| Blackrose18 a întrebat:

Heyyy tuturor, voi cum vă petreceți seara?

104 răspunsuri:
| Dddonkey a răspuns:

In liniste, langa soba si cu o incercare de a puricii cartile.

| Drimmero a răspuns (pentru Blackrose18):

Nu stii in ce te bagi, ai noroc ca trandafirii sunt singurele flori care stiu cu arata, ar mai fi si lalelele dar d-alea iau toti sarakii. Dar ce treaba am eu? era vorba sa se bage Apokales pe felie

| NotNamed a răspuns:

Pai stau pe TPU, mai schimb doua trei vorbe, mai invat ceva util. Dar in general caut surse de informare, adica sa citesc sau sa ma uit la ceva util mie care sa ma dezvolte pe plan psihic si mental. Din cand in când ma mai uit la filme si seriale.

| Blackrose18 explică (pentru Drimmero):

Presimt eu ca ai mai mult lipici laughing) apropo nu se bagase nimeni pe felie

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai... fac de mancare, apoi mananc (normal laughing ), mai lucrez la proiectele mele personale, ma mai joc, mai citesc (si daca tot suntem la capitolul carti din cate vad, pot sa zic ca si carti de dezvoltare personala ^_^, nu imi place istoria tongue ).

Unoeri mai ies si pe afara, daca ma trage inima. A... si continui povestea imaginara din capul meu ^_^

| Blackrose18 explică (pentru DoarBogdan):

Ai o imaginatie bogata?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Blackrose18):

Ar fi putin... sa nu zic ipocrit sa spun cum sunt, pentru ca nu ma cunosc chiar asa de bine, dar pot sa zic ca da happy
Printre altele... ma gandesc la acelasi fir si poveste imaginara inca de cand eram copil mic happy

Ohh frumos, mă bucur să văd persoane care iși folosesc imaginatia

DoarBogdan

Aveam de ales intre asta, o lume imaginara... sau sa innebunesc ^_^
Acum a ramas doar un obicei.

Dar oricum... ce poti spune despre seara de astazi thinking

Uneori și eu sunt in lumea mea aceea imaginară eu aleg sa traiesc asa fiindca viața e prea cruda. Seara la fel ca dimineata pentru mine e obositoare de vreo saptamana.

DoarBogdan

Da... lumea este cruda si urata, la fel de mult pe cat este de frumoasa. Dar poate asa trebuie sa fie.

Sper sa gasesti linistea diminetii (si implicit la fel pentru seara), numai bine! ^_^

| Apokales a răspuns (pentru Drimmero):

Ma subestimezi. Sunt prea lenes si scarba pentru toate astea. laughing

| Apokales a răspuns (pentru Blackrose18):

Sunt prea incapabil pentru asa ceva. laughing

| Blackrose18 explică (pentru Apokales):

Asta fiindca nu ai dat de ceea ce trebuie laughing

Azi chiar nu o sa am linistea dimineții caci sunt in maxima forta cu începutul curățeniei laughing

Descrie-mi cum ar fi "ceea ce trebuie". happy

Ceea ce trebuie nu se cauta, vine intamplator, vei da de cineva care te va face sa iti pierzi mintile, sa iti lasi garda jos, vei vedea. Ceea ce trebuie nu se descrie, se simte, app nu am folosit ghilimele ca ma grabeam si eram pe laptop laughing)))))

Cred ca tocmai mi-ai descris o sticla de vodka laughing.

Eu as bea niste vin...uff

Depinde de care. Penultimul sortiment cumparat a fost unul atat de sec incat trebuia sa-ti urasti viata ca sa-l bei pe tot... asa ca l-am baut straight face. Oricum, prefer berea.

Vinul de Jidvei este marea mea placere laughing

Ti l-as cumpara, insa sunt prea alcoolic ca sa impart asa ceva. Sincer imi plac bauturile care te iau usor si te duc in starea dorita, berea si vinul sunt acelea. E ca si cum ti-ar spune: "Hey! Iti place asa sau mai continuam?". Bautura spirtuasa te lasa sa-ti faci de cap si te ia dintr-odata, asta nu-mi place pentru ca eu nu am stop laughing.

Exact asa sunt eu, vinul ma relaxeaza parca imi ofera o stare de somn linistita in schimb daca consum ceva tare parca devin o salbatica laughing))

Ei bine, vinul are un efect anti-stres, nu stiu daca alcoolul in general. Dupa o zi naspa, vin seara cu un pahar de vin si imi zic: "Da-i in ma-sa si pe aia!", toate grijile dispar. Cum sa vina grijile peste tine cand tu esti beat turta? Vin grijile si spun: "E beat. Lasa-l ca vorbim cu el maine."

Exact.

Yeap.

Ce ma plictiseste ora de religie.

Religia nu-i plictisitoare, depinde in ce mod ti-o preda. Religia poate explica natura omului prin felul in care este interpretata si poate oferii morala prin pilde. Este mai usor sa intelegi o invatatura dintr-o poveste decat daca ti-o spun direct pentru ca iti atribui tu informatia respectiva, ai cules-o tu din poveste, este creatia ta.

Ideea este ca totul se rezuma la divinitate la aceasta ora, la acea gandire incuiata in care trebuie sa crezi in ceva ce nu ai vazut!

Întrebări similare