Du-te ma de aici, da ce le cunoașteți voii pe toate?
Și cum adică e doar vina lor?
Chiar as vrea sa vad o statistica pe subiectul asta, sunt curios cate din femeile ce au ramas singure cu pruncii, i-au facut cu corporatisti si bibliotecari.
Sa fim seriosi, o buna parte i-au facut cu motociclisti, someri etc. (no hate motociclistilor, doar ca sunt un exemplu comun de "badboy")
Ce danut fata, tu din ziua aia ai interzis sa mai vezi barbati in afara de mine
Nu mi-l iei tu pe Dănuț sa îți fie clar, du-te și fa ceva de mâncare pana nu ma enervezi și te bat
Stai sa termin berea asta și sa. vezi ce tigaie în cap îți eii dacă nu faci de mâncare
He-he-he, cum intri în județ te lasă țigani fără el, fierul e scump la Remat )
Tot pe jos vii și dacă ai reușit sa scap cu adidași in picioare clar ești Chuck Norris
Ce ma? Pai și cum sa ratez eu o a semna caterinca, eu pot doar sa te filmez și rad mai târziu
Nu de alta Ray dar eu nu îs bună la alergat și nici karate nu știu, tu și asa vrei sa slăbești
Eu vreau in pat cu blonde cu ochii albastri sa slabesc, nu sa ma violeze maimutele
Eu ți-am spus sa te insori cu Viorica de la etajul 2 dar tu nu, nu, ca vrei fata zapacita )
Bărbații nu este obligatoriu să se epileze, dar tu daca vezi o fata neepilata ai atracție fata de ea, iti vine sa o mângâi, o lauzi ca arata bine, o bagi in seama? Sau daca iubita ta de acasa ar fi veșnic paroasa ai fi atras de ea? Hai sa fim totusi realiști.
Și cu curat, nu e vorba doar de partener in sine dar noi fetele intre noi nu ne imprietenim sau stam impreuna daca una pute sau e murdară.Dar arătam mie un grup de prieteni care il exclud pe x-ulescu pentru ca ii sunt murdari pantaloni sau a mirosit a transpirație.La voi nu functioneaza asa, la noi femeile asa este frumos de bun simt si obisnuinta.Din bătrâni si de pe vremuri femeia avea parul mare ce trebuia sa il aranjeze si "impodobeasca" până si in egipt pe vremuri femeia era nevoită să improvizeze cu miere de albine sau zahar sau cine mai sti ce sa se poata epila si cu spălatul tot femeile erau si asa a ramas pana azi.
M-am cam pierdut in raspunsurile voastre
La primele 2-3 raspunsuri.
Sa stii ca nu tine de scoala treaba asta. Stiu multi ( majoritatea cunoscutilor mei) barbati cu scoala care isi baga picioarele in crescut copii la modul cel mai epic. Vin acasa de la serviciu, mananca si se inchid in camere ca deh...sunt obositi. Ba mai mult, stiu unul care aproape a divortat pe motiv ca ce naiba plange fii-sa asa mult noaptea? Ca el trebuie sa mearga la serviciu, nu ca imbecila de nevasta-sa care doarme cat vrea (wtf?) ca sta acasa cu copilul. Deci cand am auzit asta am simtit ca-mi explodeaza o vena in cap.
In schimb stiu si barbati fara scoala care isi ajuta super mult nevestele. Gatesc, fac curat, stau cu copiii. Cred ca tine de tine ca individ cat de mult intelegi ce inseamna cu adevarat un copil si de cum ai fost tu crescut la randul tau.
Se mai intampla si d'astea sa stii...eu am unul acasa ) reformat
Nu chiar, in caz de divort ramai fara copil in cele mai multe cazuri, plus fara casa daca ai asa ceva, plus ca trebuie sa platesti alocatie =aici nu am nimic de obiectat, in orice caz ca barbat esti doar ca un cal la caruta tragi totul dupa tine si cateodata mai parte si de sex daca i faci un cadou, tu poti sa ma contrazici dar realitatea nu se schimba
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: