| monika_9340 a întrebat:

Va rog frumos aveti hi5 lui Andrei Eduard Goreci? baiatul ucis la Craiova.Rip,condoleante sincere!crying

Răspuns Câştigător
| Corinaa a răspuns:

Nu a avut hi5, a avut facebook dra nu mai este valabil. Dumnezeu sa-l ierte. Nu l-am cunoscut dar o prietena de-a mea il cunostea bine a fost un copil de treaba, cuminte Urama sa devina fotomodel sa inchei cu o casa de asigurari dar asa a fost sfarsitul lui din cauza unu nebun care l-a omorat. Sa moara in puscarie Dumnezeu sa-l ierte!cryingcrying

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care il stiti ce zodie era?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

God! pentru ce ti-ar trebui zodia lui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut hi5 lui Andrei nul mai am...Andrei ai fost un prieten asa de bun in cat nu pot sa-ti imaginezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubesc si condoleante nimeni nu te vaa uita si in final va fi pedepsit si persoana aceeea iti promit andrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fb ii este valabil si acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-am cunoscut er aun bait tare frumos cuminte si dumnezeu la luat fiindca la iubit la noi dar a lasat persoane cu ochii plini de lacrima: inger rapus inger ascuns intoarcete la mine imi e dor de tine sti ca team iubit sti cat team dorit acum te-ai stin si lacrimile au inceput sa curga ca un rau si inima mea a ramas un gol care striga : TE IUBESC DAR TU DIN CER OARE MA POTI VEDEA? dumnezeu s ate ierte Andrei t eiubesc din tot sufletul si daca tu nu sti voiam sa-ti spun c aai avut o inmormantare de vis. Am plans la ea dar incet incet am trecut peste cand te-am vazut in tron in casa ta am plans si mi-am zis : Oare merita? UN COPIL DOBITOC CA ALTFEL NU POT SA-I SPUN TI-A RAPUS INIMA te iubesc Andrei vei ramane in inima mealove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adresa de facebook Andrei Edwart

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai are hi5 de cand a murit ca lau sterspr lui... dumnezu sa il odihneascacrying(((

| IssaV a răspuns:

Nu nu-l am.am avut ca are si facebook. dar nimeni nu le posteazasad