Din fericire nu
Dar știu multe fete care primesc.
Cred ca chiar toate primesc asemenea oferte
Facebook-ul meu este gol nu am postat absolut nimic, prietenul meu are acces la el deci nu se pune problema de nu stiu ce poze pe acolo. Prietenul meu nu a facut niciodata asa ceva, el este om cu bun simț si nu a agățat fetele trimițandu-le poze cu organul . Pana sa te iei de mine ca nu stiu ce fac, invata sa scrii te rog
Mai e timp sa primesti asa ca nu iti face griji. Sunt unii care trimit poze de genul acesta si la baieti....cred ca se gandesc ca daca nu atrag ceva de sexul opus macar sa incerce din acelasi sex...zic si eu
Am dreptul sa pun ce nickname vreau si pot posta ce intrebari doresc. Sunt simple curiozitati... daca pun nu stiu ce nume asta nu inseamna ca aceste specimene sa inceapa sa trimita chestii indecente
Nu vreau decat sa spun ca absolut orice faci atrage o anumita energie.E vorbe de actiune si reactie.
Chiar daca ti se par lucruri nesemnificative,simbolizeaza mult mai mult decat crezi,de fapt lumea intreaga este contruita pe simboluri,traim intr-o lume cazuta.
Eu de exemplu ascult un tip de muzica mai sumbra si mereu am atras energia aia. Daca ascultam mult timp muzica in care cineva vorbea despre droguri sau alcool, am ajuns sa consum si eu in timp(pana sa ma las).
Absolut orice faci, chiar si cel mai mic detaliu iti afecteaza viata(de aici si vorba ca diavolul sta in detalii) intr-un mod de care nu esti constient.
Nu e normal sa iti trimita astfel de poze, dar in mintea lor, tu erai o tinta, tocmai pentru. ca profilul tau spune ceva.
Sunt persoane dezgustatoare care ar merita sa aiba "barbatia" taiata.(pun pariu ca alea mari erau photoshopate)
E trist ca sunt astfel de specimene pe pamantul asta...
Cel mai bine e sa ii raportezi, dai block si eventual sa anunti intr-o postare ca respectivul utilizator se ocupa cu astfel de chestii.
(pe orice site s-ar intampla, nu doar aici)
Ai grija sa nu dai televizor, mobila si d-astea ca ramai cu casa goala.
Ai bani, nu gluma. sa te urci pe schela sau scara sa vopsesti
Nu ai facut nimic daca macar o data in viata n-ai vopsit peretii.
Prietenul meu a zis ca e cam mica si ca daca e sa trimiti macar sa fie ceva mai mare
Eu nu ma luai de tine, nici nu stiu daca postezi ceva sau daca ai postat, am si spus asta, Ce am spus am zis ce vad, am vazut adresa ta care are 69, deci tenta sexuala si poza care la fel esye ceva genu asta.
Apoi daca unia iti trimit poze cu organu e bun,asa poate mai vezi si tu ce organe mai sunt si pe la alte curti nu vad cei asa de grav,ca doara nu tea violat nimeni, nu tea obligat nimeni sa te uiti la organele lor deci ai facut-o de buna voie cum se spune si neobligata de nimeni, nu vad de ce ar fi asta o problema,
Iara faptul ca cineva tia propus o partida de vanatoare este ok, poti sa refuzi, sau sa nu-i raspunzi, ori ce crezi tu.Omu incearca n-a dat cu parul asa ca trebuie sa fii linistita
Cat despre 69... putea fi de la anul nasterii sau putea fi varsta
Asa este tu ai 69 de ani, asta sigur, sau te-ai nascut in 69, dar ai 20m de ani
Eu am spus chestiile astea ca idee, nu am nimic cu tine sau cu altcineva, am vrut sa arat de ce vin unia sa isi arate oraganurile
MarianOtsuky întreabă:
AdrianaBacescu întreabă: