Da,știu,dar știu pe unii care privesc genul ăla drept "lecții".
Am descoperit pe cineva... zicea că nu le are cu pupatul și fu... înțelegi tu, deci într-un fel mă așteptam.
Nici în literatură nu-mi place dragostea...rar găsesc cărți faine care sa nu 'exagereze' cu tematica de iubire dintre personaje.
Si totusi ai continuat sa vorbesti cu acel cineva, desi n-ai nimic de castigat.Sexual vorbind.
Dragoste in sine mi se pare exagerata.Dar ma atrage ideea de pasiune care frizeaza patologicul, asa cum e surprinsa in carti.
Ii trimit o inima și pupici. Cadou as prefera sa îl dau personal când ne vom întâlni.
V ați văzut în realitate sau vb doar în online și gata vrei sa ii faci cadou?
Doar online de un an jumate și ma gândeam totuși a fie ceva mai... special.
Ai putea încerca ceva haios cu o aplicatie, de genul: Dansează-te-Crearea 3DFun Face Video. Și vezi ce iese... S-ar putea să-ți placă.
Pentru ca as scrie adevarul, cel mai probabil. Unul din acela cu o masca deasupra alteia; vezi tu cum faci rost de ea pe 'nitro', esti forta acolo, smechero .
Off topic - nu ti-am dat block in acel domeniu (si nici mesaj), doar ti s-a parut. Daca mai ai nelamuriri stii unde sa ma gasesti.
Is this time travel? Cam târziu maică,o trecut și ziua ei.
"cu o masca deasupra alteia"...aaa nu știu despre ce vorbești
Nu-s forta nicăieri măi, poți dormi liniștit.
Aaa...ce domeniu? Ce mesaj?
Pai nu știu unde că nu mi-ai zis adresa, nr de telefon, adresa de email, nr de cont, parola...
Razi cat vrei, am avut treaba in timpul asta.
Ma refeream la discord, ca tot tu ai pomenit de mine acolo; nu mai tii minte?
O tentativă foarte proasta și josnică de trolling, cum o ai de obicei, nu degeaba am pomenit aici de măști. Ești tipa de pe Selenar, care se pare că este și amnezica sau doar face pe...
Mă bucur că ești sinceră de data asta și că ai filtrat informația corect, ține-o tot așa!
Neimportant întreabă: