| Daniel_4881 a întrebat:

Justin Bieber Nu exista? spuneti ca nu e adevarat pls http://www.youtube.com/watch?v=lY89NfIZcyQ&feature=playe r_embedded

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

E o gluma de prost gust. laughing Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna! happy

306 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zvonurile nu sunt adevarate. Justin Bieber exista! Faceti si voi diferenta dintre un batran de 51 de ani si un baiat talentat de 16.Aceste lucruri au fost inventate de niste invidiosi si daca ar fi adevarat chiar mi-ar parea rau pentru ca JB canta foarte bine nu ca altii care se numesc vedete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate daca nu exista cum de sunt atatea mel ccu el care acum au aparut este doar o gluma foarte proasta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e aevarat justin bieber nu exista e un mos cu o voce mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.justin biber exista.eu l-am vazut la un concert la viena pe viu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu a sarutat-o pe Miley Cyrus si pe Selena Gomez si au fost si pozati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce pacat ca nu e in puscari
nu-l suport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber nu-i mort?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat eu cred

| Avon_8981 a răspuns:

Nu e adevarat nimiclaughing. Oricum emblema celor din Cnn nu e cea reala.
Oamenii de plictiseala scot tot felul de intrigi.
E o minciuna mare tot!

| Sov95 a răspuns:

Fake este, dar de bun gust laughing pacat ca nu e asa!

| xxoODarkOoxx a răspuns:

As vrea eu sa nu existe dar exista sa fim seriosi vocea unui batran asa de subtire oricum nu vreau sal ascult pe justin nici nu-mi pasa din partea mea sa nici nu existe

| Fisstic a răspuns:

Nu cred despre ce se spune in legatura cu el. straight face Eu cred ca Justin chiar exista... iar in lagatura ca mosu d 51 d ani care s spune ca are o masca exact ca fata lu Justin cred ca e o facatura. Nu as crede asemenea prostii niciodata.winking Vocea lui nu se poate compara ca nici o alta voce

| spirt1 a răspuns:

Pacat frate scapam de un fraier

| BlackBoyR01 a răspuns:

Nu este real m-am uitat la 30 din piesele lui dar nu se vede ca are masca e o prostie

| Alexutza_7247 a răspuns:

ZSi eu cred ca e doar un zvon. dar pe CNN a aratat masca si pe internet apare o poza in care cel care ar fi sub masca ...il baga in celula si arata exact ca justin

| oollyyoo a răspuns:

OMG ce bine ar fi! Eheeee! Daca nu ar existaa unu ca Bieber...happy am fi toti Happy! Nu ar mai venii "SFARSITUL LUMII" laughing dar nu e adevarat deoarece anii urmatori sunt cei mai rai : 1. 1995 (nu m-am interesat) SE NASTE BIEBER :-& 2. 1996 Moare 2PAC crying 3. 1997 Moare Biggiecrying

| sexysportsbaby a răspuns:

E o gluma proasta, nu mai credeti tot ce vedeti(ganditi si voi):*

| monialle a răspuns:

Cu siguranta Justin Bieber exista este doar un zvon ca na-r fi existat crede-ma exista

| babilici0scumpik a răspuns:

Cum se poate sa nu existe?
exista,sute de fane lau atins,au fost la concertele lui, sunt milioane de poze cu el si acum apare o singura poza ca are masca si nu mai stu ce!
voi credeti asa ceva?
e o gluma de prost gust, si rusine fanilor care au crezut chestia asta

| Emma_9057 a răspuns:

Daca ar fi fost adevarat.as fi fost si proasta! nu ati vazut ca batranul doar misca buzele era doar inregisrtat de justinbieber! eu il iubesc pe el pe 3.martie.2012 vine in Romania justin bieber! si app eu am fost in canada la concertul lui!@!happynu m, ai lua inseama sunt sigura ca un copil nu a avut ce fac esi a postat prostia astalaughing

| justinbieber3388 a răspuns:

Stailinistita ca exista videoclipul ala era editat

| VeroZ a răspuns:

Frate videoclipul asta a fost interzis bine ca am apucat sa il vad pentru ultima oara uitete la dinti lui jb si vezi ca mosul parca are dinti scosi din cur iar jb ii are perfecti

| sasu a răspuns:

Http://www.theonion.com/......yea,18178/ frt e si pe site-ul lor deci ***:-|

| sasu a răspuns:

Http://www.theonion.com/......yea,18178/ e postat si pe site-ul lor si exista aceasta televiziune deci ***:-|si mosu chiar seamana deci :-| nu stiu:-|

| Nimeni14 a răspuns:

Exista.

| Nimeni14 a răspuns:

Exista.

| vlad9 a răspuns:

I was his biggest fan

| ythfghy a răspuns:

Hai lasa'ma e o minciuna in toata regula...is niste tampiti astia care au facut gluma asta de prost gust happy... J. B. exista happy stai chillwinking

| ythfghy a răspuns:

Hai ma lasa'ma ...is niste tampiti astia care au facut glm asta de prost gust... J. B. exista happy stai chillwinking