| alexa_3808 a întrebat:

Stie cineva daca exista fantome?

Răspuns Câştigător
| Elly4all a răspuns:

Buna, in primul rand acele energii despre care vb tu numite ''fantome'' sunt doar sufletele unor oameni care au murit si care trebuie sa astepte 40 de zile pentru. a merge la judecata de apoi. iar ele in acest timp calatoresc in locurile dragi lor.pe Discavery se exagereaza prea mult.in primul rand me Domnul de religie mi-a spus ca nu exista suflete ale oamenilor cae sa fie in halul in care arata pe Discovery.este doar acela care nu este bine sa-i pronuntam numele. da ai si un pic dreptate daca omul care a murit nu a fost btezat dar a murit( nu este cazul si la copii mici) atunci ar putea fi o posibilitatea a fi ce ai zis u.
Sa sti ca stiu mai multe dar imi este ff greu sa vb acum am si eu o frica i mine.in plus sunt singura acasa.imi pare rau.intreaba un preot eu asa am facut si mi-a explicat mai multe chestii pe care este bine sa le sti.
Bye Elly

118 răspunsuri:
| misfit a răspuns:

Eu cred si nu cred. nu s-a dovedit nimic inca. nici ca exista nici ca nu exista thinking

| misfit a răspuns:

Eu cred 70% inca nu s-a dovedit nimic. nici ca exista nici ca nu. deci thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing va joaca mintea feste ca va utiati rpea mult la prostii de genu.Nu zic ca nu exista... dar voi va faceti frica singuri...eu o data ma muitat si vedeam numa fantome prin casa numa sunete si etc auzeam miera frica sa merg la culcare.De cand nu ma mai uit oh go on merg pe inturneric incasa.pentru asta doamne fereste. Si voi astia inventatori de Sci-Fi mai lasatile draq ca si eu pot sa scriu o poveste acum sa va las cu gur cascata si sa fac pe toti prostii sa creada.alexa nu mai asculta idiotenii.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu existahappyfantome hai te rog!laughingrolling on the floor e lollaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare stupida, normal ca exista fantome! Eu am 2 prietene fantome:una doar cu un ochi plin de sange, cu 2 dinti, cu urechile cam rupte, fara par, si ii lipseste si o mana; cealalta este aproape intreaga...cu exceptia ca nu are picioare.Amandoua stau la mine in pod, sau la mine in sufragerie-pe tp{Buhahah}Eu sunt cea fara un ochi!{Buhahah}!

rolling on the floor=)rolling on the floorrolling on the floorAcum serios:voi chiar nu aveti ce face si intrebati lumea daca exista fantome?rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorMos Craciun exista?laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughing)laughing)happylaughinglaughinglaughinglaughing

Time up kids! Go and play with your little doll/Forget about the ghosts!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut chiar in ziua de azi pe data de 5 II 2010.Doaemeam in pat si m-am trezit cand am auzit un zgomot foarte tare si a durat doar 2 sechunde!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of corce...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista dar daca nu ai de a face cu ele, ele nu-ti vor face nini un rau. eu am avut o fantoma in casa dar nu m-am panicat mersi!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am vazut ca patu meu zbura si am vazut o umbra alba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred in fantomehappyLa religie nea spus ca mortii raman 400 zile la locul unde au trait si unde s-au nascut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer nu cred Alexa dar unele lucruri nu sunt descoperite dar exista deci nai de unde sa stii. si crede-ma as vrea sa stiu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate efectele alea sunt facute in Photoshop, Blender, Vegas, Maya, 3D sa continui?

| cucaracia a răspuns:

Da exista... dah noi le zicem fantome. dah de fapt ii satana... 8-x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista fantome.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti niste prosti...nu exista! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu extista f

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca exista foarte multe fantomee...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vz in camera mea o fantoma si in sufragerie si in bai si mi-a fost frica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista ele sunt oameni morti care astept 40 de zile pentru judecata de apoi si se intorc in locurile care le sunt dragi

| mada_9638 a răspuns:

Poate ca exista ...in trecut multi spun ca se aratau multe "fantome" poate ca se intampla ceva cu sufletul omului timp de 40 de zile dar ce i de la "Fenomene stranii"exagereazatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata, cand a venit verisoara mea la mine am vazu in dulap o ciocolata si dupa ce le-am spus parintilor despre ciocolata si am vrut sa le-o aratam a disparut. geamurile erau inchise iar si usa rea inchisa.cine sa fie?sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu exista atunci de unde exista acest cuvant aaaa de unde sunt aceste filmulete aaaaa... uitati, am sa va spun o intamplare de-a mea cu fantome, deci eram acasa si s-a deschis singura usa a am uitat sa va spun ca sunt total reale deci. unde ramasesem a da, iar de acole a iesit un fel de fiinta dar m-am ingrozit apoi a disparut dar a lasat un fel de urma asta sigur nu poate fi ireal adica din imaginatia me nu... apropo va rog sa scrieti si voi intamplai din viata voastra ca tuturor bine aproape tuturor le place sa le citeasca mai ales celor de pe acest site si va rog sa folositi cuvinte cat mai pe intelsul nostru.paaaaaaaaaaaaaa

| misu_4995 a răspuns:

Io nu stiu ce sa spun probabil ca da, sau poate nu dar cel mai important e sa ne traim viata.si sa lasam toate necunoscutele astea, chiar daca e foarte tentant sa stiu si eu raspunsu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai exista sau nu asta este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, sa-ti spun drept alexa, nu cred ca exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexa eu iti pot spune ca odata am vazut o umbra in fata geamului in camera in care ma aflem care ma privea si parca se apropia si incerca sa imi spuna ceva dar era ciudat ca umbra era dar nu am vazut nici un corp omenesc in acea zona in care ma aflam.

| marina_2387 a răspuns:

Nu exista fantome asta e o vrajeala de doi lei de adormit copii

| marina_2387 a răspuns:

Ba voi ati inebunit ma uit la discovery sunt trucaje nu exista asa ceva pe mine ma amuza cei care cred in fantome

Întrebări similare