Nu simt deloc compasiune pentru niste cersetori de ssex, nu se respecta deloc, daca ei nu se respecta, cum sa-i respecte altii. Trezesc repulsia si antipatia femeilor cand au ajuns asa de jalnic. Nimeni nu are admiratie si respect fata de niste pampalai milogi.
Eu nu am facut niciodata asa, m-as simti prost, umilit sa cersesc. Daca e sa vina in mod natural si decent bine, daca nu, nu, si aia este. Pot duce o discutie cu o femeie fara sa o invit la o cafea cu intentie de ssex, lucru care ei nu pot face, iar daca simt ca nu le iese, ori nu mai discuta ori incepe sa o insulte, sa o injure ca idiotii.
Din pacate nu sunt glume, ei sunt cat se poate de seriosi, isi imagineaza ca invitand o mie de fele la o partida de s*x, macar una va accepta... Altii isi imagineaza ca avand oragnul de x cm, vor impresiona orice fata cu asta
O buna parte din barbati sunt... foarte limitati in gandire sa spunem, pe acestia ii vei gasi peste tot si ca fata vei primi mereu atentia lor neodirita
Viata e t+arfa impacate cu ideea asta, lumea s-a schimbat generatiile devin tot mai proaste. Aici cine e de vina? statul s-au sistemul? poate societatea bolnava in care traim!
Lumea in care traim nu a fost niciodat un loc mai bun iti recomand sa te uiti la filmul Idiocracy 2012-2013 si la serialul Vikingii.
Marimea putin conteaza, mai mult conteaza ce stii sa faci cu ea
Da...normal...cum sa nu
Mai ales pe prietenul meu il dau pe spate )
Nu sunt glume, din pacate.
Pur si simplu respectivi sunt genul ala de tipi libidinosi, sau de frustrati care nu-si dau seama cat de penibili sunt.
Si mai rau este ca nu sunt numai băieti de 17-18-19 ani...chestii de genul mai fac si ăia 50+ =)
) Ehe, si aia care mai au un copil si o nevasta acasa.
Lasa ca stiu si eu, desi nu-s fata )
Bine, la astia putem da vina pe criza varstei mijlocii.
"Lasa ca stiu si eu, desi nu-s fata rolling on the floor)"
Si tu primesti?
Iti scrisesem un raspuns bine gandit si chiar ma dedicasem intrebarii tale, apoi ti-am citit nickname-ul.
Cu nickname-ul "JustABabyGirl69" si intrebari despre sex o.ral si a.nal,te mai intrebi de ce vor sa te f**a?
Tu de ce esti pe acele retele daca ai prieten? Asa ziceam si eu,ba mai mult ii mai bagi si in seama,asta arata ceva.
Stii ce consider eu? Cand ai ceti trebuie nu mai stai pe nicaeri sa socializezi,ce naiba frate,ai iubita,iubit,sot,sotie,nu vad ce cauti pe toate websiturile astea sa socializezi ce anume? Nu stai decat din doua motive,ori nu ai acasa ceti doresti,ori vrei sa arati ca esti si tu prin lumea asta,bagi poze sa arati ce telefon tiai luat bagi poze cu bot de rata sa arati cat de saraca cu duhu esti,normal ca unia cand vad asa asta fac,pentru ca una care isi arata botu de rata ce poate sa transmita?
Deci voi provocati oamenii,apoi veniti sa pozati in victime.
Nu zic ca tu postezi boturi de rate nici nu stiu pe ce websiteuri umbli,dar iti zic ceva,toate boturile astea de rata au plecat stii de la cine? De la papaitoaice,de la curbe de astea care azi cu unu maine cu altul,iar toata planeta a copiat niste din astea,apoi barbatii stiind cine is alea si de ce fac alea asa,normal gandu duce pai si asta e tot ca aia hai sai aratam poate este interesata.
Uite si aici tu ai pus o poza cu o gura mai altfel majoritatea ce gandesc oare? Asta cauta ceva si de aia omu incearca,ca incearca asa direct stii de ce? Ca sa nu mai piarda timpul aiurea,o baga direct,ce sa mai stai la povesti.
Omu iti arata ce organ are sa stii cu ce ai dea face nu avd cei asa de rau in asta.
Tu arati barbatii care fac propuneri pe net? Dar de femei ce spui? Stii cate femei au invadat toate retelele de socializare,toate websiteurile,din astea care cauta bani,sex pe bani,bani pentru chat? Este plin iti zic eu daca nu stii,barbati is putin in comparatie cu voi femeile.
Deci nu te mai amuza cu iubitu tau stand pe net,mai bine iesiti undeva, plimbativa, faceti ceva mai placut, sa stai sa razi ce posteaza unu altul pe net este ceva de prost gust, poate asa facea si iubitu tau pana sa te gaseasca dar acu a ajuns sa rada el de altii, ba ne lasati.
Unde pui adresa ta babygirl69 ce vrea sa insemne asta? Si mai vii sa te plingi ca tiarata organu nu stiu cine
Deci viitoru tau nu-i deloc starlucit daca bagi poze genu asta, daca bagi adrese genu asta si stai cu iubi pe net si razi de lume.
Bafta oricum
Hehe iubi ma trateaza unde poate, cum poate...cand imi da...pastila trec toate durerile
MarianOtsuky întreabă:
AdrianaBacescu întreabă: