| RAY a întrebat:

Ma întreb... oare nu e mai ușoară viata unei fete/femei?

118 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Endoryus):

Nu consider ceva imatur daca stai cu parinti, eu consider ca scopul vieti este sa stai langa cei dragi, asa vad eu viata, fiecare vede viata in felul lui, desigur ca muncesc, dar de ce sa stau in chirie singur sa platesc 200 de euro cand stau in casa mea, nu vad logica

| RAY explică (pentru PersonajFictiv):

As vrea si eu sa spun ceva, nu am pus asa mare pret si eu pe autocontrol toata viata, dar in ultima luna am pus si am slabit ceva si vad ca conteaza foarte mult auto controlu, fetele alea nu au auto control, ele ca si mine cand vedeam napolitane nu ma puteam abtine si uite asa, dar ele fac si copii, ce e dramatic, consider auto controlu esential vieti si gandirea logica

| Endoryus a răspuns (pentru RAY):

Fiecare are dreptul la o parere. Nu inseamna ca trebuie sa fie toate la fel

| PersonajFictiv a răspuns (pentru RAY):

Bravo ție, ai fost dependent ca să înțeleg de așa ceva și știu că odată ce ești dependent de ceva e a dracu de greu să te lași dar e bine că ai putut să o faci.
Oricum, daca se mai întâmplă să calci strâmb trebuie să continui de acolo, e ca un mușchi și ambiția asta, daca îl antrenezi e din ce in ce mai puternic.

| SilentRain a răspuns (pentru Endoryus):

Nu toate fetele sunt la fel, nu vad de ce sunt nu mai fetele vinovate
Nu ma bocesc, ma descarc, pereți din baie nu vor sa ma mai asculte
Nici viata mea nu a fost roz și mov, de pe la 12-13 ani am mi-am rupt ficatii, la 15 aveam responsabiltati care nu îmi aparțineau mie
Doar gândește cum e sa fii înt-un loc pe care îl urăști dar trebuie sa mergi de nevoie în fiecare zi

Dependent rau de tot, am ajuns sa am boli care trebuia sa le am la batranete si din cauza ca stau mai mult la pc, asta ne baga in mormant

| SilentRain a răspuns (pentru RAY):

Mai și întrebi?
Asta încerc și eu sa spun, dar parca nu ma aude nimeni
Femeile si bărbați sunt egail, fiecare cu avantajele și dezavantajele lor
Este greșit sa spui ca un singur gen este de vina pentru majoritatea greșelilor
Depinde în mare parte de context cine greșite mai mult sau mai puțin

| SilentRain a răspuns (pentru Freya1):

Nici eu nu suport genul ala de bărbați-larve
Repect am doar pentru aia responsabili

| Endoryus a răspuns (pentru SilentRain):

Daca nu ai fi cu capul in nori ai fi observat ca nu zic ca e vina doar a fetelor. Cu atat mai putin sa zic ca ei sunt mai buni. Dar e penibil sa vezi mai sus ca unele au dureri in fund de la prea mult stat la coafor pe cand altii au dus o viata grea. Nu ma baga nici tu pe mine cu restul in oala.

| SilentRain a răspuns (pentru PersonajFictiv):

N-am nimic de câștigat, doar timp de pierdut
Nu toate fetele sunt deștepte unele sunt și mai puțin inteligente cred în prostia miraculoasa numita iubire, foarte rare cazurile în care un golan devine băiat de casa
Unele nu toate cred ca pot schimba ceva din vina iubiri
Da în cazul ala fata este de vina, nu știe când sa renunțe

| Drimmero a răspuns:

Atata venin aruncat de-o parte si de alta de parca zici ca doar unul dintre sexe face parte din rasa umana, treziti-va la realitate, in lume exista multe probleme decat contrele astea infantile.

In societate, femeile si barbatii ar trebui sa fie egali, dar au atributii diferite, adica nu poti sa compari ceea ce gandim, simtim, facem...e logic ca exista ceva diferit si e la nivel evident.

Poate de la prea multa cafea nu am observat asta
Penibil e puțin spus, genul ala de fete sunt de tot rahatul
Nu te bag în nici o oala ca nu ai încăpea, poate dacă e una foarte maree
Poate sunt eu bipolara și da cu siguranță nu sunt cu nasul pe sus,

Ray nu murii maaaaa, după aia cine îmi mai cumpăra rochiță rolling on the floor) bine înțeles după ce o sa ajung cat o balenă ucigașă rolling on the floor

Am doar 80kg, taci acolo ca nu sunt gras straight face

Cine te-a făcut pe tine gras? Vorbeam cu Germanul

Nu te bag în nici o oala ca nu ai încăpea, poate dacă e una foarte maree. Tu uiti si ce scrii. Ray ti-a luat mintile

Ești înalt. nu gras
Da mă, sigur ca da, Ray mi-a luat mințile pe care nu le aveam deja rolling on the floor)

O sa iasa copii urati care or sa le placa stiinta. Merge. Daca erai frumoasa, alta povestea

Shhhh ca sufletul contează rolling on the floor Chhh germani mici cu suzete înnebuniți după știința oribil

Si urati din cauza mamei, nu uita! laughing

Eu mama? Ferească D-zeu, dar ce vrei sa ma vezi la ProTV

| RAY explică (pentru SilentRain):

Asa e

Ce sa fie?

Daca ma iubesti fa un bine si pune ceva bani de o parte sa avem banii de nunta, ca apoi o sa traim din donati

Minunat in ritmul asta o facem nunta când mă pensionez eu, pe Endoryus nu-l chemăm la nunta că nu ascultă manele

Uite playlistul de nunta https://www.youtube.com/watch?v=oYab7qAAqn8

| Plato a răspuns (pentru SilentRain):

Are dreptate endoryus in ceea ce priveste femeile ce raman cu 2 copii, in foarte multe cazuri, nu chiar in toate, e vina lor ca i-au facut cu smecherasi. Asta cu fiinta emotionala este, de asemenea, o prostie. happy

| Plato a răspuns:

E chiar superfluu sa cauti argumente pentru a cui viata e mai grea, in functie de sex, ca nu poti clasifica asa.

Viata Arianei Grande e mai usoara decat a multor barbati, dar si a lui Jon Cryer e mai usoara decat a multor femei.
Ca femeia naste, barbatul munceste nu stiu unde etc nu sunt argumente pentru a demonstra ca viata unui sex e mai usoara decat a celuilalt.

Cert e ca, in mare parte din cazuri, oamenii isi fac singuri viata mult mai grea decat ar trebui sa fie.

Azi a inviat iisus cel catolic si na am mancat mai multe calori

Îl chemăm pe Dănuț, și vezi ca în data nunti s-ar putea sa lucrez peste program și sa nu ma ajung la nunta
https://youtu.be/hHJKGF_-zUk