Eu sunt pro excepţii de la reguli.
În locul tău aş lua-o mai uşor cu "niciodată", "mereu", cu rigidităţile şi generalizările în general.
Lumea e mult mai mixtă, complexă, flexibilă, diversă, mai plină de excepţii decât îţi imaginezi.
Fiecare om e diferit, dar trebuie să-i punem pe toți în anumite categorii mai mult sau mai puțin precise pentru organizarea maselor, altfel ar fi o junglă, nu o societate. Dacă cineva nu poate nici parțial să fie integrat într-o categorie, consider această persoană o excepție.
Mie una, nu îmi sunt simpatice categoriile şi etichetele. Mi-s claustrofobă.
De o saptamana particip la un voluntariat, Ajungem mari si este legat de copii din centrele de plasament.Si in timp ce ne explica coordonatorul despre copii, am ajuns la capitolul abuz! Si a cerut pareri.Asa ca parerea mea este ca nu toti oamenii de pe aceasta planeta stiu sa isi educe cum trebuie copii si asta nu pleaca de la ei, ci au fost abuzati sau batuti si ei in copilarie.Asa ca acei oameni au luat o modul in care au fost educati aplicand-ul copiilor lor,ceaa ce cred ei ca este cel mai corect,dar se inseala amarnic,ar trebui ca la liceu, in ultimii doi ani sa se adauge macar o materie destinata educatiei copiilor pe care ii vor acea in viitor pentru a schimba ceva, dar aici intervine alta problema, chiulul.Vor chiuli si tot o educatie de prost gust o sa alice viitorulor copii si acestia o vor transmige mai departe! Asa ca nu stiu ce e de facut! Trebuie sa se inpuna ceva, o lege! Nu vad prea bine tara asta in urmatorii ani.Dar cine site, sper sa ma insel! Sper din toata inima sa ma insel!
Eu mai luat cate o scaltoaca in copilărie, nu am murit.dar la randul meu nu am bătut copiii
Iar slujbe; nici aici nu scapam de ritualuri satanice?
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: