Presupun ca atunci cand cineva face un gest nobil il face din inima. Eu de exemplu i-am dat unui prieten 500 Euro. In urma cu 2 ani a intrat la puscarie saracul (accident pe trecerea de pietoni, fara victime, dar totusi a facut 1. 5 ani), Cand a iesit i-am dat 500 Euro pentru a putea incepe cat de cat noul drum. I-am spus ca nu ii vreau inapoi, dar sa imi promita ca candva, undeva va face si el acelasi gest pentru altcineva.
Da.Si gesturile nobile se fac din suflet.Altfel nu prea sunt nobile si sa zicem cateva... A...sa vedem:nu stiu daca se pune dar am salvat 2 pisicutze, Am dat bani saracilor:::
Am facut. Din inima!
Am donat 2 euro, la telefon, odata am vrut sa dau 2 ca nu stiam sa dau si am dat 10 si nu stiam ca pot si 10 si cand am putut da 10, m-am bucurat tare mult!
Pe net umblu sa caut cazuri ca sa dau macar 2-4 euro, cu orice ii poti ajuta... Am dat la o fetita cu varsta de 1 an, bolnava de cancer[cam acum 2 ani deci acum are 3... daca mai traieste. dar sper sa traiasca!
Imi place sa ajut tare-tare mult copiii pentru ca si eu am 9 ani si 2 luni deci, inca-s un copil.
Www.filmeeonline.info filme online subtitrate in romana www.filmeeonline.info
Oamenii din ziua de azi nu mai fac gesturi nobile...nu mai ajuta pe nimeni acum oamenii nu mai is drepti deci nu fac prea multe gesturi nobile
Hai sa mai facem o fapta buna. AJUTAND ne AJUTAM!
Sambata, 5 noiembrie va invit sa plantam la Popesti-Vasilati-Calarasi aproximativ 6-7 mii de puieti forestieri (paltini, frasini, mojdreni, catalpe, s, a).
Astept sa ne mobilizam cat mai multi voluntari.
Locul de intalnire este la halta Titan (halta 23 August) la ora 8.00
Mergeti cu metroul pana la Republica si de acolo iesiti la halta Titan (23 August).
Trenul pleaca la 8.18 si se intoarce in Bucuresti la ora 17.20
Un bilet costa 4.4 lei.
Sa aveti sandvisuri cu voi.
Va multumesc,
Lauda de sine nu miroase a bine
cred caa fiecare dintr nou a facut un gest nobil de care este mandru
Am facut Ps:Asta nu e un motiv de lauda.Cred ca sunt vreo mii (hai ca am glumit)chiar nu stiu
Am facut multe si am facut cu ajutorul mintii al intelepciunii si al sufletului(zici cas eminescu)
Gesturile nobile trebuie sa ramana pe cat posibil secrete. adica in niciun caz, sa nu te lauzi cu ele. eu am ajutat un baietel grav bolnav, insa nu dau detalii. important este sa ajuti daca ai posibilitatea, nu neaparat financiar, ci sa te implici intr-o strangere de fonduri ceva. e f important sa faci un bine, mai ales unui copil grav incercat de soarta. asa ca, dragii mei, spuneti nu indiferentei. orice om are dreptul la viata, iar daca putem intinde o mana, dc sa nu o facem? nu se stie cand vom avea nevoie la randul nostru de un gest nobil din partea unor oameni cu suflet de aur. gesturile nobile se fac din inima, altfel nu se pot numi asa
Buna, am facut fapte nobile destul de multe. doua dintre ele sunt: am donat jucarii la scoala tatuli meu, fiindca saracii nu aveau absolut nimica, si am mai facut desene pentru bani pentru japonezi... am un link de la adevarul :http://www.adevarul.ro/......55286.html desenele sunt ale mele, barcile ale colegei mele de banca;)
Si da, le-am facut din suflet... cum altcumva trebuie s-a te bucuri cand faci un gest dragut, stiind ca ai ajutat pe cineva
Eu nu am facut aproape nici-un gest nobil am facut cateva. Si cand le-am facut am fost obligat deci nu le-am facut din inima.Multi spun ca sunt egoist dar nu-mi pasa xD.Am multe motive sa raman asa cum sunt :X
Balboa întreabă:
BackInTime întreabă:
MrBlueEnergy întreabă: