| Catrice a întrebat:

Voi ce cadou i-ați face de ziua cuiva cu care vorbiți online?

90 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns (pentru Catrice):

Repede și eficient, asta este puterea unui semizeu - poate alege cum își face treaba, de exemplu, în cazul nostru, putea fi lung și eficient.

| Catrice explică (pentru Celcestietot):

Ah si eu care credeam ca esti zeu...pff ești inferior miehee hee

Pentru un semizeu, inca pot impune si impinge granitele zeilor, dar cand voi transcede in faza definitiva de zeu, voi avea putere infinita, iar rezultatele vor fi intotdeauna in favoarea mea. Momentan semizeu, oscilez... Loki laughing.

Hmm n-as fi atat de sigur thinking

Argumenteaza daca tot ai scris asta.

De unde știi tu ca o sa apuci ziua "transcenderii"? Poate i sa te ucide până atunci.
Sau că vei avea putere infinită? Poate fac în așa fel încât o iau eu le toată.
Sau că totul va fi în favoarea ta? Fac o vrajă și totul o sa fie pe dos.

Adevaratii oameni al lui Dumnezeu ajung intotdeauna acolo unde trebuie, orice ar fi.
Loki-Loki, nu esti cuminte? laughing

Păcat că tu nu ești unul din ei laughing

Argumente nefondate, chiar vizibil inexistente, si mizerii de cuvinte aruncate (de catre tine) la adresa mea. Eu ti-am mai observat prostia de la mansarda, eram sigur ca o vei mai scoate la iveala macar o data aici. Esti un SCP, pe cuvantul meu de nu... karen.

Nah nu-i prostie, it's my small agehee hee
"Esti un SCP,"...uat is dis?

Ce,,small age'' cand tu respiri de aproape 30 de decenii?!
Este o fiinta de care trebuie sa te feresti, mai pe scurt.

Văleu,da' multi îmi mai dai...mai scade nitel din ei am inca destui până la 30 surprise
Depression change ppl...îmi cer scuze că n-am o viață perfectă scoasă din reviste ori tv show-uri si nu pot sa împărtășesc unicorni și curcubeie celor din jur.

Iti dau atat pe baza a ceea ce ai scris tu alta data thinking; sau poate ca trolai, chiar nu m-ar fi surprins.
Si eu daca sunt in depresie trebuie sa actionez exact cum nu trebuie?! Inteleg asta si daca chiar asa este imi pare rau de situatia ta, dar nu-i frumos ce mai reproduci la adresa mea.

Ce zisai ma la adresa ta?

Haide sa luam ceva vizibil și recent. Mi-ai scris că nu aș fi omul lui Dumnezeu, iar asta pe baza a ceva necercetat în amănunt, deci o concluzie, prin urmare un răspuns incorect venit de la tine.

Faci minuni sa te poți numi unul?
Nu? Atunci ești ca și restul.

De ce nu as fi putut face orice minune in masura ei? Chestia este ca imi spui acum ceva care este bazat pe o preconceptie, tu fara sa ma cunosti in realitate si sa ai parte la viata mea, iar asta nu-i intocmai ok, etic.

Vai,văzusem azi pe undeva o chestie despre a te numi omul lui Dumnezeu...n-am salvat și nici nu mai știu ce zicea sad oricum era filosofie la care neuronii mei plângeau in timp ce citeam.

Wow, ia auzi. happy
Pe Instagram ai dat de ea?

Aaa..parcă.ăaa..deci era mesaj de la tine hmm

La asta chiar nu m-am asteptat XD laughing
Si pe langa raspuns, doar ca sa stii, nu am interactionat cu tine pe Instagram.

Uh-huh...ca atunci atunci cand gasisem luna trecută o tastatura de tableta defecta prin pod și Facebook o decis să-mi dea reclame la tastaturi...sau in vara când am găsit o pereche de pantaloni in rulat, Facebook îmi dădea reclama (și acum o vad) cu același model.

Aaa, ti-am citit o intamplare de genul, s-a facut sa o vad din 'intamplare' aici. laughing
Ori mega coincidenta, ori pur si simplu ti-a fost ascultat telefonul si ti-au recomandat produsele, nu m-ar mira, pana la urma tot noi acceptam termenii si conditile.

Poate ca a fost Dumnezeu in cazul nostru, si mie mi s-au mai intamplat chestii care nu au legatura cu tehnologia, in sensul de ''furat'' de date personale.

Întâmplare zici...chestia e ca nu am zis nimanui de astea. de tastatura doar am menționat cuiva în mesaj normal... mă rog, au mai fost da de mult și nu mai știu exact ce și cum.
Da' cine citește termenii și condițiile

Hmm thinking ba nu, ai făcut-o și aici pe public. Nu îți mai amintești?

Eu citesc termeni și condițiile din când în când happy

Dar la săptămâni după ce aveam reclamele.
"Din când in când"...ih...

Păi și ce, trebuie să le ai imediat, unde scrie?

Nu mă, mă refeream când am zis de ele, deja erau reclamele de ceva vreme. Și cam da, au apărut a doua zi sau la 3-4 zile diferența sad

Coincidență, ce pot spune.

Întrebări similare