Presupun ca atunci cand cineva face un gest nobil il face din inima. Eu de exemplu i-am dat unui prieten 500 Euro. In urma cu 2 ani a intrat la puscarie saracul (accident pe trecerea de pietoni, fara victime, dar totusi a facut 1. 5 ani), Cand a iesit i-am dat 500 Euro pentru a putea incepe cat de cat noul drum. I-am spus ca nu ii vreau inapoi, dar sa imi promita ca candva, undeva va face si el acelasi gest pentru altcineva.
Nu cred ca exista vreun om in lumea asta care sa faca un gest nobil din alt motiv decat dragoste pentru cei aflati in nevoie. Un gest nobil inseamna sa faci cumparaturile unui batran in varsta, sa ajuti un nevazator sa traverseze strada, sa intinzi o bucata de paine unui flamand, sa zambesti unui om aflat in suferinta, sa redai speranta printr-un gest oricat de mic, sa fii alaturi de persoanele care se simt singure.Cred ca majoritatea dintre noi au facut macar unul din gesturile astea.Si daca nu din inima, atunci de ce?
Pai nu stiu daca se pune,
dar stiu ca odata, am scris pe tabla, la scoala, 'serviciul de fapte bune, mergeti la selena', si cu oricine dadeam ochii, 'vrei o fapta buna', dar adevarul este ca nu o faceam din suflet, si nu se pune, adica aveam draci pentru ca aveam ghinion mai mereu, si ma rog nu conteaza... >dar in afara de asta :X, da, mai de fiecare data cand am putut
Gestul nobil este prin definitie facut din inima. Ceea ce fac unele persoane de dragul aparentelor nu se poate numi "gest nobil". In plus daca le faci din inimia, crezi oare ca stai sa le contabilizezi? sa fim seriosi! nu!
hai fratilor sa ne laudam: care a facut cel mai "tare" gest de caritate?!
Le-am dat de mancare la cersetorii care imi veneau la usa, da acum au luat teapa ca am interfon
Da, am facut mai multe.deci nr. 1-Am dansat la un spectacol(fac dans sportiv) la care banii de bilete (care erau.scumpe rau) au fost donati de Craciun la o casa de copii nr. 2-Am dat muuulte haine si des unei fetite care avea multi frati si surori nr 3- Cumpar din banii mei la niste catelusi care inca mai sunt si acum mancare nr. 3-La scoala am pictat icoane si le-am vandut iari banii au mers la niste copii saraci...etc Si da am facut din suflet
Eu mereu dau haine copiilor saraci odata am at o punga de haine mai mare ca mine.
Da, am facut. Am ajutat niste catelusi, saracutii de ei, erau saracii intr-o cutie, le-al dat laptele si batonul meu de la scoala. Si am facut-o din suflet.
Da am facut de cand merge pe str si vedem un catel sau o pisica il lom la noi acasa si dam pe net si am vreo 23 de mate si 5 caini si porcusori de guinea si hamsteri daca colega mea nu-i mai vroia ce sa faca cu ei?
Am facut din suflet gesturile nobile! adevarat n-am facut multe dar le-am facut din suflet
Da.Si gesturile nobile se fac din suflet.Altfel nu prea sunt nobile si sa zicem cateva... A...sa vedem:nu stiu daca se pune dar am salvat 2 pisicutze, Am dat bani saracilor:::
Cateodata nu conteaza ca il faci din inima sau nu, important este ca o faci, poate unii o fac pentru ca acesta le este jobul, sau poate ca vedetele o fac pentru a avea o imagine buna, de multe ori este binevenita si o fapta de genul asta.
Nu stiu cat de nobile au parut insa am oferit locul meu pe scaun in microbuz(de multe ori ca eu fac naveta), am inapoiat bani daca au cazut cuiva pe stada si eu veneam in spate! odata am ajutat un om sa care niste bagaje, mai multe nu ma stiu exact! le-am facut din suflet si m-am bucurat de ele!
Pai daca nu-l faci din inima, nu mai vad de ce s-ar numi "nobil". Doar ca te afirmi si tu putin?
Multi oameni fac gesturi nobile, dar nu gandindu-se la ei, la rasplata pe care ar putea-o primi, ci la oamenii mai putini norocosi!
Am facut. Din inima!
Am donat 2 euro, la telefon, odata am vrut sa dau 2 ca nu stiam sa dau si am dat 10 si nu stiam ca pot si 10 si cand am putut da 10, m-am bucurat tare mult!
Pe net umblu sa caut cazuri ca sa dau macar 2-4 euro, cu orice ii poti ajuta... Am dat la o fetita cu varsta de 1 an, bolnava de cancer[cam acum 2 ani deci acum are 3... daca mai traieste. dar sper sa traiasca!
Imi place sa ajut tare-tare mult copiii pentru ca si eu am 9 ani si 2 luni deci, inca-s un copil.
Multe nu stiu daca din inima dar nu ma laud si daca pot sa ajut pe cineva ajut fara nici un resentiment.
