| giulia283 a întrebat:

Pro sau contra LGBT?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

As vrea deci sa-l intreb pe Darkmagic cum ar reactiona daca fiica lui, nu o sucește deloc, dar în schimb e cu unul care îi dă câte o bătaie bună în fiecare zi, după care se pune la somn?
Sau cu unul care o înșeală de fiecare dată când prinde ocazia.
Sau cu unul gelos, care îi alege până și hainele, care nu o lasă să iasă din casă.
Mai continui? Ți se pare că stăm perfect la capitolul familie? Spune-mi un singur motiv pentru care 2 homosexuali nu ar trebui să fie împreună, să se căsătorească sau să adopte un copil. Dacă îmi dai un singur motiv plauzibil, sunt de partea ta. Dar nu rahaturi cum că "așa a lăsat Dumnezeu".

94 răspunsuri:
| Plato a răspuns (pentru raMLesS):

Tu chiar te consideri animal cu acte-nregula?

| August99 a răspuns (pentru giulia283):

Dar un baiat cu o fata nu ti-e scarba sa vezi? ce ipocrit esti laughing

| August99 a răspuns:

Pro si is si les. haida cu hate-ul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Darkmagic):

Da, chiar nu mi-ar pasa. Am trecut prin chestii mai grele in familie decat grija ca fratele meu se da cu ruj. Face vreun rau cuiva cu rujul ala?

| SG1995 a răspuns:

Pro, nu mâ **** grija de altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cei care plang pentru dreptul asta spun asta dupa ce aud chestii de genul,, daca vad doi gay pe strada ii bat'' sau,, ce ii spui copilului tau daca''. Nu cred ca a iesit nimeni sa protesteze ca vrea sa se tina de mana pe strada,,, plansul'' asta e doar un raspuns la afirmatiile alea si atat. Ca ei oricum se pot pupa pe strada daca vor.

| Bogdan70001 a răspuns:

Contra ca astia afecteaza mult pe termen lung.Astia nici nu ar mai trebui sa existe.Din fericire eu traiesc intr-un orasel mai mic si nu-s asa de multi, dar cred ca in Bucuresti este jale.
Ganditi-va ca copii unor oameni normal sunt predispusi (cel mai mult in Bucuresti) sa vada gay pe strada, lucru care ii va afecta, le va deschide o noua cale COMPLET GRESITA.Iar daca de mic vede din ce in ce mai multi gay il va afecta si poate va ajunge si acel copil la randul lui gay si tot asa.Parerea mea este ca gay si lesbiencele au probleme cu capul, nu asa a fost sa fie.
Daca vor sa fie sa fie ca este ca si cum i-ai cere unui prost sa fie destept, dar doar la ei acasa sau intr-un loc ferit de restul lumii.Pe spatiul public sa para doar prieteni/prietene.

| giulia283 explică (pentru August99):

Ăia măcar sunt normali.

| August99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarat graiesti

| August99 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Prietene homosexualitatea nu se molipseste ca nu e gripa. e o dereglare hormonala nu are nici o legatura cu capul. cale complet gresita curu meu, homosexuali au existat de cand lumea doar ca mai demult erau oamenii mai inapoiati si nu intelegeau ca e perfect normal sa te indragostesti si sa fii atras de o persoana de aceeasi sex... dar prin tine vad ca inca mai exista oameni infundati la minte... nu v-a afecta niciun copil daca vede iubire pe strada, il v-a afecta daca il vede pe tacsu cum o bate pe maicasa asa ca gandeste si tu cu capu ala si iesi din bula ta. nu va mai fie frica de schimbare

| August99 a răspuns (pentru giulia283):

Fratimiu toti sunt normali. normalitatea nu are o definitie. iesi din lumea ta si accepta ca oamenii sunt diferiti si iubirea nu are o limita pe care scrie "barbat si femeie"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Nu e jale nicaieri, sunt oameni normali si nu te afecteaza cu nimic ce fac ei in dormitor, vezi-ti de viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru giulia283):

Stii sa definesti normalitatea fara sa te folosesti de sf google?

| Bogdan70001 a răspuns (pentru August99):

NU am zis ca asa va fi sigur, dar ii poate influenta.Le va pune un semn de intrebare pe care orice parinte normal ar incerca sa-l evite.C asa nu mai zic ca din cate vad la tine oricine este contra LGBT este inapoiat laughing)) Vezi-ti ma de treaba, ca numai gura este de tine pana in situatia cand (si sper sa nu se intample) copilul tau sa devina gay sau lesbi, si atunci nu cred ca ii vei explica ce mi-ai explicat mie mai sus happy Dar ti-am spus asta este doar un punct de vedere si chiar sunt curios cum ai reactiona in situatia de mai sus laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Si daca esti contra ce ai de gand sa faci? laughing

anonim_4396

Ccum dracu sa zici ca e normallaughing)

| Holiday a răspuns (pentru Darkmagic):

"Nu ma intelegeti gresit, nu cred ca romanii sunt ipocriti, prin urmare nu ar avea nimic impotriva daca unul dintre parinti "o suceste" brusc, n-ar avea nicio problema daca fratele s-ar ruja de maine, si i-ar durea la coccis, daca propriul copil le-ar bate la usa cu un mustacios de mana, prezentandu-l drept "iubitul meu'... big grin "

Pe principiul asta de maine te-ai putea "suci" si tu, ar trebui sa avem ceva impotriva?
Nu te vei suci(cred). De ce? Pentru ca (daca nu esti mincinos si ipocrit) esti heterosexual.
Ai impresia ca hop-top, heterosexualii devin homosexuali asa de amorul artei? Pai atunci acelasi pericol te pandeste si pe tine.
Pe bune daca nu am impresia ca astia care sunt "impotriva" de fapt nu de grija altora ca devin homosexuali o fac ci de de teama sa nu devina ei. Ca n-are nici o logica sa spui "eu niciodata", dar sa creada ca altii se vor transforma in homosexuali desi sunt heterosexuali.

"Mari democrati... enormi progresisti..."

De fapt nu e vorba pana la urma de progresism, ba as spune dimpotriva, inainte sa apara ciumele astea de religii avraamice homosexualitatea nu era infierata in nici un fel in multe zone, asa ca e doar o revenire la traditiile stramosilor, ca tot va gadila pe voi la oua asta cu asa zisele "traditii".

| Holiday a răspuns (pentru Bogdan70001):

"Din fericire eu traiesc intr-un orasel mai mic si nu-s asa de multi, dar cred ca in Bucuresti este jale."

Daa, e jale mare, toti heterosexualii barbati purtam centuri de castitate pe strada sa nu ne violeze vreun gay, ne tinem copiii inchisi in casa sa nu-i fure nemernicii astia, umblam doar in grupuri mari dupa lasarea serii sa nu fim atacati, etc.
De asta ei stau mai mult pe langa gari, asteapta tarani neinformati care cum coboara din tren, cum ii rapesc si ii violeaza...asa ca stai departe de Bucuresti, sau pune-ti armura pe tine daca vii pe aici.
Mai ales ca zic unii pe aici homosexualitatea se si ia, daca ti-au tras-o o data devii si tu gay.laughing

| SG1995 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Prietene părinți ezită și când vine vorba de sex. Nu îți explic nimeni care s faza cu sexul în sine. De pe net am învățat cam tot ce ține pe tema asta, mare parte a informațiilor preluat chiar de aici de pe TPU.

| raz0000001 a răspuns (pentru giulia283):

Nu ti se pare scarbos sa vezi o femeie si un barbat lingandu se pe strada?

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Holiday):

big grinDDDDDDDDDD Mai, m-am referit ca unde este populatie mai mare sunt si mai multi gay/lesbi

| August99 a răspuns (pentru Bogdan70001):

L-as sustine nu-mi pasa de orientarea lui sexuala... si eu sunt la randul meu les si parintii mei tot ma iubesc si vor sa fiu fericita asa ca nu comenta man. daca nu esti in stare sa ii explici copilului ce e iubirea care vine in mai multe forme mai bine nu faci unul

| Romanul86 a răspuns:

Am studiat la facultate despre perversiuniile sexuale iar homosexualitatea apare când o mamă e foarte severă cu băiatul ei și îi anihilează masculinitatea iar un tată e foarte sever cu fica lui și îi anihilează feminitatea. Homosexualii se pot stăpâni dacă vreau.
Nu există medicamente pentru a trata homosexualitatea așa cum nu există medicamente nici pentru violatori nici pentru alți perverși.
Asta e părerea mea despre homosexuali.
Omul se naște cu instinct sexual nu cu orientare sexuală!
Omul se naște cu capacitatea de a vorbi nu cu o limbă!
Orientarea sexuală și limba aparțin de cultură!
Alte orientări sexuale decât atracția dintre un bărbat adult și o femeie adultă care nu fac incest sunt subculturi care vreau aculturație.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Demetrov):

De ce?

| Cosmin86 a răspuns:

Doua fete clar nu, imi plac filmele cu lesbiene laughing

anonim_4396

Mie nu mi se pare nimic anormal sau socantlaughing

| Darkmagic a răspuns (pentru anonim_4396):

Caste wrote:
"Face vreun rau cuiva cu rujul ala?"

Am cautat o ora sa vad unde am scris ca astia fac vreun "rau".
N-am! big grin
Adica NU am afirmat asta.
Am spus doar ca romanii sunt ipocriti.
Nu sunt homofobi, dar isi fac 15 cruci cand vad doua fete de mana, nu sunt xenofobi, dar nu-i suporta pe tigani, aia cu 15 cruci...numai crestini nu sunt, etc, ETC.

Te mai contrazic intr-un singur punct: "sunt oameni normali", doar ca au un comportament sexual deviant biologic.
Accentuez BIOLOGIC, nu social.
Acestea fie spuse, social, poti sa iubesti ce vrei tu, dar daca prin "sexul cu ce vrei tu" incalci trasatura nr. 3 caracteristica vietii (trei sunt toate), atunci d.p.d.v. biologic sexul este o anomalie, nu o "normalitate".
Eventuala replica: "si hetero incalca principalul scop al vietii cu prezervativul!" nu tine.
Intelegi foarte bine de ce...

| giulia283 explică (pentru anonim_4396):

Dar tu stii?

| LoveSleep a răspuns:

Pro, doar pentru că sunt atât de mulți idioți care cred că a fi homosexual e un trend adus de la americani și pentru că ăștia pro coalitia pentru familie au demonstrat iar cât de toxici și îndoctrinați suntem.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru August99):

L-ai sustine a? big grinDD Ba dar voi asta din LGBT ca mai sus ai recunoscut ca faci parte, voi nu vreti ma sa aveti copilul vostru? Tu ai mai fi fost aici daca maica-ta si taica-tu nu te faceau? Daca si maica-ta era lesbi mai erai tu ma aici? Ce ma tot iei cu asta-i iubirea si din astea'? Iubirea ta nu aduce niciun beneficiu omenirii, practic este degeaba.Bafta