Scopul meu este: sa ma nasc, sa fac mereu fapte bune si oameni fericiti, sa ma pretuiesc, sa iubesc, sa am credinta, sa sper, sa lupt si sa muncesc! Numai bine!
Este de datoria ta sa faci ceva cu viața ta. Dacă nu care ar fi diferența ca te-ai născut? Mai bine nu te nășteai.
Nu mere, nu ma omor dupa dulciuri. Omul se adapteaza, atata timp cat ai puterea de a trece peste chestiile nasoale care ti se pot intampla poti sa-i dai iar un sens vietii chiar daca pentru moment ti se pare ca nu mai are nici un sens.
Nu aş putea contribui la calitatea vieții celorlalți, fie printr-un zâmbet, prin acceptarea a ceea ce sunt ori plantarea unei semințe de înțelepciune.
Viata mea n-ar avea rost daca nu mi-as gasi fericirea in a-i ajuta pe ceilalti si a schimba lumea in bine, cat de putin.
Vietile omenesti oricum nu au un rost, traim in cateva iluzii care ne fac sa ne simtim bine si realizati, la sfarsitul zilei tot singur si fara nimic o sa ajungi sub 2 metri...
Nici nu stiu de ce traim, daca stai sa te gandesti bine specia umana chiar nu are un scop. Daca ar fi posibilitatea sa existe divinitati si chestii de genul poate am avea un scop, dar ma indoiesc...
Daca as avea o boala incurabila.
Prin urmare oric ma duc sa ma calce un tren, ori ma arunc de la balcon, ori imi iau permis de arma si ma impusc in cap.
Serios, sinuciderea mi se pare rationala si logica doar in cazul asta.
Si chiar mult mai rational decat sa te chinui cu cancerul de exemplu.
Iar parintii si cunostintele ar trebui sa se simta mai bine ca m-am sinucis si am scapat de chinurile ingrozitoare, prin urmare nu as avea nicio remuscare inainte sa mor.
Singurul motiv pentru ca viata nu mai are rost.
Daca as avea o boala incurabila.
10 septembrie e ziua mondiala pentru prevenirea suicidului, nu vorbi asa, tocmai azi :)
https://www.agerpres.ro/......i-10-25-53
Daca nu as mai putea juca tenis, daca nu as mai putea citi, daca nu as mai putea asculta muzica, daca nu m-as mai putea lupta pentru a-mi indeplini visele.
Nu as mai face afaceri, pur si simplu, aceasta este pasiunea mea si iubesc sa ma dezvolt in afaceri, in branse precum, vorbitul in publil, deoarece mi-am dat seama cat de frumoasa, prospera si abundenta poate sa fie viata daca ai putin guraj si o doza de nebunie.
Zici tu ca absenta iubirii reprezinta infernul in viata unui om? Chiar ai dreptate
JustMe34 întreabă:
JeSuisAnonyme întreabă:
mODIN întreabă: