| Drimmero a întrebat:

Viata ta n-ar mai avea rost daca? continuati voi mai departe.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Scopul meu este: sa ma nasc, sa fac mereu fapte bune si oameni fericiti, sa ma pretuiesc, sa iubesc, sa am credinta, sa sper, sa lupt si sa muncesc! Numai bine!

78 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Viata mea are mereu un rost... Doar pentru asta am venit pe lume; sa am un rost! Am sa lupt pana la sfarsitul zilelor mele; "e singurul lucru pe care stiu sa-l fac cel mai bine"! Numai bine!

| Drimmero explică (pentru Caro34):

Corect spus, deci scopul tau e sa te nasti si ai demnitate pana la final!

| Drimmero explică (pentru Caro34):

Asa cum trebuie sa fie fiecare dintre noi/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...daca nu ar ar exista "Minunea vietii"(fericirea, faptele bune, iubirea etc.)nu ar mai avea rost viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

VIata nu ar avea rost daca nu as fi eu in ea.

| BogdanBz a răspuns:

Daca ar pleca Wenger de la Arsenal impreuna cu Giroud si Walcott

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru RAY):

Wow; mi-ai amintit cav am in frigider niste crema de zahar ars, d'aia naspa, din lapte natural si oua de la gainile din curte, iar zaharul este si el naspa, d'ala din Cba din trestie.winking laughing

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru RAY):

Doar o viata si o gaura in cuc

| Kaℓi a răspuns (pentru Drimmero):

... ok!
Nu prea am inteles ce legatura are cu ce am raspuns eu big grin dar n-am nimic impotriva.

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca n-ai avea un frate iubitor si protector... day dreaming whistling
On topic. Consider ca viata mea n-ar avea niciun rost daca dupa moarte, n-ar mai exista nimic, daca s-ar sfarsi totul.

| Kaℓi a răspuns (pentru m1dn1gh7):

De ce?
Dimpotriva, as zice. Daca ai crede ca viata asta e tot ce avem, ar trebui sa o consideri singura sansa si sa profiti din plin, nu sa crezi ca nu are niciun rost...

| Drimmero explică (pentru Kaℓi):

Credeam ca bati apropoul inspre scoala, greseala mea daca am fost pe langa subiect, e omeneste sa gresesti.

| Superior a răspuns (pentru Nemessys):

Hitler zicea ca daca te impusti in cap, prin gat mori instant si nu simti nimic XD

| Nemessys a răspuns (pentru Superior):

N-am pistol... laughing

| HadesSs a răspuns:

Nu ar fi fost inventata berea...

| InVPent a răspuns (pentru RAY):

Inghetata e un desert rece si e un desert rece. Tiramisu la fel. laughing
Foarte frumos raspuns, sincer!

| Yon1470 a răspuns:

Daca s-ar interzice guma Turbo!

| Kuws2 a răspuns:

Viata mea nu ar mai avea rost daca as sta toata ziua fara sa fac nimic si sa ma uit cum viata trece pe langa mine si eu cu ea. Merg pe ideea traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima iar viata chiar si cand nu e, e mult mai fun

Întrebări similare