| RAY a întrebat:

Ma întreb... oare nu e mai ușoară viata unei fete/femei?

118 răspunsuri:
| sofisis a răspuns (pentru RAY):

Asta e realitatea ta RAY. Realitatea multora este alta.

| RAY explică (pentru sofisis):

Realitatea multora este alta?

barbati castiga mai mult decat femeile, barbati au o resposabilitate financiara mai mare decat femeile, barbati daca iti pierd locul de munca sansa de divort creste cu 80%, barbati se sinucid de 3 ori mai mult, femeile bag divort in 80% din cazuri, omule eu nu tin cu cineva doar cu dovezile atat, daca dovezile indica altceva sunt complet de acord

| sofisis a răspuns (pentru RAY):

Bine. Cum zici tu.

| RAY explică (pentru SilentRain):

Cea ce scrii, nu sa te citesc pe tine ca om, iti repet ca pe net suntem doar niste anonimi atat, ceea ce afirmam sunt doar pareri subiective atat

| RAY explică (pentru sofisis):

Nu e bine, nu sunt un dicatator la care trebuie sa-i dai dreptate, astept contraargumente bazate pe dovezi atat

| SilentRain a răspuns (pentru RAY):

Ray ai niște ochii atât de minunați astăzi, uhhh și esti foarte hot cu bluza aia, chiar te prinde bine culoarea

| PersonajFictiv a răspuns (pentru sofisis):

E soțul tău, a rămas lângă tine, dar nu toți sunt așa, e o excepție.
Oricum și tu ești, îi mai aduci amice cadou? smug Puține ar face asta.
Nu ai simțit deloc gelozie când...hm?
Deja îmi imaginez cum îi pui unei amice de ale tale o fundiță de aia de cadouri și te duci la el cu " uite ce ți-am adus de ziua ta ".

Numai sta cu capul in soare ca uite ce delirezi, plus ca esti si SUPERFICIALA

Auzi la el, da tu cum ești ma?

La mine nu este soare, doar ploua încontinu
Și chiar ai ochii frumoși cand vine ziua de salariu big grin

Eeeeeeeee azi faci cinste cu ceva

| sofisis a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Nu ii mai aduc amice cadou.a avut si el dorinta asta. I-a trecut. Nu reprezinta un mod de viata laughing))
Stii tu,...fa orice o data in viata!

Oricum nu îți cumpăr nimic, cu ce ai vrea sa îți fac cinste

Oricum nu îți cumpăr nimic, cu ce ai vrea sa îți fac cinste?

Cu tine

Te-ai topit la cap de la atâta stat în bucătărie
Tu chiar vrei o tigaie în mutra, nu-i asa?

Revino la realitate sau iar esti bibolara

Bipolara 200% big grin

| Endoryus a răspuns (pentru sofisis):

Eu cred ca iti poti da seama intr-un an 2 cu cine dormi in pat noaptea. Sunt si genul ala de jegosi/jegoase care se schimba in timp dar nu cred ca fac parte din majoritate.

Va veni o zi cand o sa regreti aceste clipe

Regret deja ca m-am născut, mai rău de atâta nu se poate
Cum anume o sa regret? big grin

Replica asta e demna de telenovele, sunt curioasa
Cum anume?

| sofisis a răspuns (pentru Endoryus):

Ba ai sa razi dar uite caz: dupa 7 ani de prietenie/concubinaj whatever... facut nunta. El...schimbat la 90 de grade. Deci 7 ani a fost intr-un fel, dupa altfel. Sunt foarte multi care fac asta. Din pacate. Si sunt si mai multi care se schimba dupa ce apar copii. Unchi miu de exemplu era absolut minunat cu matusa-mea, gateau, faceau curat, cumparaturi, toate 50-50. Dupa ce a aparut vara-miu, parca a devenit posedat de draci. Nu mai facea nimic si se certa cu matusa-mea ca e casa vraiste. Nu stiu de ce se intampla schimbarile astea la unii dar sunt destul de dese. Mai stiu cazuri.

Soarta "ba".

Nu era cu diacritice acel ba. E asa cum e scris...sensibilule.

Daca te uiti mai bine, nici un cuvant nu are asa ceva, nu am de unde sa ghicesc in stele. Nu e de sensibilitate. Nu ai idee in vacanta din septembrie cati imi vorbeau asa ba/ma, parca au muncit ei cot la cot cu mine sa isi permita. E bun simt reao.

Eu si daca as folosi vreun apelativ, nu as face-o cu sens de superioritate ci ca si tic verbal. Asa ca tot sensibil ramai tongue
Unde iti spuneau asa? Aici?

Da. Constanta / Bucuresti.
Nu e vorba de asta, cum am zis. Azi un ma, maine un ba, poimaine un fa si uite cum vorbesc majoritatea in ziua de azi. Ma duceam la magazin nu conta ca persoana avea 15/50 de ani, dadeam buna ziua si altele. Se uitau la mine parca i-as fi injurat nu altceva.
Exemplu de bun simt. Am aici un loc unde cumpar mai mereu un cascaval foarte bun. TIpu roman. Undeva pe la 40 de ani ( mai mare ca mine ). Cand a descoperit ca sunt roman "aaa, de ce nu a-ti spus mai devreme ca sunteti roman " si am vorbit mai multe in timp. Am crezut ca poate ma pupa undeva dar nu. Omu asa vorbea cu toti romanii. Mare diferenta de la persoana a 3 la un limbaj de Romania "" aaa coa"e, de ce nu ai zis ba ca esti roman ". Totu incepe de la mic. De asta comportament si limbaj de boschetari la majoritatea.
Tot rea ramai laughing

Tine de educatie mereu.
Asta cu "fa" imi zbarleste pielea pe mine. Restul le-am mai acceptat cand si cand. Bine, sa ii spui unei fete "ba" si "ma" mi se pare oricum cocalaresc. Fie ca esti fata, fie ca esti baiat.
Nu mi zice de Constanta ca mi faci dor de mare.
Nu sunt rea. Sunt cumintenia pamantului!