E o gluma de prost gust. Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna!
Zvonurile nu sunt adevarate. Justin Bieber exista! Faceti si voi diferenta dintre un batran de 51 de ani si un baiat talentat de 16.Aceste lucruri au fost inventate de niste invidiosi si daca ar fi adevarat chiar mi-ar parea rau pentru ca JB canta foarte bine nu ca altii care se numesc vedete.
Nu e adevarat nimic. Oricum emblema celor din Cnn nu e cea reala.
Oamenii de plictiseala scot tot felul de intrigi.
E o minciuna mare tot!
As vrea eu sa nu existe dar exista sa fim seriosi vocea unui batran asa de subtire oricum nu vreau sal ascult pe justin nici nu-mi pasa din partea mea sa nici nu existe
Nu cred despre ce se spune in legatura cu el. Eu cred ca Justin chiar exista... iar in lagatura ca mosu d 51 d ani care s spune ca are o masca exact ca fata lu Justin cred ca e o facatura. Nu as crede asemenea prostii niciodata. Vocea lui nu se poate compara ca nici o alta voce
Nu este real m-am uitat la 30 din piesele lui dar nu se vede ca are masca e o prostie
ZSi eu cred ca e doar un zvon. dar pe CNN a aratat masca si pe internet apare o poza in care cel care ar fi sub masca ...il baga in celula si arata exact ca justin
OMG ce bine ar fi! Eheeee! Daca nu ar existaa unu ca Bieber... am fi toti Happy! Nu ar mai venii "SFARSITUL LUMII" dar nu e adevarat deoarece anii urmatori sunt cei mai rai : 1. 1995 (nu m-am interesat) SE NASTE BIEBER :-& 2. 1996 Moare 2PAC 3. 1997 Moare Biggie
Cu siguranta Justin Bieber exista este doar un zvon ca na-r fi existat crede-ma exista
Cum se poate sa nu existe?
exista,sute de fane lau atins,au fost la concertele lui, sunt milioane de poze cu el si acum apare o singura poza ca are masca si nu mai stu ce!
voi credeti asa ceva?
e o gluma de prost gust, si rusine fanilor care au crezut chestia asta
Daca ar fi fost adevarat.as fi fost si proasta! nu ati vazut ca batranul doar misca buzele era doar inregisrtat de justinbieber! eu il iubesc pe el pe 3.martie.2012 vine in Romania justin bieber! si app eu am fost in canada la concertul lui!@!nu m, ai lua inseama sunt sigura ca un copil nu a avut ce fac esi a postat prostia asta
Frate videoclipul asta a fost interzis bine ca am apucat sa il vad pentru ultima oara uitete la dinti lui jb si vezi ca mosul parca are dinti scosi din cur iar jb ii are perfecti
Http://www.theonion.com/......yea,18178/ e postat si pe site-ul lor si exista aceasta televiziune deci ***:-|si mosu chiar seamana deci :-| nu stiu:-|
Hai lasa'ma e o minciuna in toata regula...is niste tampiti astia care au facut gluma asta de prost gust ... J. B. exista stai chill
Hai ma lasa'ma ...is niste tampiti astia care au facut glm asta de prost gust... J. B. exista stai chill
anonim_4396 întreabă: