Eu am incercat si nu se intampla nimic
eu stiu 3 legende
legenda1 : era o fata de 13 ani a murit arsa de vie. daca o invoci trebuie sa fii undeva cu foc (la un gratar) si cica iti apare in foc
legenda2: ca a fost o mireasa cel cu care trebuai sa se casatoreasca nu a venit la nunta. ea s-a dus si l-a cautat si l-a omorat (nu mai stiu cum). atunci cand o invoci trebuie sa fii in fata unei oglinzi si cand ti se arata este intr-o rochie de mireasa si plinda de sange.cica te zgarie pe gat si mori
legenda3: era o fata de 17 ani are era ff bolnava(o boala contagioasa) tatal sau care era medic a fazut ca nu mai are suflate si a hotarat sa o ingroape. i-a legat de mana o franghie legata de un clopotel(clopotelul era pe niste chestii, sus). a doua zi dimineata tata ei a vazut ca u mai era la locul lui(clopotelul) si-a dat seama ca a ongropat-o de vie.cand a dezgropat-o a gasit-o plina de sange si unghiile ei erau lipite de capacul sicriului.cand ti se arata(intr-o oglinda) auzi un clopotel
scary, nu?
Mai exista una foarte putin stiuta...
se zice ca boody mary era o fata foarte frumoasa de 18 ani apoximativ.ea avea un logodnic care era impreuna cu foarte multe femei.ea afland l-a omorat.a facut puscarie din ziua care trebuia sa fie a nuntii pana a imbatranit.in acel timp a purtat rochia ei cea alba de mireasa de care nu se despartise.cand a facut ultimul pas sa iasa din curtea inchisorii fantoma logodnicului ei a aparut si cica ar fi omorato asa cum omoara ea oamenii.de atunci ea colinda printre umbre incercand sa il gaseasca pe nenorocitul ce a distruso.in calea ei mai omoara si oameni nevinovati.in aceasta legennda ea se invoaca in oglinda cu 3 lumanari si trebuie sa ii zici numele de 3 ori si te va vana timp de 3 zile. daca in acele 3 zile nu patesti nimic iti va fi franta inima la fel(p.s merge doar la fete si se invoaca la 12 noaptea).cam asta a fost nu stiu cat de adevarata e nu a incercat-o cu lumanari dar nu merge sigur.
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: