Oarecum îmi e frică de întuneric, dar periodic, sunt unele momente când nu am nici o problemă,poate pentru că îmi place,paradox
Insecte, cel mai mult de gândaci, ew ew ew
Păianjeni, lilieci, zgâriatul cu unghiile pe hârtie, tablă perete. Atinsul dinților de bățul din lemn de la înghețată,
lovitul în fibulă(picior),
Ceva ascuțit în fața ochilor,iar când mă uit la filme horror, mai dau și de o scenă în care i se bagă cuiva ceva în ochi.
Mai nou, mirosul de cuișoare, Gustul de cimbru.
Nu pot explica sunetul soneriei, dar nu o suportam, încât i-am băgat șurubelnița în inimă
Gâdilatul în unele zone, nu pot suporta, mă dau cu capul de pereți.
Nu e ceva ce nu suport sau îmi e frică, mai mult o sensibilitate, aceea când văd o persoană plângând/lăcrimând sau își dă ochelarii de vedere jos, mă apucă și pe mine.
Gene, am pățit o dată să le ard vârfurile la aragaz când aprindeam o țigară, da, știu, explodez de inteligență,iar acum mă topesc când aprind o țigară.
Cât despre faină, nu pot spune că e fobie, dar mă simt ciudat când o ating
Nu îmi place să ating buretele, aveam pernă din burete,saltea din burete,un mare chin, nici buretele de spălat vase nou,dacă -i folosit, ud... chestii,nu mă deranjează
Nu suport să mi se blocheze picioarele sau să nu pot să le mișc. Apăi tot ce nu suport, gen insecte, paianjeni, le omor din reflex, hate hate hate
Încerc să le evit pe cât posibil și nu îmi e frică extrem de mult, încât să vreau să locuiesc într-un iglu la PN. Doamne, mare îți e grădina.
norocul meu ca nu prea trebuie sa am de-a face cu vata
dar cu zgariatul sunt sanse ceva mai maricele sa se intample, dar nu foarte mari, ca norocul
Era o faza in ace ventura 2 aia in africa de l-a rapit ace pe un tip si ca sa il convinga sa ii zica unde e liliacul, a luat un cutit, o furculita si a tot zgariat o farfurie pana ii zicea ala ca unde le-a scuns
Pfui! atunci o sa am grija ca nu cumva sa ma pacaleasca cineva sa pun mana pe chestii dinalea demachiante!
Da, stiu filmul. Ace Ventura are cele mai misto metode.
Uh îmi e frica de întuneric dar doar uneori pe scurt innebunesc , nu suport sa ating o pătură din lana și nici hainele din lana nu le suport.
Ooo, daca esti fata esti intr-o situatie tare dificila... intre ciocan si nicovala...
Nu suport sa vad sobolani si mortaciuni. Efectiv raiez tot daca vad sobolani in general, mai ales daca stiu ca ar fi vreunul, pe langa mine. De paianjeni n am treaba. Dar soarecii si sobolanii...
Sa stii ca am vazut un film horror cu 'casa unei vrajitoare' sau ceva de genul de la Master of Horror - niste regizori sau cum s-or fi numind cei care imagineaza scenariul, si si-au unit fortele pentru a crea o serie de filme horror de toate felurile.
si era asa un film cu un fel de sobolan urat... cu fata de om si ce a facut sobolanul ala la final! O fost singurul film horror in urma caruia am avut un cosmar urat! A urmat o perioada de cateva luni, cred, in care nici eu nu puteam suporta soareci sau sobolani. ca norocul ca nu prea am vazut, numa gandaci
Eu nu sunt un barbat atragator fizic, ce sa spun, sincer nici nu am nevoie de asa ceva, e ok si singur
Eu urăsc hârtia! Daca sunt umed pe mâna si o ating simt ca mor. Iar cand aud ca cineva mototoleste hârtia... ahh
WallzRUp întreabă:
gabyxgdbgz întreabă: