| giulia283 a întrebat:

Pro sau contra LGBT?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

As vrea deci sa-l intreb pe Darkmagic cum ar reactiona daca fiica lui, nu o sucește deloc, dar în schimb e cu unul care îi dă câte o bătaie bună în fiecare zi, după care se pune la somn?
Sau cu unul care o înșeală de fiecare dată când prinde ocazia.
Sau cu unul gelos, care îi alege până și hainele, care nu o lasă să iasă din casă.
Mai continui? Ți se pare că stăm perfect la capitolul familie? Spune-mi un singur motiv pentru care 2 homosexuali nu ar trebui să fie împreună, să se căsătorească sau să adopte un copil. Dacă îmi dai un singur motiv plauzibil, sunt de partea ta. Dar nu rahaturi cum că "așa a lăsat Dumnezeu".

94 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

"nici chiar la acel referendum pentru care nu au iesit din casa nici macar toti cei care au semnat manifestul vietii...
Din nou: ipocriti."

Semnaturile alea sunt de acum 2-3 ani. Sau mai razgandit dintre ei, au mai murit, sau au uitat ce au semnat. In plus sunt multi care au semnat aia fara sa inteleaga despre ce e vorba.
Totusi au fost aproximativ 3, 4 milioane de tantalai care au votat "DA", mai multi decat semnatarii.
Mai ciudat e ca au fost vreo 300.000 de mega tantalai care s-au dus sa voteze "NU". Astia ii depasesc in prostie pe aia cu DA.laughing

"Se vorbeste pe aici de vreo 84 de raspunsuri despre "toleranta", termen de neinteles pe acest site."

Nu cred ca m-ai auzit pe mine spunand ca as fi tolerant cu orice si in orice situatie.

"LoveSleep vrea sa plece din RO din cauza intolerantei, dar poate sa se duca el si in Mama tarilor nordice, socotite un model in sensul acesta.
Ridica tonul la propriul copil...si vine statul "super tolerant'...care ii ia pur si simplu copilul si il duce intr-un centru de plasament."

Aia cu "iti ia statul copilul pentru ca e intolerant" e abureala.
E normal sa existe niste repercursiuni daca agresezi fizic sau psihic pe altcineva. Sau cel putin asa ar trebui.

Mai este un user, Holiday, happy care e de acord cu toate drepturile cerute (si necerute inca) de lgbt, dar tot potrivit propriilor convingeri, acelasi Holiday ar interzice orice religie si i-ar baga la balamuc pe cei care nu sustin usr si #resist sau ce aveti voi pe acolo."

Este, este!
Intre homosexuali si religii sunt niste mari diferente.
Mi-e si lene, sincer, sa insir aici ce orori au facut religiile de-a lungul timpului pana in prezent in numele diversilor spiridusi.
Ne apuca dimineata daca ma apuc sa scriu.
Pe cand homosexualii, ce dracului au facut?! Pe cine au deranjat? Obiectiv vorbind, nu argumente de genul ca nu le place unora de fata lor.
In consecinta, atata vreme cat nazismul de exemplu este interzis, de ce n-ar fi interzise religiile?! Nu sunt diferente majore intre asa zisa "rasa ariana" si "religiosul dedicat". Nici metodele prin care au fost epurati cei care nu corespund nu au fost si nu sunt diferite. Asa ca?!
Aia cu USR si #rezist e o exagerare. Indiferent de situatie concurenta e benefica, asa ca trebuie sa existe. Problema e alta. Ea trebuie sa fie in conditiile legii, iar PSD-ALDE vrem noi sau nu vrem, depasesc cu mult media de infractor/membru de partid cu functie de conducere in partid sau publica.

Referitor la homosexualii din familie, credeam ca ai inteles ca nederanjandu-ma in general, cu atat mai putin m-ar deranja daca ar fi un membru al familiei. Nu credeam ca nu intelegi asta, e logic si normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

Care e media de infractor / membru de partid?

| Holiday a răspuns:

Uite o lista aici, e mai veche, intre timp au mai aparut si altii sau au noi dosare cei deja existenti pe lista. Media fa-o tu ca esti baiat destept.

http://asapteadimensiune.ro/lista-penalilor-importanti-din-psd.html

| Termopile a răspuns:

În casa lor pot face ce vor în schimb atunci când ies în public trebuie să fie cenzurați să nu își dea nimeni seama că e lgbt, adică eu ca om dacă trec pe lângă tine să nu știu dacă ești gay sau nu. A da și fără dreptul la adopții și căsători.