anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SalutY! Ati facut vrodata gesturi nobile? Daca da, le-ati facut din inima si cate?

Răspuns Câştigător
| dof21 a răspuns:

Presupun ca atunci cand cineva face un gest nobil il face din inima. Eu de exemplu i-am dat unui prieten 500 Euro. In urma cu 2 ani a intrat la puscarie saracul (accident pe trecerea de pietoni, fara victime, dar totusi a facut 1. 5 ani), Cand a iesit i-am dat 500 Euro pentru a putea incepe cat de cat noul drum. I-am spus ca nu ii vreau inapoi, dar sa imi promita ca candva, undeva va face si el acelasi gest pentru altcineva.

158 răspunsuri:
| littledeea a răspuns:

Da le-am facut din inima. am facut 3

| Miruna_2494 a răspuns:

Da.Si gesturile nobile se fac din suflet.Altfel nu prea sunt nobile big grin si sa zicem cateva... A...sa vedem:nu stiu daca se pune dar am salvat 2 pisicutze, Am dat bani saracilor:::

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am donat pentru HAITI. DOneaza si tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am facut. Din inima!
Am donat 2 euro, la telefon, odata am vrut sa dau 2 ca nu stiam sa dau si am dat 10 si nu stiam ca pot si 10 si cand am putut da 10, m-am bucurat tare mult!
Pe net umblu sa caut cazuri ca sa dau macar 2-4 euro, cu orice ii poti ajuta... Am dat la o fetita cu varsta de 1 an, bolnava de cancer[cam acum 2 ani deci acum are 3... daca mai traieste. dar sper sa traiasca!
Imi place sa ajut tare-tare mult copiii pentru ca si eu am 9 ani si 2 luni deci, inca-s un copil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, din inima.Nu mai stiu exact cate...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite serios nu vreau sa crezi ca ma laud asa ca iti spun aproape un sfert 44279 de fapte bune viata mea am facut asta pentru ca nu pot cand imi cere un om un creion macar sa nu-i dau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce insemna pentru tine a face un gest nobil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

SalutY! am facut multe gesturi nobile. dar am facut gesturi cu mana. nu cu inima. cate nu se zice ca nu e frumoswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gesturile nobile pleaca doar din inima!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Www.filmeeonline.info filme online subtitrate in romana www.filmeeonline.info

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

... este mai putin important sa raspundem la aceasta intrebare

nu este nevoie sa ne afisam cu gesturile nobile pe care le facem

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana acum nu prea am facut dar ma gandesc sa donez 10 euro pentru sinistrati

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da atunci cand am primit calendare la scoala de la crucea rosie romana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, foarte multe, din astea traiesc.Am o varsta mare si nu-mi gasesc timp si pentru mine. Imi amintesc de mine numai atunci cand gesturile mele imi aduc amaraciune mare in suflet. S-a intamplat din partea a 2-3 persoane foarte apropiate (rude). Demobilizant

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In fiecare zi... le dau tema colegilor mei de cls rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care este definitia unui gest nobil? A bea un ceai si a musca dintr-un biscuit cu gratia reginei Angliei? lol

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Oamenii din ziua de azi nu mai fac gesturi nobile...nu mai ajuta pe nimeni acum oamenii nu mai is drepti deci nu fac prea multe gesturi nobilesad

Răspuns utilizator avertizat
| AstralConfessor a răspuns:

Hai sa mai facem o fapta buna. AJUTAND ne AJUTAM!
Sambata, 5 noiembrie va invit sa plantam la Popesti-Vasilati-Calarasi aproximativ 6-7 mii de puieti forestieri (paltini, frasini, mojdreni, catalpe, s, a).

Astept sa ne mobilizam cat mai multi voluntari.

Locul de intalnire este la halta Titan (halta 23 August) la ora 8.00

Mergeti cu metroul pana la Republica si de acolo iesiti la halta Titan (23 August).

Trenul pleaca la 8.18 si se intoarce in Bucuresti la ora 17.20

Un bilet costa 4.4 lei.

Sa aveti sandvisuri cu voi.

Va multumesc,

| Mimi58 a răspuns:

Da

| Mimi58 a răspuns:

Da

| :X:X a răspuns:

Da le-am facut cu inima big grin

| MelissaGreenEyes a răspuns:

Lauda de sine nu miroase a bine
cred caa fiecare dintr nou a facut un gest nobil de care este mandru

| AndY_8355 a răspuns:

Da am facut dar nu se lauda cu asta asa ca nu mai spun nimic

| khrys a răspuns:

Am facut Ps:Asta nu e un motiv de lauda.Cred ca sunt vreo mii (hai ca am glumit)chiar nu stiu

| khrys a răspuns:

Am facut multe si am facut cu ajutorul mintii al intelepciunii si al sufletului(zici cas eminescu)

| tina20 a răspuns:

Gesturile nobile trebuie sa ramana pe cat posibil secrete. adica in niciun caz, sa nu te lauzi cu ele. eu am ajutat un baietel grav bolnav, insa nu dau detalii. important este sa ajuti daca ai posibilitatea, nu neaparat financiar, ci sa te implici intr-o strangere de fonduri ceva. e f important sa faci un bine, mai ales unui copil grav incercat de soarta. asa ca, dragii mei, spuneti nu indiferentei. orice om are dreptul la viata, iar daca putem intinde o mana, dc sa nu o facem? nu se stie cand vom avea nevoie la randul nostru de un gest nobil din partea unor oameni cu suflet de aur. gesturile nobile se fac din inima, altfel nu se pot numi asa happy

| AsuIepurasulDePlus a răspuns:

Buna, am facut fapte nobile destul de multe. doua dintre ele sunt: am donat jucarii la scoala tatuli meu, fiindca saracii nu aveau absolut nimica, si am mai facut desene pentru bani pentru japonezi... am un link de la adevarul :http://www.adevarul.ro/......55286.html desenele sunt ale mele, barcile ale colegei mele de banca;)

| AsuIepurasulDePlus a răspuns:

Si da, le-am facut din suflet... cum altcumvawinking trebuie s-a te bucuri cand faci un gest dragut, stiind ca ai ajutat pe cineva

| Purification a răspuns:

Eu nu am facut aproape nici-un gest nobil big grin am facut cateva. Si cand le-am facut am fost obligat deci nu le-am facut din inima.Multi spun ca sunt egoist dar nu-mi pasa xD.Am multe motive sa raman asa cum sunt :X

Întrebări similare