| JustBlackNoGrey a întrebat:

Tu ce fobie/semifobie ai? Sau ce nu suporti sa auzi, atingi, simti, mirosi? Spre exemplu, eu nu suport sa ating vata. Am unele perni care sunt din vata acasa si ma apuca un sentiment tare urat doar cand vad le vad - atunci cand li se schimba fetele de perna. pur si simplu nu suport sa simt vata si nu cred ca o sa pot vreodata. Insa nu am nicio treaba daca cineva zgarie pe sticla sau cum era mai demult - ca scartaia tabla daca cineva scria cu creta intreagahee hee eu nu aveam nicio treaba cu asta, dar nu suport sa simt vata - oriunde pe corp daca o simt, e groaznic. odata am calcat in ceva vata, am crezut ca mor acolo laughing
Prietenul meu insa, nu suporta sa bage mana in faina. si totusi gateste laughing probabil ca se rezuma doar la mancarurile care nu presupun ca el sa atinga faina. Am ramas ca trasnit cand am auzit ca nu suporta sa bage mana in faina, dupa care acum murit de ras rolling on the floor dar si el a facut la fel cand i-am zis despre vata. Deci stiu ca sunt chestiile astea aiurea, dar din curiozitate, ce alte lucruri nu suporta oamenii sa simta, auda, vada, etc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oarecum îmi e frică de întuneric, dar periodic, sunt unele momente când nu am nici o problemă,poate pentru că îmi place,paradox
Insecte, cel mai mult de gândaci, ew ew ew
Păianjeni, lilieci, zgâriatul cu unghiile pe hârtie, tablă perete. Atinsul dinților de bățul din lemn de la înghețată,
lovitul în fibulă(picior),
Ceva ascuțit în fața ochilor,iar când mă uit la filme horror, mai dau și de o scenă în care i se bagă cuiva ceva în ochi.
Mai nou, mirosul de cuișoare, Gustul de cimbru.
Nu pot explica sunetul soneriei, dar nu o suportam, încât i-am băgat șurubelnița în inimă
Gâdilatul în unele zone, nu pot suporta, mă dau cu capul de pereți.
Nu e ceva ce nu suport sau îmi e frică, mai mult o sensibilitate, aceea când văd o persoană plângând/lăcrimând sau își dă ochelarii de vedere jos, mă apucă și pe mine.
Gene, am pățit o dată să le ard vârfurile la aragaz când aprindeam o țigară, da, știu, explodez de inteligență,iar acum mă topesc când aprind o țigară.
Cât despre faină, nu pot spune că e fobie, dar mă simt ciudat când o ating
Nu îmi place să ating buretele, aveam pernă din burete,saltea din burete,un mare chin, nici buretele de spălat vase nou,dacă -i folosit, ud... chestii,nu mă deranjează
Nu suport să mi se blocheze picioarele sau să nu pot să le mișc. Apăi tot ce nu suport, gen insecte, paianjeni, le omor din reflex, hate hate hate
Încerc să le evit pe cât posibil și nu îmi e frică extrem de mult, încât să vreau să locuiesc într-un iglu la PN. Doamne, mare îți e grădina.

106 răspunsuri:
| JustBlackNoGrey explică (pentru RAY):

Te referi la filofobie? ca nu imi arata si la ce comentariu te-ai referit.

| JustBlackNoGrey explică (pentru Drimmero):

Aa, deci este o stransa relatie de rivalitate, inteleg!hee hee

| Drimmero a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

De 1 an tot rad de el, cam ce crezi?
Stie si el ce gloaba sustine!

| JustBlackNoGrey explică (pentru Habbsha):

big grin ai impresia ca tie se intampla tie cand vezi la alti rani? ai impresia ca parca pe tine te doare si le simti durerea? big grin

| RAY a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Da

Tu vorbesti serios? raised eyebrows
din cum te exprimi, presupunand ca esti sincer, esti un om deschis si capabil de sentimente, de a tine la cineva, de a-i pasa de cineva straight face

| Habbsha a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Nu e pentru că m-aș pune în locul lor sau pentru că aș fi eu prea empatică, pur și simplu mi se face rău. Din clasa a-6a a început teama asta. Erau niște copii emo la școală și se tăiau des, iar unul dintre ei și-a atins din greșeală o venă și i-am văzut mâna plină de sânge și am leșinat laughing Iar de atunci am fobia asta.

| Drimmero a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Ai chef sa razi de ceva? Scrii pe Youtube : United

| Dismally a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Cele de pe geam nu ma deranjeaza, acelea sunt "zburatoare" in general big grin Am o problema cu gandacii - diverse specii, marimi si culori happy

| Habbsha a răspuns (pentru Drimmero):

Drimmero, hai că te întreci cu gluma laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Habbsha):

Te-ai simtit,, diavolito?))))

Nu, doar am sesizat că ai greșit punând "United" în loc de "Arsenal". Corectează-te laughing

Ma uit de 10 minute si nu imi dau seama care e greseala, imi zici tu?

Haha.

Raspunsul fiind...

Lasă asta și răspunde la felicitare laughing

Tocmai asta si problema man, ma atasez prea repede si apoi sufar

Nu inseamna ca nu suntem capabili de sentimente si pur simplu evitam suferinta prin antisocializare, sa stii ca in ultimi anii asta m-a ajutat foarte mult

Si eu ma pot atasa repede si pot oferi incredere celui de care ma atasez in sensul ca il ajut, nu il barfesc, nu il sap/vorbesc pe la spate, daca imi zice vreun secret, ii dau un sfat in legatura cu secretul apoi uit despre ce secret era vorba big grin faza ca uit e adevarata. daca fac cumva sa consider ca nu e ceva important ce merita a fi retinut, in maxim o luna uit despre ce secret era vorba laughing
dar aleg cu atentie ce oameni merita increderea, loialitatea si grija mea. insa chiar si acestia deseori o refuza si mentin acelasi nivel de raceala de la inceput, vorbind doar din an in paste ca sa nu zicem ca doar ne dam 'buna ziua', dar nici prea departe nu suntem de treaba asta thinking

| D3I3 a răspuns:

Nu suport să ating șervețelele demachiante rolling on the floor)

| GoldenZenith a răspuns:

Paianjeni.
Șerpi.
Mincinoși.

In ziua de azi e plina Romania de tarfe, materialiste, cwrve si atat, de ceva timp trebuie sa platesti ca sa vorbeasca una cu tine, aiurea

| MaliciousDeath a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Nici fobia de vata nu pot sa spun ca e prea des intalnita.laughing
Doar cu cea zgariata cu unghiile am avut placerea, dar cred ca si o lama ar avea acelasi efect.Nu vreau sa testez asta totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e frica de bwahahaha.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Inaltimi, intuneric in camp deschis, serpi, paianjeni mari si gaini. Desigur ca nu suport cand cineva zgarie o farfurie/tabla si cand sunt murdara sau cand vad pe cineva murdar simt discomfort.

| xXteLOVEscXx a răspuns:

Mie nu-mi place sa vad lucruri ascutite in fata mea.

| JustBlackNoGrey explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor ce nebun esti!

| JustBlackNoGrey explică (pentru D3I3):

Alea nu sunt tot dintr-un fel de vata? Yuk! I don't want to see

Da, asa e, dar trebuie sa stii unde sa cauti. e foarte aiurea. eu am amici atat fete cat si baietii. unii sunt de nota 10, dar nu vor sa se cunoasca, in sensul ca stiu un baiat care de de apreciat si de asemenea stiu o fata care s-ar potrivi destul de bine cu el. am incercat la amandoi sa le pomenesc de celalat, dar se tem si tot refuza angry