As vrea deci sa-l intreb pe Darkmagic cum ar reactiona daca fiica lui, nu o sucește deloc, dar în schimb e cu unul care îi dă câte o bătaie bună în fiecare zi, după care se pune la somn?
Sau cu unul care o înșeală de fiecare dată când prinde ocazia.
Sau cu unul gelos, care îi alege până și hainele, care nu o lasă să iasă din casă.
Mai continui? Ți se pare că stăm perfect la capitolul familie? Spune-mi un singur motiv pentru care 2 homosexuali nu ar trebui să fie împreună, să se căsătorească sau să adopte un copil. Dacă îmi dai un singur motiv plauzibil, sunt de partea ta. Dar nu rahaturi cum că "așa a lăsat Dumnezeu".
Nu ti se pare scarbos sa vezi doua fete sau doi baieti lingându se pe strada?
Nici nici...
Fiecare face ce vrea cu viața lui, că până la urmă D-zeu ne-a lăsat liberi;
Dar tot El a creat bărbat şi femeie, dacă trebuia să fie asa, D-zeu ar fi lăsat bărbat cu bărbat sau femeie cu femeie...
Dar oricum nu s-a aprobat schimbarea constituției deoarece au fost prea puțini la vot.
Mi-e scarba sa vad si BAIAT cu FATA lingandu-se pe strada
Asta e o chestie de bun simt
Daca te referi la poza aia cu homo care se saruta de la Romana e veche de 2 ani
Damn...
De cand pixul lui Hercule au devenit romanii atat de permisivi?
"Pro", "N-am nimic contra", "Nu ma deranjeaza", "Nu ma intereseaza"...
Am vazut ca tot romanii, au defecat pe notiunea de familie, as vrea deci sa-i intreb pe cei care "N-au nimic impotriva", cam cum ar reactiona daca homosexualitatea le poposeste in familie.
Nu ma intelegeti gresit, nu cred ca romanii sunt ipocriti, prin urmare nu ar avea nimic impotriva daca unul dintre parinti "o suceste" brusc, n-ar avea nicio problema daca fratele s-ar ruja de maine, si i-ar durea la coccis, daca propriul copil le-ar bate la usa cu un mustacios de mana, prezentandu-l drept "iubitul meu'...
Mari democrati... enormi progresisti... Se loveste S.S.I. de nasul unora, daca ridica ochii in sus.
Opiniile depind de varsta, cultura etc.
Oamenii cu orientari sexuale diferite s-au integrat in societati dezvoltate economic, cu un grad de educatie ridicat. Majoritatea romanilor au repulsie fata de acesti indivizi, insa ii vor accepta pe parcurs, din multe considerente.
,,instinctul sexual animal e mai ceva ca cel omenesc,, e pe dracu.
Pe mine mă amuză că ei oricum au drepturile de care se plâng toți, adică să se exprime în public în aceeași măsură cu un cuplu hetero, dar problema tuturor asta e.
Și ca fapt divers, mi-aș dori enorm, ca răsplată pentru atitudinea față de referendum, să avem și noi toate legile din vest.
LoveIsLove4Ever întreabă: