cami
| cami a întrebat:

Imi este imposibil sa nu alcatuiesc un top, in materie de TP-isti mei preferati happy
Tudor, urbanghost, Andrutza, eu_o_mare_enigma, Krina, harciog, prfml, adina, bubulina.
Dar si pe cei pe care-i admir de la distanta: Ioanaa, dumnezeu, Flav, Crucified_Countess, Flory, Pamflezistul, TOT.EU.adicaea-ZAZU, Nogod [cu toate ca nu-s ateista], nony, mike, mumoasa, andreicatalin.
Rugamintea mea este [daca doriti si vreti], sa alcatuiti propriul vostru TOP. Ce ziceti, va bagatibatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cami - de ce de la distanta, apropie-te, vino la mine!

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii am in lista de prieteni, si ma sunt pe langa, nu ma mai putin importanti pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma refeream la cami.Si ii respect preferintele sa stii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok iti respect preferintele, Cami.Am inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@flav - iti multumesc ca te-ai gandit la mine ca fiind unul din cei doi pe care ii stimezi foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok.eu nu fac un top, deoarece nu doresc, ca din greseala sa omit pe cineva, iar dupa aceea sa se simta ''marginalizat''intr-un anume mod.insa ceea ce doresc sa spun, este ca iti multumesc pentru faptul ca sunt in preferintele tale si sa-ti spun, daca mai era cazul, ca si tu esti preferata mea de aici de pe TPU. ''oltencuta mica''. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De mine ati uitat de cind sint suspendat, drace stiam ca asa o sa patesc rolling on the floor
BRO suspendatu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista rubrica prieteni pentru acesta, mi se pare aiurea ce faceti voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tudor te iubeste femeile si e moarte dupa tine! laughing

Topul meu e : top 40 Uk ...prietenii stiu de ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care au dat nume nu le consider persoane de incredere ba chiar egoiste si pot trada prietenia oricand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@flav - ti-ai ratat cariera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@shin-nu ar fi fost marginalizat, ba din contra, l-as fi mentionat, asa cum te-as fi mentionat si pe tine.insa mi se pare putin lipsit de respect pentru ceilalti sa dai nume.de aceea ma feresc cat pot pentru a da nume. oricum, persoanele pe care le admir, se stiu, ce rost are sa le mai mentionez pe toate siteurile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cami-offf! dar tu stii ca niciodata nu as gandi in asemenea termeni despre tine.sau oare te indoiesti cumva? te asigur eu ca nu ai fost nesimtita si am incredere in tine ca nici de acum aininte nu vei fi.altfel nu mi-ai fi fost simpatica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy Cami, ma bucur ca ma vad mentionata. happy Si mie imi placi, sincer.
Imi mai plac urmatorii: Flav, eu_o_mare_enigma, lia, zbenguici, shin, bizzare, april, dr ben zona, julian, mike, Moneyandfame( desi nu m-am uitat la raspunsurile lui, sa studiez, doar ca i-am vazut cateva raspunsuri foarte amuzante), pe tine te-am zis deja...nu mai stiu. Sper ca nu am uitat pe nimeni.big grin
Ordinea e aleatoare.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un caz concret, Bro deja este considerat de domeniul trecutului de voi care ati dat nume, cat era pe site era simpatizat dar se pare ca nu a lasat nimic in urma lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am uitat de gabitzza, si ea imi place mult happy