| Blackrose18 a întrebat:

Heyyy tuturor, voi cum vă petreceți seara?

104 răspunsuri:
| Blackrose18 explică (pentru Apokales):

La partea cu aerul curat?

| Apokales a răspuns (pentru Blackrose18):

Aaa... da. Nu-mi place sa ies pe afara. Prefer mediul controlat si scaldat in lumina monitorului si a radiatilor produse de telefon, calculator si TV happy.

M-as sufoca asa. Vaileu

Ce-i drept nu mai pot respira bine si imi straluceste pielea de la atata radioactivitate, dar cred ca-i ok. laughing

| tpUuUuUuUuU a răspuns:

Ma joc metin https://alaska2.ro/

Incep sa cred ca glumesti laughing

Glumesc. Dar tot prefer sa stau in casa. Am mai multa activitate in casa decat afara, ma rog, mai multe activitati placute. Spre exemplu, tu ce faci afara?

Eu admir natura, inspir aer, ador sa ies, mai ales cand e timpul spre amurg...imi plac plimbările lungi, sa vad cerul, pasarile, copacii... uneori imi vine inspirația pentru ceea ce scriu..imi place sa observ totul de afara.

Ultima plimbare lunga prin natura a durat ore intregi, pe munte si nu a fost plimbare a fost escaladare si eu am rau de inaltime. De ce am mai urcat?! Pentru ca mi-a fost mai frica sa cobor rolling on the floor. Ce scrii?

Scriu gânduri ale vieții, trăirii, scriu și de prin imaginația mea, am scris vreo 20 de pagini odata despre povestea unei iubiri care întâlnește trecutul si viitorul in acelasi timp, iar profesoara mea a vrut sa mearga dupa ce termin cu ea la o editura dar nu am acceptat.

Ma bucur ca n-ai acceptat. N-as fi vrut sa stiu ca visul altcuiva se implineste si al meu nu. M-as fi simtit prost in propria-mi ratare laughing.

? pai deocamdata nu, dar in viitoare poate ca da.

Si ce te opreste sa o faci acum?

Nu simt ca e ce trebuie

Treaba ta, insa ar trebui sa tragi linie candva, altfel nu vei afla niciodata. Sau nu vrei sa devii o scriitoare?

Sincer e doar pasiune...

Si atunci ce aveai de pierdut?

Probabil o sa fac asta dar o sa folosesc un pseudonim.

De ce? Cere-le parerea si altora, asa obtii o viziune mult mai apropiata de adevara, daca tu nu ai incredere.

Asta fac dar rar, lumea de obicei e rea.

| adriangrowinglife12 a răspuns:

Un film, muzica preferata, un joc, mai vorbesc cu unul altul, mai ma joc cu pisica, mai vorbesc cu sora mea/parintii, rareori mai beau asa putin cu un tovaras laughing...

Nu cred. Tocmai ce am spus asta. Insa nu toata lumea se pricepe la ceea ce faci tu. Profesoara ta, oare ea se pricepe?

| Drimmero a răspuns (pentru Apokales):

Te-ai facut de o gagica, Apokales ))) sa mai zici ca n-ai parte.

| Apokales a răspuns (pentru Drimmero):

straight face Discutam doar. Daca mai tii minte ce am discutat, atunci stii ce parere am.

Te dai de piatra dar te inoaie asta mica, fii si tu mai deschis cu ea, mai patrunzabil si patrunzator.

| Apokales a răspuns (pentru Drimmero):

Nu-i adevarat. Eu sunt o stanca, la figurat vorbind.winking

N-as zice, mai ai 3 zile la dispozitie sa-i cumperi niste trandafiri si eventual o plimbare prin parc, timpul se scurge

| Blackrose18 explică (pentru Drimmero):

Sunt sigura ca trandafirii aia ar fi bine veniti de la tine cu tot cu sarcasmul asta dulce-acrișor.

Orice are un remediu... cu iubire topești, și înlături orice laughing)

Întrebări similare