anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi incepe cu o scurta povestire sa îi spun asa.Nu inteleg de ce unii utilizatori sunt atat de disperati sa se bage in seama cu orice fata le iese in cale. Am primit cateva felicitari de la anumiti utilizatori si pe langa mesajul in care ma invitau la un s*x oral (incerc sa formulez cat mai frumos) mai dadeau si link spre imgur de ex. in care erau poze cu organul lor (la unii mai mare la unii mai mic happy ). Nu pot intelege, ce e in capul lor cand fac asta? Poate o sa vedeti si voi (cei care mi-ati trimis astea, in cazul in care nu aveti contul sters deja) si va intreb, ce ganditi cand faceti acest lucru?
Nu intri in vorba cu nimeni dar ei trimit mesaje de genul "vrei sa ne f***m?" - asta se intampla atat aici cand si pe retelele de socializare.(si nu, nu numai mie ci si altor fete; inca incerc sa cred ca sunt un fel de glume proaste ca altfel viitorul lor nu e unul stralucit.

86 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Din fericire nu laughing
Dar știu multe fete care primesc.
Cred ca chiar toate primesc asemenea oferte laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru relian):

Facebook-ul meu este gol nu am postat absolut nimic, prietenul meu are acces la el deci nu se pune problema de nu stiu ce poze pe acolo. Prietenul meu nu a facut niciodata asa ceva, el este om cu bun simț si nu a agățat fetele trimițandu-le poze cu organul rolling on the floor. Pana sa te iei de mine ca nu stiu ce fac, invata sa scrii te rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OldSoul):

Mai e timp sa primesti rolling on the floor asa ca nu iti face griji. Sunt unii care trimit poze de genul acesta si la baieti....cred ca se gandesc ca daca nu atrag ceva de sexul opus macar sa incerce din acelasi sex...zic si eu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru StrongHeart):

Am dreptul sa pun ce nickname vreau si pot posta ce intrebari doresc. Sunt simple curiozitati... daca pun nu stiu ce nume asta nu inseamna ca aceste specimene sa inceapa sa trimita chestii indecente

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Ca asa vreau happy

| OldSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot ce e posibil, dar mai bine nulaughing

| StrongHeart a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vreau decat sa spun ca absolut orice faci atrage o anumita energie.E vorbe de actiune si reactie.
Chiar daca ti se par lucruri nesemnificative,simbolizeaza mult mai mult decat crezi,de fapt lumea intreaga este contruita pe simboluri,traim intr-o lume cazuta.
Eu de exemplu ascult un tip de muzica mai sumbra si mereu am atras energia aia. Daca ascultam mult timp muzica in care cineva vorbea despre droguri sau alcool, am ajuns sa consum si eu in timp(pana sa ma las).
Absolut orice faci, chiar si cel mai mic detaliu iti afecteaza viata(de aici si vorba ca diavolul sta in detalii) intr-un mod de care nu esti constient.
Nu e normal sa iti trimita astfel de poze, dar in mintea lor, tu erai o tinta, tocmai pentru. ca profilul tau spune ceva.

| RKBlue a răspuns:

Sunt persoane dezgustatoare care ar merita sa aiba "barbatia" taiata.(pun pariu ca alea mari erau photoshopate)
E trist ca sunt astfel de specimene pe pamantul asta...
Cel mai bine e sa ii raportezi, dai block si eventual sa anunti intr-o postare ca respectivul utilizator se ocupa cu astfel de chestii.
(pe orice site s-ar intampla, nu doar aici)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RKBlue):

Ai dreptate

| Frank51 a răspuns:

Instinctul primordial este dominant, rationalitatea fiind imposibila.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Urat asa, dai din casa...ma arata lumea cu degetul apoi.

anonim_4396

Da...normal ca dau din casa happy

Ai grija sa nu dai televizor, mobila si d-astea ca ramai cu casa goala.

anonim_4396

Le dau pe toate ca si-asa sunt in renovare happy

Ai bani, nu gluma. sa te urci pe schela sau scara sa vopsesti

| GabiDumitrescu a răspuns:

Se intampla asa ceva pe TPU? Lol, trist.

anonim_4396

Nu fac asta...ii platesc pe altii sa imi facawinking

| LoveSleep a răspuns:

Organul meu se incadra la mare sau la mic?

Nu ai facut nimic daca macar o data in viata n-ai vopsit peretii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

6-7 cm...te las pe tine sa zici daca e mare sau mic

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Ultima dată nu te-ai plâns, deci cred că e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Prietenul meu a zis ca e cam mica si ca daca e sa trimiti macar sa fie ceva mai mare rolling on the floor

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu ma luai de tine, nici nu stiu daca postezi ceva sau daca ai postat, am si spus asta, Ce am spus am zis ce vad, am vazut adresa ta care are 69, deci tenta sexuala si poza care la fel esye ceva genu asta.
Apoi daca unia iti trimit poze cu organu e bun,asa poate mai vezi si tu ce organe mai sunt si pe la alte curti laughing nu vad cei asa de grav,ca doara nu tea violat nimeni, nu tea obligat nimeni sa te uiti la organele lor laughing deci ai facut-o de buna voie cum se spune si neobligata de nimeni, nu vad de ce ar fi asta o problema,
Iara faptul ca cineva tia propus o partida de vanatoare este ok, poti sa refuzi, sau sa nu-i raspunzi, ori ce crezi tu.Omu incearca n-a dat cu parul laughingasa ca trebuie sa fii linistita

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru relian):

Cat despre 69... putea fi de la anul nasterii sau putea fi varsta

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa este tu ai 69 de ani, asta sigur, sau te-ai nascut in 69, dar ai 20m de ani laughing
Eu am spus chestiile astea ca idee, nu am nimic cu tine sau cu altcineva, am vrut sa arat de ce vin unia sa isi arate oraganurile laughing

| Sofer a răspuns:

Prea direcți. Și asta cu pozele e prea mult.