anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SalutY! Ati facut vrodata gesturi nobile? Daca da, le-ati facut din inima si cate?

Răspuns Câştigător
| dof21 a răspuns:

Presupun ca atunci cand cineva face un gest nobil il face din inima. Eu de exemplu i-am dat unui prieten 500 Euro. In urma cu 2 ani a intrat la puscarie saracul (accident pe trecerea de pietoni, fara victime, dar totusi a facut 1. 5 ani), Cand a iesit i-am dat 500 Euro pentru a putea incepe cat de cat noul drum. I-am spus ca nu ii vreau inapoi, dar sa imi promita ca candva, undeva va face si el acelasi gest pentru altcineva.

158 răspunsuri:
| Dan_Tm a răspuns:

Daca faptul ca am iertat pe cineva odata pentru un lucru ce mi-a destabilizat la un moment dat destul de grav viata ar fi unul, da, dar nu as mai repeta asta.

| alex112233 a răspuns:

Mai toti care faci gesturi bune le fac pentru ca vor ei sa primeasca op reompensa, insa eu sunt mic si inteleg ca trebuie sa ajut oameni si caci rasplata vine de la d-zeu nu aici
eu la cei sinistarti de ape
donez hainele mele
si d le fac din inima pentru ajutorarea oamenilor si am mai facut inca vreo 14 deci 15 gesturi nobile am reusit sa fac in 10 ani ca am 10ani

| LOoPy a răspuns:

Da, mi-am ajutat cea mai buna prietena. happy a venit apa si i-a luat casa. am mai dat bani la oameni saraci... neah. eu ink sunt kopkil, daca as avea multi bani as ajuta toata planeta. din pacate. oamenii cu foarte multi bani nu se gandesc si la altii.

| cristina_5392 a răspuns:

Da am facut mai multe gesturi nobile cum ar fi am ajutat batrani care aveau greutate si nu prea putea sa o duca am fost buna cu toti prieteni mei si cand lea fost greu i-am ajutat din inima am oferit saracilor imbracaminte si cateodata am donat si bani dar nu am facut-o pentru a ma da mare ci am facut-o din suflet pentru ca stiu ca in romania este foarte greu de trait si prefer sa fiu saraca si fericita si sanatoasa decat bogata dar fara prieteni si suflet asta este parerea mea

| nevermind_6208 a răspuns:

Nu cred ca exista nobilitate pe pamantul acesta si intre oameni! Nu exista nici o fapta sau vreun gest bun care sa nu il face, ca realizezi sau nu, din motive egoiste! Daca dai ceva imprumut poate te gandesti ca iti deschizi o usa pe undeva sau daca e sa o luam religios ca tii se va intoarce inzecit! Asta e firea omului si daca nu ar fi existat acest egoism constient si inconstient inca stateam in corturi! Acest defect nea avansat pana in stadiu in care suntem acum! daca nu era egoism si lacomie nu era motivatie deci totul ar fi stagnat!

| Brunetica a răspuns:

Buna!
Da am facut gesturi nobile si am sa mai fac! pai multe nu le stiu numarul, este o vorba din batrani ajuta si vei fi ajutat. Oameni care stau si cersesc nu o fac din placere o fac din cauza ca nu au ce manca ce imbrca sau poate unde sta, e foarte important sa faci un gest nobil deoarece si tu vei primi la fel!

| silviucristi a răspuns:

Da am facut si cu suflet. Am donat unor agentii de ajutorare.

Răspuns utilizator avertizat
| denisa27 a răspuns:

Da.am gasit un portofel in statia de autobuz si inauntru avea si un buletin si am intrebat pe toata lumea de el pana l-am gasit si am inapoiat portofelu, am dat toate jucariile mele si hainele de cand eram mica unor copii saraci, am adunat bani si le-am luat cateiilor de pe strada mancare si etcbig grin

| co$tY a răspuns:

Da am facut cateva gesturi de exemplu am ajutat o batranica sa treaca strada am adus tot felul de jucarii la copiii nevoiasi si poate sa ti se intampla un noroc in viata poti sa devii ce iti doresti ma refer la ce functie vrei sa ajunzi cand te faci mare si ai noroc in viata! big grinbig grinbig grinbig grinhappyhappyhappyhappy

| TheNicoll01 a răspuns:

Sincer sa fiu nici nu stiu ce gesturi nobile am facut, dar sigur am facut macar 2 gesturi nobile din inima.

| WhyIsTheWordSoBad a răspuns:

Am donat 10 euro la un fetita cu sindromul dawn si 20 de euro la un baietel bolnav la inima si chiar am facut-o cu suflet.Voi dona bani in continuare celor ce au nevoie.

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Le-am dat de mancare la cersetorii care imi veneau la usa, da acum au luat teapa ca am interfonlaughing

| Purification a răspuns (pentru UndercoverGirl_1581):

Eu urasc cersetorii. daca ar veni unu la usa i-as inchide usa in nas.

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Nu-mi permit un asemenea lux!

| primaru a răspuns:

Multe nu stiu daca din inima dar nu ma laud si daca pot sa ajut pe cineva ajut fara nici un resentiment.

| NoName1234 a răspuns:

Da, am facut mai multe.deci nr. 1-Am dansat la un spectacol(fac dans sportiv) la care banii de bilete (care erau.scumpe rau) happy au fost donati de Craciun la o casa de copii happy nr. 2-Am dat muuulte haine si des unei fetite care avea multi frati si surori happy nr 3- Cumpar din banii mei la niste catelusi care inca mai sunt si acum mancare nr. 3-La scoala am pictat icoane si le-am vandut iari banii au mers la niste copii saraci...etc tongue Si da am facut din suflet

| adelina_7242 a răspuns:

Eu mereu dau haine copiilor saraci odata am at o punga de haine mai mare ca mine.

| adelina_7242 a răspuns:

SI am facut-o din suflet.

| DudăMalefică a răspuns:

Da, am facut.Si din inima.
Am donat pentru UNICEF, la grupul de la mine da la scoala care se ocupa cu o casa de copii, in Valea Plopiilor si in multe alte (nu ca as vrea sa ma dau mare, serios).
Nu stiu voi, dar eu ma simt foarte bine cand fac fapte altruiste.

| ChildrenOfBodom a răspuns:

Hello. Normal ca vine din inima adica gandeste-te tu ai da un cadou din rautate? Am facut cateva, de exemplu celei mai bune prietene ale mele ii placea telefonul meu (performant) si i l-am facut cadou. si normal ca te gandesti ma e prietena mea cum sa nu ii dau ce nu am bani sa-mi iau altu?!

| jrjrjeee a răspuns:

1.Scrie corect!
2.Am facut si chiar sunt mandru

| luminita_6533 a răspuns:

Cateodata nu conteaza ca il faci din inima sau nu, important este ca o faci, poate unii o fac pentru ca acesta le este jobul, sau poate ca vedetele o fac pentru a avea o imagine buna, de multe ori este binevenita si o fapta de genul asta.

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

N-am facut niciodata un gest nobil

| Biutzuca a răspuns:

Am facut cu suflet si am facut

| pisycutza a răspuns:

Da, am facut cateva dar toate din inima

| Clever a răspuns:

Da, din toata inima, multe.cam atatea>big grin

| luetA a răspuns:

Putini sunt cei care fac un gest nobil din inima, multi crestini fac adeseori astfel de gesturi dar totodata se gandesc si la sufletul lor si tind sa cred ca numai la asta se gandesc, fac aceste gesturi numai pentru iertarea pacatelor si pentru a ajunge in Rai.Biblia ne invata prost, aceste gesturi ar trebui sa le facem din propria initiativa pentru a ne ajuta aproapele. Felicitari celor ce fac un gest intr-adevar din inima.

| AndreeaBia a răspuns:

Multi oameni fac gesturi nobile, dar nu gandindu-se la ei, la rasplata pe care ar putea-o primi, ci la oamenii mai putini norocosi!

Întrebări similare