Da, am facut.Nu pot sa enumar cate, dar destule cat sa-mi imbucurez viata cu un strop, sa stiu ca am ajutat si eu pe cineva si sa ma asigur ca nu-mi va intoarce nici mie Dumnezeu spatele la nevoie, cum nici eu nu am intors spatele altora. In mod cert, le-am facut din inima, altfel nu le faceam.
Am adapostit niste pui de catel pana le-am gasit stapan, am donat haine, jucarii, alimente, bani unui orfelinat in urma cu cativa ani (cu sprijinul financiar din partea parintilor, dar initiativa a fost a mea), am sunat la o salvare odata cand i se facuse unei femei in varsta rau pe strada, pe timp de canicula...si ma rog, ar fi si alte gesturi neinsemnate.As face mai multe, daca mi-ar sta in putinta!
Pai... da am facut, nu le-am numarat si nici nu le spun, deoarece nu e frumos, si nu vreau sa mint, dar, da am facut...
Daa si faptele mele sunt apreciate foarte mult, nu ca sunt cotat ca psihologul orasului ci ca daca raman prietenii in pana de tzigari le mai dau cate o tigara.
Cata recunostinta au nici nu va puteti inchipui!
Am facut. Strangeam bani din usa in usa pentru un orfelinat am adunat suma de 5000 ron si am depuso chiar eu iar a doua zi am mers la acel orfelinat si nici macar 200 de lei nu au ajuns la ei. De atunci nu mai ma ocup de asa ceva in Romania. Mi-e rusine ca sunt roman.
Horoscop Test...
ØDaca veti fi corect, testul va va dezvalui adevarul.
ØScrieti raspunsurile voastre pe o foaie de hârtie. Nu trisati !
ØRaspunsurile le veti gasi pe pagina urmatoare.
1. Scrieti numele unei persoane de sex opus.
2. Ce culoare preferati între rosu, negru, albastru, verde sau galben ?
3. Prima voastra initiala ?
4. Luna voastra de nastere ?
5. Ce culoare preferati între alb si negru ?
6. Numele unei persoane de acelasi sex cu dvs.
7. Cifra preferata ?
8. Ce alegeti între Sydney sau Brisbane ?
9. Ce va place în general : lacul sau oceanul ?
10. Scrieti o dorinta (realist!).
Odata terminat testul, coborâti-va privirea pe pagina urmatoare ... (Nu trisati !)
Puneti-va în gând o dorinta !
Raspunsuri
1. Sunteti nebuneste îndragostit(a) de aceasta persoana
2. Daca alegeti :
•Rosu: sunteti viu(e) si viata va este plina de dragoste
•Negru : sunteti c si agresiv(a)
•Verde : Sufeltul va este destins si stiti când sa va deconectati
•Albastru : sunteti sp si va place sa primiti dovezi de dragoste si afectiune din partea celor care va iubesc si apreciaza
•Galben : sunteti o persoana fericita si bun sfatuitor pentru cei cu moralul la pământ.
3. Initiala dvs este între:
•A-K : Aveti o mare capacitate de a darui multa dragoste si afectiune prietenilor dvs.
•L-R : Încercati sa apreciati viata dvs la maximum si viata dvs amoroasa va înflori în curând.
•S-Z : Va place sa ajutati pe ceilalti si urmatoarea dvs dragoste o sa se profileze într-o buna perspectiva.
4. Daca sunteti nascut între :
•Ianuarie-Martie : anul va fi foarte bun pentru dvs si va veti îndragosti de cineva într-un mod neasteptat.
•Aprilie-Iunie : veti avea o relatie amoroasa foarte puternica care va dura mult timp si pentru care veti n-o veti uita niciodata.
•Iulie-Septembrie : veti avea un an excelent si va interveni o schimbare majora care va ameliora viata dvs.
•Octombrie-Decembrie :viata dvs amoroasa nu va fi extraordinara, dar veti gasi poate sufletul pereche.
5. Daca ati ales :
•Negru : viata dvs va lua o noua turnura ceea ce va fi un lucru bun pentru dvs si veti fi multumit de schimbare.
•Alb : veti avea un prieten care va avea încredere totala în dvs care va face orice pentru dvs.
6. Aceasta persoana este cel(a) mai bun(a) prieten(a).
7. Este numarul de prieteni apropiati din viata dvs.
8. Daca ati ales :
•Sydney : va place aventura
•Brisbane : Stiti când sa va opriti.
9. Daca ati ales :
•Lacul : suntei loial(a) fata de prietenii dvs si sunteti îndragostit(a) ; sunteti o persoana rezervata.
•Oceanul : Sunteti sp si va place sa fiti admirat(a) de ceilalti.
Aceasta dorinta se va realiza numai daca veti trimite acest mesaj
la 5 persoane într-o ora.
Daca le trimiteti la 10 persoane
si se va realiza înainte de propria dvs aniversare.
Salut.Pai eu gesturi nobile nu stiu daca am facut si chiar daca nu-mi amintesc. Dar daca cineva ar face un gest nobil din inima n-ar trebui sa se laude pe acest site ce a facut stie doar el si prietenu, ruda, veciunl(etc) ce a facut. Asa ca nu trebuie sa va dati mari ca ati facut gesturi nobile. by:aDy
Balboa întreabă:
BackInTime întreabă:
MrBlueEnergy întreabă: