°E o calitate a omului prost sa vada doar greselile altora, nu si ale lui ° - Cicero
Nu esti in stare sa scrii un rand? Trebuia sa editezi ca sa scrii si "nu"? . Macar cand cineva cu adevarat inteligent ma face prost, poate atunci m-as simti dar in cazul tau nu se pune problema. CIneva a zis bine mai sus, veganismul devine religie. Numai religiosii cred ca duc o viata mai buna pentru ca sunt credinciosi.
Eşti la fel de ridicol, ca cei care afirmă că ateismul e o religie.
DIn nou, nimic original. Gata, nu imi mai bat capul cu tine, nu esti in stare de nimic.
Am aflat cu stupoare ca unii vegani, inclusiv tu, va hraniti animalul sau animalele de companie tot cu un regim vegan.
http://www.tpu.ro/......e-hranesc/
Ipocrito, ce faci tu nu se numeste torturare a animalelor? Avand in vedere ca le impui, fara voia lor, sa manance ce vrei tu?
Te mai iei de religiosii aia care isi boteaza copiii fara voia lor, esti mai rau ca ei! Asta e deja alt nivel ce faci tu, e torturare colosala, auzi, sa hranesti animalul cu ierburi.
Mai ales ca le impui altora, regimul tau rahitic de viata, deci esti mai rau ca religiosii si martorii lui iehova pe care ii tot critici.
Ar trebui sa fii denuntata la politie, ai noroc ca esti anonima pe aici si nu-ti stim datele personale.
Doar adminii cred ca iti stiu IP-ul, deci si unde stai, si daca au un simt al realitatii si al inteligentei dezvoltat, ar trebui sa-ti trimita politia acasa, si pe cei de la protectia animalelor.
Pot sa postez intrebarea asta ori de cate ori am eu chef, degeaba ma stergi, repostez pana imi raspunzi cum de poti face asa ceva.
Cum de ai tupeul sa ne faci pe noi astialalti urati la suflet, pe cand tu iti torturezi cu adevarat animalele de companie.
Ah inca ceva, daca tot esti impotriva torturarii animalelor, de ce porti blanuri si piele? Nu incerca sa negi, ca iarna nu se iese din casa fara ghete din piele.
Doar ce porti, sosoni crosetati prin zapada?
Stiai ca animalele sunt mai torturate cand participa la fabricarea de blanuri si piei, decat atunci cand sunt omorate pentru a ne hrani cu ele?
Pentru ca sunt jupuite de vii, ca sa fie calitatea blanurilor si pieilor mai mare.
Hai, arunca-ti din dulap toate hainele! Sa iesi iarna afara goala, da?
Bine că tu eşti foarte original şi sclipeşti de inteligenţă.
Nu iti mai bate capul cu tipi de genul. Are o idee fixa doar de el cunoscuta. Lasa-l in lumea lui de vise. El are ce are cu toata lumea. Nu iti mai pierde timpul sa ii dai explicatii.
Urasc oamenii patetici. Imi da ignore ca sa nu ii raspund dar imi urmareste totusi posturile
De parcă tu nu făceai la fel. Da' mai şi vorbeai de mine într-una, ca un obsedat. Văd că nici acum nu poţi trăi fără mine.
E diferenta intre una care nu suporta ca cineva sa aiba o parere diferita fata de ea, si tu care esti o sexista care incepe sa insulte o persoana doar pèntru ca are penis. Dar cum am zis mai sus, prostii nu isi vad propria prostie. Promit ca numai postez. nu de alta dar iar sare Cristina pe mine.
PS- Lasa, stim amandoi ca ti-a fost dor de mine, cine mai radea de tine daca nu eu -
Aha, imaginarul tău penis mă irită, nu atitudinea ta de imbecil. Aberezi, ca de obicei. Dintre noi doi dacă şi e cineva sexist, acela eşti tu. Nu rezişti o săptămână fără să te legi de fete şi m-am plictisit deja de câte clişee sexiste am citit la tine. Ipocrizia e calitatea ta cea mai evidentă... poate numai după prostie, de care îi acuzi pe toţi.
Ce ne-am face fără trolli? De pe contul tău principal să postezi nu te ţine?
Nu e greu sa-ti dai seama cine sunt.
puteam sa-mi pun numele meu cunoscut, ca nu ma feresc de nimic, insa mi-am pus de prea multe ori acel nick si nu mi-l mai accepta.
ultimul nostru dialog pe site (acum o luna si ceva) a fost totusi politicos si am spus ca nu am nimic cu tine si ca nu vreau sa ma cert cu tine, abtinandu-ma sa nu-ti zic vreo 2.
insa chiar ai intrecut masura cu toata ipocrizia asta si cu veganismul asta gretos, si meriti sa fii jignita, si nu am mai putut sa ma abtin si sa fiu politicoasa.
si da, stiam ca ti-am inchis gurita.
cand incepi sa ma faci troll, clar esti KO.
totusi, nu mi-ai raspuns la intrebare.
A, BlaBla, tu eşti...credeam e un troll obosit (de aici poţi deduce că nu am găsit vreo idee, care să merite un răspuns). Nu-mi puteam imagina că cineva vorbeşte aşa la modul serios.
Parcă te ştiam de un nivel ceva mai superior. Eşti bine?
Sunt bine pana vad ipocrizie.
nu pot sa fiu draguta in fata ipocriziei...nimic nu ma agita si nu ma enerveaza mai tare decat asa ceva, pe langa prostie, evident.
iar ipocrizia am aflat de multe ori ca este o ramura a prostiei.
este socant uneori sa aflu ca oamenii pe care ii credeam inteligenti si openminded sa si arate o ipocrizie libidinoasa si sa-mi pierd respectul.
dar asta e! asta e lumea! nu exista oameni perfecti! desi eu nu cer mult, nu am pretentii mari de la cineva, decat sa nu fie prost si ipocrit.
se pare ca e prea mult pentru oameni sa respecte calitatea asta, adica sa nu fie ipocriti.
nu suport oamenii care impun altora ce stil de viata adopta ei.
desi condamn religiosii si veganii, atata timp cat nu devin penibili si stau in banca lor si adopta in liniste stilul lor de viata fara sa-mi impuna mie cu forta ceva, nu am nimic cu ei si ii respect si eu la randul meu.
chiar ai dat dovada pana acum de o fire openminded si mi-a placut de tine.
dar repet, ai intrecut masura si trebuia cineva sa ti-o zica, chiar si intr-un mod mai informal/injurios.
eu zic sa reflectezi bine la ce ti-am zis mai sus.
nu e normal ce faci! asta e abuz asupra animalelor!
mai degraba ma intreb eu daca tu esti bine, chiar nu ma asteptam sa aflu asa ceva din partea ta, sa ti chinui animalul sau animalele in acel mod barbar.
Iară hoţul care strigă "hoţul"?
Sunt ipocrită, inevitabil, în multe privinţe, dar nu mai ipocrită decât am fost până nu demult şi nu mai ipocrită decât toţi cei care comentează pe aici.
Te simţi abuzată în timp ce înfuleci părţi din alte animale? Îmi cer scuze, atunci, că am avut neruşinarea să te trezesc la realitate. Ştiu, să trăieşti în ignoranţă poate fi mult mai plăcut (am făcut-o şi eu nişte zeci de ani de zile). Pozezi în apărătoarea animalelor mele imaginare care suferă de foame, în timp ce nu ai nicio problemă în a provoca suferinţă şi moarte altora. Ai impresia că mă cunoşti şi îmi ştii chiar preferinţele vestimentare (de pielea ecologică nu ai auzit, se pare), dar te aprinzi mereu când cineva îşi permite să te prejudece.
Ca să ştii, "vegan" ţine de tot ce provine din abuzul animalelor, nu doar, aşa zisă, mâncare; deci, evident, sunt şi împotriva torturării şi uciderii animalelor pentru piele, blană, pene, oase, trofee, etc (dacă ai fi atentă la postările mele, ai şti).
Marea majoritatea oamenilor a fost îndoctrinată cu idei cretine, cum că nu pot supravieţui fără carne, lactate, ouă, cum că sunt stăpâni peste toţi ceilalţi, cum că zeul lor a făcut animale special pentru ei, ca să profite de ele şi e perfect justificat să chinuie şi să ucidă pentru poftele lor şi, culmea, eu, care m-am eliberat de aceste doctrine şi nu mai fac parte din turmă, sunt acuzată de un comportament religios.
Dacă chiar doreşti să purtăm vreodată o conversaţie amplă şi serioasă pe tema asta, documentează-te, citeşte-mi toate postările (ca să nu mă mai repet) şi studiază mai profund problema, în loc să-ţi imaginezi bălării şi să mă blamezi pentru ele (asta dacă nu vrei să fii confundată cu un troll).
Sunt 2 tipuri de animale.
alea bune la gust, si alea proaste la gust, adica animalele de companie.
ca si eu mi-as manca perusul, de exemplu, dar papagalii au gust naspa.
meh, stiam ca te scoti cu pielea ecologica.
nu pacalesti pe nimeni, sigur ai macar o piesa vestimentara fabricata din animale.
asta e major BS, sa fim seriosi.
nu mergi la shopping si controlezi fiecare piesa cumparata sa vezi daca e fabricata din vreun animal.
sunt prea realista ca sa te cred dinpunctul asta de vedere, si pe tine, si pe orice alt vegan preocupat de protejarea animalelor.
nu trebuie sa fiu atenta la postarile tale ca sa stiu, e destul de evident de cand ai inceput cu postarea aia pe site "cat de sanatos mancati?".
ti-am si raspuns atunci, necrezand ca vei incepe sa intreci masura cu sute de linkuri despre subiect, despre ce mananci tu zilnic si sa incepi prin alte postari si raspunsuri adresate multor useri, sa impui acest mod de viata.
nu e nevoie sa te urmaresc, te-am vazut intamplator facand ce spun eu aici, si e de ajuns sa trag niste concluzii.
"Marea majoritatea oamenilor a fost îndoctrinată cu idei cretine, cum că nu pot supravieţui fără carne, lactate, ouă, cum că sunt stăpâni peste toţi ceilalţi, cum că zeul lor a făcut animale special pentru ei, ca să profite de ele şi e perfect justificat să chinuie şi să ucidă pentru poftele lor şi, culmea, eu, care m-am eliberat de aceste doctrine şi nu mai fac parte din turmă, sunt acuzată de un comportament religios."
mai documenteaza-te, cum ti-au spus-o multi pe site, cum a evoluat omul.
si omul pe vremurile alea, nu era prea dezvoltat intelectual, si nu avea acces la informatii despre zei si religie, deci in mare, isi vedeau de viata, de vanatoare, de supravietuire fara sa creada in nimic.
si toti au evoluat si supravietuit consumand carne.
si te inseli amarnic legat de dieta vegana, care, chipurile, daca ar fi respectata cum trebuie, nu ai mai avea nevoie de carne, lapte, oua...etc.
nu exista dieta vegana echilibrata!
suntem diferiti!
nu toti sunt ca tine, de ce nu intelegi chestia asta?
daca tie nu-ti place carnea, lactatele, ouale, daca tu faci fata fara sa le consumi, de ce ai impresia ca toti ceilalti ar trebui sa aiba aceleasi nevoi si preferinte culinare ca tine?
cunosc oameni consumatori de carne ce au hotarat sa tina un regim vegetarian sau vegan, nu mai stiu ce mi-au spus, in principiu fara carne si lactate, si le-a venit rau, le venea sa cada pe strada.
si da, au respectat harneala aia cu "dieta vegana echilibrata". Degeaba!
nu au rezistat fara carne.
cum si eu am mai spus-o, nu rezist fara carne mai mult de cateva zile, si de cele mai multe ori, daca imi lipseste carnea la o masa, simt ca mananc degeaba.
pentru ca-mi place gustul si nu as inlocui-o pentru nimic.
oricum am vorbit degeaba, nu vei intelege ca suntem diferiti, ca avem pofte diferite, si nevoi culinare/ corporale diferite.
cum de exemplu, tie iti prieste fumatul, ai reusit sa devii dependenta, mie imi provoaca greata si dureri de stomac.
fiecare cu corpul sau!
nu doresc sa port nicio conversatie pe tema asta, am citit destule, am vazut destule cat sa-mi fac o idee. Si ideea e ca nu-mi placeti, atata tot.
daca ati fi avut un comportament mai adecvat si lipsit de ipocrizie, nu as mai avea acest dezgust.
lasa-ma pe mine si pe astialalti care consumam carne sa ne imaginam balarii si sa fim niste mizerii de oameni.
now excuse me, ma asteapta o ciorba de rata de tara, mama, abia astept sa-i sparg craniul si sa infulec creierul ala, demn de restaurant de lux.
ai mancat vreodata creier de rata de tara? dumnezeule, e divin...e caviarul taranesc.
apoi ma asteapta un miel bun, suculent, mmmm...
ce sa zic, pofta mare la iarba cu garnitura de buruieni!
Eşti prost informată şi intenţionată şi tot insişti să persişti în greşeli. Fie cum preferi!
"IF VEGANISM WAS A RELIGION, IT WOULD BE THE MOST PRODUCTIVE ONE, as it will make it so heaven is here, now. vegans are the pioneers to a highly compassionate and sustainable future. being dismissive of ideas that are visionary is not the sign of an open and critical mind...it shows you are suffering from cognitive dissonance. and please, do not make excuses, or distract yourself by how you perceive the message is being shared and attack the messenger. OPEN YOUR HEART TO THE IDEA OF LOVE & JUSTICE FOR ALL! Animal Freedom Fighter"
http://www.facebook.com/......793487017/
"DECENT PEOPLE ADMIT THEY WERE WRONG AND THEN MAKE IT RIGHT! Bob Comis like the "Mad Cowdoy" Howard Lyman, felt guilt for making money off the pain and suffering of his fellow Earthlings and now speaks for them, instead. we all came from a cult(ure) that indoctrinated us into believing animals are here for us to use, but so many of us found a way to free ourselves from the Meatrix. thanks, Bob for choosing the higher road. ALL ROADS OF LOVE LEAD TO VEGANISM. Animal Freedom Fighter"
http://www.facebook.com/......846817745/
Apropo de toată violenţa concentrată pe aici...
"IF YOU ARE WHAT YOU EAT, THEN NOT EATING VIOLENCE MAKES YOU LESS VIOLENT it would seem, but the proof is in the pudding, the vegan pudding, that is. this study is an eye opener. Leo Tolstoy said, paraphrased: "we will not get rid of war, until we get rid of slaughterhouses". and it makes sense, that sanctioning violence to animals okays it for humans, too. WE CANNOT IGNORE THE FACT THAT VIOLENCE BREEDS VIOLENCE. Animal Freedom Fighter"
http://www.facebook.com/......530187110/
Tu ai observat ca Florentina isi alege cateva "victime" complet lipsite de bun simt si moralitate, apoi ii cauta pe cei cu care "victimele" nu se suporta si se imprieteneste cu ei?
Apropo de acceptarea diversităţii inofensive, de care vorbeam în întrebare:
http://www.tpu.ro/......rtamentul/
Că tot vorbeam de ipocrizie:
http://www.tpu.ro/conversatii/ai-dusmani-in-viata-ta/#14949191
E greu de imaginat, dar sunt societăţi chiar mai bolnave decât a noastră:
http://youtu.be/q7rz3v588bQ
PrettyMe întreabă: