiectiv e descris obiectiv, fiecare om gandeste diferit, simte diferit, iar cartile astea de exemplu de dezvoltare persoana le vad o scarba ewww, informatie caut pe internet.dar cartile de care ai zis tu nu ma atrag deloc?

Nu, cred ca m-am facut inteles gresit. Nu citesc carti de dezvoltare personala, le evit, le urasc. Orice carte care te forteaza sa gandesti, care iti ofera informatii utile te ajuta sa te dezvolti personal, deci n-ai nevoie de carti motivationale/de dezvoltare personala. Motivatia vine dintr-o viziune pe care o ai, vine dintr-o necesitate, deci nu ai nevoie de cineva sa-ti spuna ce si cum. Mai ales ultima carte de dezvoltare personala mi-a pus capac, includea in ea toate cliseele posibile, era ca o carte ce a copiat un program teleshoping. Citesc o carte din ea poate aflu un alt autor sau o alte carte valoroasa. Am citit de curand "Tata bogat, tata sarac", era laudata de multi, insa mie mi s-a parut o mizerie. Era viziunea unui antreprenor ce iubea banii, iar spre final dupa ce i-a criticat pe cei ce nu vor sa-si deschida o afacere si "puna banii sa lucreze pentru ei" a dat-o pe aia gen: este bine sa faci ceea ce-ti place, ceva ca si cum nu ar fi contat doar banii. straight face Cred ca avea dreptate intr-un singur pasaj, acela in care spunea ca este un bestseller, si nu o carte buna, acolo avea dreptate.

Exact, eu nu am in biblioteca nici macar o carte de genul? aveam 2 si le-am oferit cuiva

Nu-mi spune! Ai citit 50 shades of Grey?

Nu, dar am vazut 40 de minute din film cu o amica si e efectiv un dezastru? nu sunt pe genul asta de carti laughing

Ok, da-mi cateva titluri sa-mi faci o idee. Si ce zici de muzica? Ce piese asculti, ce genuri? Da-mi cateva mostre.

Hmm, uite cele două cărți care m-au făcut să plang și preferatele mele sunt: Hoțul de cărți și Maytreyi, mi-a placut mult si Dulce Brigitte roman scris de Maria Luiza Cristescu, mi-a mai placut extrem de mult si The hobbit dar etern in inima mea va ramane Maytreyi efectiv sunt indragostita de acest roman si de Mircea Eliade? iar muzica..pai ascult mult folk, latino, pop, eu sunt pe genul ala Julia Iglesias, Pablo Alboran, The civil Wars sa vezi ce frumos canta e un fel de grup format dintr-o fata si un baiat. Iar tu?

Am vazut filmul Hotul de carti si The hobbit la fel, filmul. Insa am vazut un film despre autorul seriei The Hobbit si Stapanul Ineleor, se numea Tolkien (2011, parca). Muzica rock, rap, versiuni nightcore. Acum ascult asta: https://www.youtube.com/watch?v=94bGzWyHbu0&ab_channel=AvengedSevenfold
Imi place explozia pe care o are in minutul 4.

Eu nu prea ma uit la tv sincer sau in general la filme, simt ca nu e productiv.

:O Ba da, este productiv. Este o arta mult mai complexa ai imagini, sunete, replici, mimica, este mult de analizat si digerat si iti solicita atentia si cunostintele. De multe ori s-a intampla ca finalul sa schimbe totul printr-o replica sa schimbe toata perceptia pe care o aveam despre film. Mai tin minte vreo doua in care finalul mi-a dat twist dupa twist, nu stiam ce sa mai cred. Ti le recomand: Whiplash (ti se va parea plicticos, dar captiveaza, este bine facut) si Shutter Island.

Sincer asta e subiectiv, eu daca nu am o carte in mana sa citesc si in schimb ma uit la un film ma plictiseste, eu cand citesc imi fac imaginile mele in minte, e totul mai profund...

Desigur, o carte iti solicita mai mult imaginatia decat un film care-ti reproduce asta in fata ochilor. Eu fac eforturi ca sa citesc, nu este intotdeauna o placere, mai ales cand dau peste informatii cu care nu-s de acord sau nu-mi prezinta un interes subiectul, insa nu vreau sa trec peste.

Ehh aici suntem exact opuși laughing eu uneori sunt certată de mama caci na captivează cate o carte de imi zice vai ca zici ca e film pe kanal d si nu poti opri laughing) eu mereu sunt cu cartile in mana.

La mine era invers. Mai lasa televizorul si pune mana pe o carte. Acum cand incerc sa citesc o ora- doua, nu mai lasa ei televizorul laughing. Ma rog, stau si mult pe calculator, fac si miscare, chiar acum trebuie sa plec sa ma mai misc nitel pe ziua de azi. Nu-mi plac masinile, urasc sa conduc. Nu-mi plac oamenii in prezenta mea pentru mult timp si nici pe mine nu ma agreez mereu, urasc grupurile mari de oameni chiar si mai mult.

Introvertitule, eu ador sa cunosc oameni, sa ies laughing as petrece tot timpul afara, pff

N-ai voie cu carti pe afara laughing. Nu suport aerul curat, am nevoie de cel statut si plin de praf. E ok sa iesi din cand in cand sa socializezi putin, conversatii scurte, discutii marunte: "Hey, ce faci?" - "Aaa... uite, bine, tu?" si atat. Cu cat te lungesti mai mult cu atat patrunzi mai mult si iti dai seama ca-s naspa, ca-s de rahat. Si eu sunt de rahat, dar incep sa ma obisnuiesc cu asta rolling on the floor. Dar cu ei prefer sa le pastrez imaginea de oameni de treaba in minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citesc și fac flotări pe parchet.

Tu vorbesti serios?

| Blackrose18 explică (pentru anonim_4396):

Oo nice

La care parte te referi cu vorbesti serios, ca am mai si glumit pe acolo?

Întrebări similare