Buna, in primul rand acele energii despre care vb tu numite ''fantome'' sunt doar sufletele unor oameni care au murit si care trebuie sa astepte 40 de zile pentru. a merge la judecata de apoi. iar ele in acest timp calatoresc in locurile dragi lor.pe Discavery se exagereaza prea mult.in primul rand me Domnul de religie mi-a spus ca nu exista suflete ale oamenilor cae sa fie in halul in care arata pe Discovery.este doar acela care nu este bine sa-i pronuntam numele. da ai si un pic dreptate daca omul care a murit nu a fost btezat dar a murit( nu este cazul si la copii mici) atunci ar putea fi o posibilitatea a fi ce ai zis u.
Sa sti ca stiu mai multe dar imi este ff greu sa vb acum am si eu o frica i mine.in plus sunt singura acasa.imi pare rau.intreaba un preot eu asa am facut si mi-a explicat mai multe chestii pe care este bine sa le sti.
Bye Elly
Bai...nu stiu ce sa spun pe de o parte cred, pe alta parte nu.Si pe mine ma chinuie aceasta intrebare, dar, din pacate nu am aflat nimic. Oricum, daca aflu te anunt, am sa caut si am sa ma documentez putin, desi, ce a spus Elly e cam adevarat(cred). Te pup si am sa te anunt.
Nu stiu ce sa cred am foast odata la bunica sia am dati televizorul mai incet si el se dadea mai tare singur
Eu spunca da deoarece la un r de al meu i-a murit tatal care nu se prea intelegea bine cu fam lui.si am facut poze la el in casa si dupa ce am facut poza m-am uitat la poza si aparea chibul tatalui sau deci eu cred in astea dar nu cum arata pe disovey.eu cred si in alea ca exista dar nu trebuie sa ne gandim aql
Sucmpa mea, fantomele sunt reale dar nu le poti zice asa, eu astazi mi-s-a intamplat ceva ciudat stateam eu aici la birou si aveam o farfuri si farfuria asta s-a miscat nu m-am speriat fiindca n-am de ce in 2003-2004 bunicul meu a murit si mama si cu mine tot il visam de foarte multe ori si ne cere de mancare de aia s-a miscat farfuria deoarece el a vrut sa manance ca ii este foame
Eu cred ca exista, mama mea si o vecina au avut ocazia de a surprinde una.Restul ar spune ca mint, dar eu nu cred ca la o femeie de aproape 60 de ani i'ar arde de minciuni de genul.Credeti'ma prezenta fantomei chiar se simte, eu am simtit'o doar ca nu am vazut'o si nici nu as vrea.Si in plus se vedea pe femeia aceea ca nu era minciuna sau farsa, era de'a dreptul SPERITATA!
Draga alexaa... sper ca raspunsul meu sa-ti fie folositor pentru ca acela este DA, EXISTA FANTOME...probabil ca te uiti la fenomene stranii, eu am fost intr+un episod din acela, si crede-ma iti yic ca sa fii pregatita, nu vrei sa stii prin ce am trecut eu la varsta de 12 ani
Intr-o zi la mine in camera eram singura aksa pe la 7 jumatate seara s-a inchis televizorul singur eu eram la calculator si dintr-o data s-a inchis si apoi peste 10 minute sa aprins si eu in timpul acela am apasat pe buton si nu sa aprins credeti ca ar putea fii o fantoma?:-ss
Eu cred ca exista.sa va spun o intamplare. o fata mi-a zis ca la ea se intampla lucruri ciudate.sh intr-o zi am fost la ea sa luam niste desene dintr`un dulap.de undeva de sus. din tavan.nu stiu a cazut o hartiutza.am iesit in fuga. am aruncat desene sh am hotarat sa ne intorcem sa facem curat.cand ne-am intors nu mai era nici o hartiuta.eu nu stiu ce sa cred
Robert010 întreabă: