anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SalutY! Ati facut vrodata gesturi nobile? Daca da, le-ati facut din inima si cate?

Răspuns Câştigător
| dof21 a răspuns:

Presupun ca atunci cand cineva face un gest nobil il face din inima. Eu de exemplu i-am dat unui prieten 500 Euro. In urma cu 2 ani a intrat la puscarie saracul (accident pe trecerea de pietoni, fara victime, dar totusi a facut 1. 5 ani), Cand a iesit i-am dat 500 Euro pentru a putea incepe cat de cat noul drum. I-am spus ca nu ii vreau inapoi, dar sa imi promita ca candva, undeva va face si el acelasi gest pentru altcineva.

158 răspunsuri:
| Purification a răspuns:

Eu nu am facut aproape nici-un gest nobil big grin am facut cateva. Si cand le-am facut am fost obligat deci nu le-am facut din inima.Multi spun ca sunt egoist dar nu-mi pasa xD.Am multe motive sa raman asa cum sunt :X

| Purification a răspuns (pentru UndercoverGirl_1581):

Eu urasc cersetorii. daca ar veni unu la usa i-as inchide usa in nas.

| mirelamiresica321 a răspuns:

Eu am facut gesturi nobile din inima si sunt vreo 20

| AstralConfessor a răspuns:

Hai sa mai facem o fapta buna. AJUTAND ne AJUTAM!
Sambata, 5 noiembrie va invit sa plantam la Popesti-Vasilati-Calarasi aproximativ 6-7 mii de puieti forestieri (paltini, frasini, mojdreni, catalpe, s, a).

Astept sa ne mobilizam cat mai multi voluntari.

Locul de intalnire este la halta Titan (halta 23 August) la ora 8.00

Mergeti cu metroul pana la Republica si de acolo iesiti la halta Titan (23 August).

Trenul pleaca la 8.18 si se intoarce in Bucuresti la ora 17.20

Un bilet costa 4.4 lei.

Sa aveti sandvisuri cu voi.

Va multumesc,

Răspuns utilizator avertizat
| XxTerrorxX2 a răspuns:

Oamenii din ziua de azi nu mai fac gesturi nobile...nu mai ajuta pe nimeni acum oamenii nu mai is drepti deci nu fac prea multe gesturi nobilesad

| beki13 a răspuns:

In fiecare an de Craciun, le cumpar vecinutelor mele mai saracute si batrane tare portocale si mandarine.Fac asta de cel putin 10 ani, asa sunt de incantate.

| EDAA a răspuns:

Buna tuturor am o rugaminte va rog daca pote cineva sa-mi imprumute suma de 1000 sau 2000 € pe 3 sau 6 luni dau pana la 40% dobanda acte la notar sau chiar ca garantie masina mea care valoreaza mai mult de 4000€ va rog lasati un nr de tel sau sunati la tel:0746908629

forte urgent daca se pote va rog si tapari sa mearga in iad sa nu sune

Întrebări similare