NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Observ, că cei mai mulţi dintre noi nu am dori să fim ca toţi ceilalţi, nici dacă am putea. Ţinem la individualitatea şi libertatea noastră. Până şi cei mai înrăiţi rasişti sau homofobi răspund la o întrebare de genul http://www.tpu.ro/......ntiaza-de/ cu "nu", oricât ar părea de ironic. De ce atunci unii dintre noi, direct sau indirect, încearcă să impună celorlalţi să se schimbe, să fie ceea ce nu sunt, până şi atunci când vine vorba de ceva personal şi inofensiv, cum ar fi rasa, naţionalitatea, sexul, identitatea sau orientarea sexuală? E tot din aceeaşi ipocrizie pentru care torturăm, ucidem şi mâncăm, deşi nu ne-ar plăcea să fim torturaţi, ucişi şi mâncaţi? E tot din aceeaşi lipsă de conştientizare şi empatie? E tot din aceeaşi ignoranţă?
Te consideri îndreptăţit să impui cuiva cum, cine sau ce să fie, chiar dacă prin felul său de a fi nu face rău nimănui?

174 răspunsuri:
| UnBroken2016 a răspuns (pentru Oana92):

Doar asa sa aiba si ea cu cine sa vorbeasca. "Alde" Noname mai sus, in loc sa imi multumeasca ca o bag in seama ( de fel. unicul purtator de penis care o baga in seama de buna voie ) zice ca sunt obsedat laughing. AU ceva fetele de genul cu cuvantul asta. DIncolo am vazut ca Flori te-a facut obsedata sexual parca rolling on the floor

NOname
| NOname explică (pentru UnBroken2016):

Varsă-ţi frustrările în altă parte, te rog!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru NOname):

Doare adevarul de debitezi prostii ca "Varsă-ţi frustrările în altă parte"? Uita-te inainte in oglinda colega happy.

NOname
| NOname explică (pentru UnBroken2016):

Eşti paralel cu adevărul.

Maaaaai, tu ce ai facut? Chiar te-ai uitat in oglinda? laughing

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Tu si semnul ''happy'', ne-am dat dracu de tot cu acest ''fapt''!

| Florentina9210 a răspuns (pentru NOname):

Nu ii mai da satisfactie ''domnului'' in cauza. Are o viata pe care si-o petrece virtual. Ce sa ii faci daca in societate nu se poate integra, macar online sa critice si sa judece, atat!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Hai ma ca nu sunt asa negativist. NU ma pot abtine cand dau de specimene ca FLori sau Noname dar in general ma inteleg bine cu restul laughing.

APp. Spune-i ferbleteii tale sa isi bage capul inapoi sub fusta mamei si sa nu faca pe matura ca pute a ipocrizie laughing.

Noname, psssst, vezi ca FLori a postat ceva "impotriva" mea, da-i voturi folositoarewinking. Cica nu suntem prieteni big grin

| Oana92 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Undeee? Eu de ce nu am vazut ca cineva imi face complimente? laughing

Da' ce treaba sa am eu cu ea? Doar tastam aici, nu facem altceva in particular. E fix disputa voastra, cum am mai spus-o/

SI eu care credeam ca sunteti impreuna dar va ascundeti de ochii lumii thinking

BWUAHAHAHAHAHA! Nici intr-un caz, ai prezis stramb!

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

''SI eu care credeam ca sunteti impreuna dar va ascundeti de ochii lumii '' rolling on the floor dobitoc mai mare nici ca am vazut. oricum il las in bafta sa. Sa scrie ce o vrea, de acum nu ma mai complic cu persoane interzise de catre societate ca ''dumnealui''. laughing m-a facut sa rad nebunul!

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Preziceri si preziceri, pronostic total gresit a dat!

Frumos, ati facut echipa impotriva mea. Unde e oare Noname, clar ea tine cu mine sad.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu ma intereseaza ce pronostic a dat el. Faza e ca, manifesta o penibilitate peste media admisa!

NOname
| NOname explică:

Hey, copii! Hai, luaţi-vă jucăriile şi pe chat, nu aici!

Trebuie sa te amuze idiotii care raspund cu aceeasi moneda dar se cred superiori rolling on the floor.

NOname
| NOname explică:

O serie de idei mişto, de reflectat:

http://youtu.be/9EVEmZ2c_es
(omul parcă mi-a răspuns la întrebare, înainte să o pun)

NOname
| NOname explică:

Alte exemple de ignoranţă şi la ce duce ea, alimentată de religie şi viceversa:
http://youtu.be/blVpOLIFxCA

NOname
| NOname explică:

...se aplică perfect şi aici:

"A KISS BEFORE DYING, FOR ANOTHER OF MY K-I-N-D! these two victims of discrimination are on death row. their crime? being born a pig, in a place and time that sees them as "consumable" and they are seeking comfort from each other in this concentration camp set up to supply the "substance of choice" to bacon junkies. remember, it is not really a choice, when there is a victim! IT IS NOT FOOD, IT IS AN INJUSTICE!"

http://www.facebook.com/......260149437/

NOname
| NOname explică:

Cred că cel mai mare coşmar al meu e când mă imaginez un animal non-uman, vulnerabil, terifiat, disperat şi neputincios, în mâinile unui sadist uman, pentru care asta e normalitate şi care nu se va opri din a mă tortura, orice aş face...chiar de aş putea face ceva.

"A TERRIFIED, HELPLESS SOUL LOOKS AT THE FACE OF HIS TERRORISTS, hoping to see any signs of compassion, but these junk scientists are paid by Big Pharma and they do not care for his feelings. please, sign below, and share widely and keep boycotting all products that come from animal use and abuse. to call ourselves civilized, TERRORISM MUST STOP TOWARDS ANIMALS, TOO. thanks, Animal Freedom Fighters"

http://www.facebook.com/......353455961/

"EYES LOOKING OUT INTO A WORLD THAT HAS DISCRIMINATED AGAINST THEM, as the brainwashing propaganda has made them murder victims of hate crimes. there are more animals being killed right now, in five days, than all humans in our recorded history. taking offense to the comparison, is just more discrimination. many who have survived the Holocaust have spoken against this current one. ALL SENTIENT LIFE MUST BE PROTECTED FROM GENOCIDE."

http://www.facebook.com/......460157917/

"WHEN YOUR HEART IS INTER-CONNECTED WITH THOSE OF OTHERS, because it has not closed down, you can feel their pain and suffering, as well as their joy. and this Animal Holocaust we are now perpetuating is causing too much sorrow for those it is happening to, and those who care. let them feel joy! CLOSE DOWN THE SLAUGHTERHOUSES, NOT YOUR HEARTS!"

http://www.facebook.com/......866814043/

"SO MANY CLAIM THAT EATING DEAD BEINGS IS SANCTIONED BY "THEIR" CHURCH, yet they believe they think for themselves. harming other beings, when not needed, is a universal crime. humans not only do not need to eat meat, it kills us early. stop letting anyone or anything tell you who to love and who to eat! ALL SENTIENT LIFE DESERVES TO BE FREE FROM OUR HARM."

http://www.facebook.com/......033456993/

NOname
| NOname explică:

The Mask of Masculinity (un spici mişto):

http://youtu.be/umKKrbmdHFM

NOname
| NOname explică:

Http://www.tpu.ro/......erinta-in/

| HikariAi a răspuns:

Meh. Nu pot spune ca nu am dat sfaturi si chestii de genul, in plus si eu primesc sfaturi uneori si le ascult intotdeauna (mai mult sau mai putin) dar mna, sunt varsator, asa ca, in concluzie nu pot fi schimbat, dar nici nu ma supar daca cineva incearca asta, pentru ca intotdeauna accept persoanele din jurul meu oricum ar fi ele, daca ma deranjeaza pur si simplu nu le bag in seama, dar nu-mi dau cu parerea despre ele. Apropo, ceea ce faci tu acum prin aceasta postare nu e diferita fata de cei care schimba persoane, pentru ca acum critici. Nu crezi ca nu e bine nici sa critici anumite persoane pentru cum gandesc? pentru ca asta e felul lor de a fi si trebuie sa accepti asta. Anyway, daca ai postat asta doar pentru o conversatie si nu ca pe o intrebare, atunci imi retrag "ideea".

NOname
| NOname explică (pentru HikariAi):

Din seria: "Nu crezi ca nu e bine nici sa critici pedofilii pentru felul in care isi satisfac poftele? pentru ca asta e felul lor de a fi si trebuie sa accepti asta."

Nu, nu cred.

| HikariAi a răspuns (pentru NOname):

Peste 100-1000 de ani "lumea" va accepta si pedofilii asa cum au acceptat homosexualii, ma crezi? Cine suntem noi sa spunem ce e drept si ce nu e drept? Suntem aceleasi fiinte in aceeasi dimensiune pe aceeasi planeta si in mod normal si logic suntem egali din orice punct de vedere, cine suntem noi sa criticam o alta fiinta? Nu sunt corecte foarte multe lucruri dar totusi... se intampla si consider ca pe mine ma deranjeaza mai mult decat pe tine de ceea ce se intampla pe aceasta planeta si totusi...

NOname
| NOname explică (pentru HikariAi):

Ai impresia că o să ne întoarcem în Evul Mediu, de vom accepta violul? (cu pedofilii inactivi nu am nimic)
Poate vrei să acceptăm şi mariaje aranjate între violatori şi victime, între boşorogi şi fetiţe? Îmi place să cred că de boala asta a societăţii am scăpat (chiar dacă unele culturi se ţin cu dinţii de ea).

Trebuie să înţelegi, că atunci când într-o ecuaţie apare o victimă, nu se mai pune problema de a nu critica. Nu mai e o decizie personală. Şi tocmai a închide ochii şi a nu semnala că ceva e greşit este greşit şi iresponsabil. Practic, te face complice.
Cum ar fi ca poliţistul să vină cu o pungă de pop-corn la viol sau crimă, în loc să intervină? Că asta propui.

În fine, poţi să faci cum voieşti, dar eu nu am de gând să tac.

Şi apropo, chiar şi tu, care, cică, eşti împotriva criticii în general, acum ce faci?

| HikariAi a răspuns (pentru NOname):

Ai spus pedofili, nu violatori, e o diferenta laughing)) Eu nu te critic, eu imi spun punctul de vedere si te intreb ca sa-ti aflu opinia, e doar schimb de idei xD Anyway, cu treaba cu violatorii e cu totul altceva, trebuie sa recunosti ca nu are legatura nici cu ceea ce ai spus tu mai sus.