Eu am revistele nr 1`, 2, 3, 4, 6, sclipiciuri, cutia pentru trusa de creatie mini boa, insicne, mini plicuri, pix, stilou, paiete, carti de joc, stampila rotativa, barometrul bunei dispoziti, jurnalul poster urias, tricou, imprimeuri de tricou, semne de usa, caiet, pietricele pretioase, pixuri colorate, husa de telefon, rama de poze, breloc si insigne cu hannah montana, strasuri, diplomma cu ea pentru cea mai buna prietena, strasuri, poze, toate cu hannah montana
Pai eu am mooooooolte intra pe http://werft.sunphoto.ro si sa vezi la lucrurile mele vezi poze dar mai am s pon
Atat? eu si cu miley cyrus "hannah montana' suntem verisoare si am tot ce exista cu ea miley mi le-a dat o da si am mers la
toate concertele cu ea
Ce care zice ca e verisora cu miley minte finca trebuia sa stie engleza nu romana.deci nu mai mititi
Eu am 3 perini un ceas de perete si de mana hannah montana multe reviste peste 10 mega postere cu miley cyrus si hannah montana 2 ghiozdane, 2 penare pixuri multe 2 genti portofel stikere sapca un geamantan multe haine de la disneyland paris puzzle margele, 2 parfumuri peruca hannah montana stiloul de tatuaje si multe altele
Eu am ceas de perete revista hannah montana nr. 1, 2, 3, 4, 5. mai am so hannah montana 1, mai am ceas de mana, ghiozdan, penar, pixuri am coif cu ea, am parfum am lenjerie am colier, 3 postere pe pereti si peste 500 de desene facute de mine cu ea.Si cel mai important:2 bilete la concertul miley cyrus in londra!
Buna! Eu am de toate cu hannah montana! Am poze ca am fost la concert! Hannah Montana nu e romanca ati stiut? Am ceas, Am pantaloni, tricou, bluze, ghiozdan, pix, stilou, perna, sacou, lenjerie parfum si parfumul e de capsuni posteri am 5 posteri cu ea si 2 cu mine ca a mfacut poze cu ea cand am fost la concert stiu unde locuieste deadeavaratelea si locuieste departedar mama mi-a spus ca la vara ma va duce la ea si miey mmia spus ca va invata lb romana! abia astpet! o cunsoc de mult pe hannah