Noi barbatii suntem niste creaturi destul de simple si ne ghidam in primul rand dupa aspectul fizic...nu avem ce face, asa suntem noi construiti. Daca femeia respectiva nu ne atrage fizic, poate sa aiba ea toate calitatile morale din lume si tot nu vom fi interesati de ea. Sigur ca ne dorim sa fie si fata buna, dar in primul si in primul rand trebuie sa existe atractie fizica. Stiu ca voua fetelor/femeilor va e greu sa intelegeti, pentru ca voi sunteti perfect capabile sa va implicati in relatii cu barbati de care nu sunteti atrase fizic. Noi nu suntem asa, nu putem!
La cele fizice, ca nu prea exista fete morale. sunt morale pana dau de p potrivita.
Amandoua is importante, dar eu tind mai mult spre moral, ca frumusetea moderna e machiaj si filtre foto.
Ai dreptate, insa in general baietii se indragostesc de fete cu unul dintre motive fiind acela ca e frumoasa.
Stiu ca oricat de greu ar fi de crezut, mai exista fete care au si frumusete naturala.
Pai genetic suntem programati sa ne uitam prima data la fizic, fizicul e proba eliminatorie, daca nu te atrage deloc o fata, nu te mai intereseaza calitatile morale, asta e adevarul.
Ca nu e bine asa, e alta treaba.
Si asa e si la fete, deci intrebarea nu trebuie sa fie doar pentru baieti.
Ca dupa ce fizicul corespunde, ne int si calitatile morale, asta e altceva.
Ambele sunt la fel de importante. Fizicul care tine vie atractia, iar calitatile morale care te tin langa persoana aia.
Nu conteaza ca trece, suntem facuti sa ne uitam la fizic intai, e proba eliminatorie.
Baietii deloc atractivi imbatranesc cu calitatile lor morale cu tot fara gagica, sau cu una care sta cu el ca nu are incotro (apropo de exemplele alea aiurea cum ca destul baieti nasoi au gagica), insa aia niciodata nu il va iubi pe acela, ori il ignora, ori sta cu el dintr-un interes anume.
Pai nu trebuie sa alegi ceva urat. Fiecare sac isi gaseste peticul. Degeaba baiat frumos si prost, iar in pat este ca bata. Sa stii ca am avut ocazia sa cunosc doua cupluri care s-au luat de frumusete, dar s-au despartit din cauza ca frumusetea era doar pe dinafara, interior era gaunoasa, iar la pat era ca dracu. S-au despartit, unul din cauza lui ca nu o satisfacea, al doile din cauza ei, ca era ca o bucata de lemn in pat.
Se zice ca natura rar pune toate calitatile intr-o persoana, asa ca cel urat are alte calitati.
Fizicul conteaza mai mult decat calitatile morale, pe cine intereseaza ca are un caracter, suflet frumos daca e urata? pe nimeni.
vrei moralitate? du-te la biserica tata si aia e, ia-le pe maicute.
Cati prosti frumusei au gagici misto, si cati inteligenti n-au, ca nu arata bine, sau sta unele de interes cu ei.
Si prostii aia sunt buni la pat, nu mai gasi tu motive, ca vaaai prostii nu-s ok.
Unele se lasa si batute pentru ca mor dupa golanii aia.
Sau si daca nu fac familie cu ei, la inceput oricum aia au parte de iubire si sex.
Degeaba are calitati uratu, ca ramane pe dinafara, nu va avea o relatie bazata pe sentimente si cu una care arata misto, si asta realitatea o arata.
E perfect normal sa fii atras de aspectul fizic al unei fete și sa vrei sa ai o iubita cu calități fizice. Dar calitățile morale sunt infinit mai valoroase. Fosta mea era superba, dar era mincinoasă și manipulatoare.
Ba îți zic eu că misoginismul tău este motivul pentru care nu găsești fete morale!
"Unele se lasa si batute pentru ca mor dupa golanii aia."
Băiete, ai măcar cea mai mica idee despre dinamica relațiilor abuzive? După felul în care vorbești, sunt tentat sa cred ca ești un virgin misogin și frustrat
Cei care se multumesc cu invelisul. Tu stii care organ da primul semnalul de atractie fata de o alta persoana? Cel olfactiv. Ori nasul nu deosebeste frumusetea. Si inca ceva. Filozofia frumosului spune: nu-i frumos ce este frumos, este frumos ce-mi place mie.
Nu te contrazic, doar adaug: am vazut niste tipe frumoase casatorite cu niste barbati urati. Dar cand am stat de vorba, mi-am dat seama ca frumusetea este umbrita de prostie, iar uratenia estompata de inteligenta.
Eu nu am spus ca prostii nu sunt buni la pat. Am spus ca sunt si frumosi care sunt de vai ei la pat, nu prostii. Sunt cazuri si cazuri. Vorba aia, desi nu se calca exact pe problema: cate bordeie, atatea obiceie.
Nu ai cum sa treci peste cele fizice, alea ies in evidenta primele, dar cele decisive ar trebui sa fie cele morale. Trebuie sa te uiti la cum fata se raporteaza la cei din jurul ei, asa iti dai seama daca este cea potrivita.
Si cum ai ajuns la concluzia ca as urâ fetele? Am zis numai un adevar.
Deci tu spui ceva misogin, după spui ca de ce am ajuns la concluzia că ești misogin, doar ca apoi sa spui ca opinia ta misogina este un adevăr? Tu chiar nu realizezi cât de redus în gândire poți fii?
Femeile au standarde mult mai mari din punct se vedere al aspectului!
Nu exista un "trebuie" in contextul asta! Exista doar ce fac oamenii, si majoritatea oamenilor se uita dupa fizic mai intai! Multi nici nu se mai uita la altceva!
Lasa tu filosofia frumosului, filosofia se aplica in alte locuri, nu la iubire unde este in mare parte biologie umana! Iar cand vine vorba de biologie, frumusetea este cel putin 90% obiectiva!
Sustii un neadevar. Filozofia frumosului are aplicatie universala, indiferent de domeniu. Doar cine a studiat-o stie asta. Pareti are toata lumea, dar nu toate sunt aplicabile.
Ce are a face biologia umana aici. Nu, frumusetea nu este obiectiva nici cand vine vorba de oameni. Sau in special in acest caz. Altfel ai contrazice definitia frumusetii. De cate ori nu ai auzit ca doi oameni au pareri diferite in legatura cu frumusetea altei persoane?
Foarte rar! Doar cand persoanele respective au un ego foarte inalt si vor sa-si imbunatateasca stima de sine, dar majoritatea oamenilor cu care am discutat au perceptii identice asupra frumusetii!
In general ne atrage frumusetea, nu degeaba se spune ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place.
Dar atractia fizica nu este suficientă, pentru o relație cu adevărat frumoasa, e nevoie de mult mai mult decat atat.
Uitati-va in jur si vedeti cati prieteni minunati aveti, care fizic nu sunt neaparat de pus in revista. Cel mai carismatic dintre cunoscutii mei este un tip care arata cu cel putin 10 ani mai bătrân decât este (cand l- cunoscut tocmai împlinise 32, eram sigur ca e o gluma de-a lui, fiind convins ca are 42, desi eu i-as fi dat 45), are +100 kg si o inaltime de 160 si un pic. Nu am înțeles niciodată de ce il adora femeile, chiar și cele care nu il cunosc, de ce orice tampenie scoate pe gura e primita ca o replica geniala sau de ce nimeni nu se supara cand se imbata la chefuri si face tot felul de nefacute.
Mai, e vorba si de termen lung! Satisfacerea nevoilor sexuale face parte din codul nostru genetic! Chiar daca noi vrem sa gasim ceva de termen lung si ne uitam si la alte calitati, conteaza si atractia fizica, pentru ca oricine mai vrea din cand in cand sa simta o placere macar moderata in relatiile intime cu partenerul, e instinctul nostru! Si probabil ai interpretat putin gresti ce am spus! Nu am spus ca nu conteaza si calitatile interioare, conteaza pentru relatiile de termen lung, dar nici tu nu ma poti contrazice spunand ca aspectul nu conteaza deloc sau conteaza foarte putin, pentru ca asta ar insemna sa ignori natura umana!
Conteaza si calitatile fizice, recte frumusetea, dar am avut ocazia sa consolez destule persoane care au ramas dezamagite dupa ce au constatat ca frumusetea i-a inselat asupra persoanei. Si si referitor la relatia intima. Am auzit cateva femei care spuneau: ce folos ca este frumos, dar la pat este dezastruos.
De asemenea am avut ocazia sa cunosc cupluri care s-au despartit deoarece, partenerul(a) foarte frumoasa, cu care se mandrea cand defila in public cu ea, dadea cu bata in balta in cadrul discutiilor.