"In dimineata asta nu suntem impreuna dar ca sa ai o zi superba vreau sa stii ca Te iubesc mult
Dintr-o mie de cuvinte, numai patru le tin minte, Si-o sa ti le spun mereu, Te iubesc iubitul meu!
"Te iubesc 7/7 zile, 24/24 ore, 60/60 minute si daca mi-ar ramane o singura secunda liberta te-as iubi."
I'as scrie : "De dragobete, vreau sa ne iubim mai mult ca niciodata, vreau sa fii fericit alaturi de mine ingeras "
Esti steluta cazatoare
Care-mi umple mie cerul
De lumina si iubire!
Te iubesc, te pupacesc!
Buna dimineata iubire, te astept in locul nostru cu cafeluta pregatita intr-o ora!
Am decis ca printr-un zbor,
Al unui porumbel calator,
Sa-ti urez si buna,
Cu-n pupic pe gura!
Te iubesc!
Nu mi-ar ajunge toti porumbeii din lumea acesta ca sa iti arata cat de mult Te Iubesc!
Buna dimineata, sper sa ai o zis cat mai speciala si frumoasa la fel ca tine. Soarele sa straluceasca pe drumul pe care vei merge. Sper sa ne vedem curand!
Buna dimineata scumpa mea mica si rara. sper ca ai dormit bine si sa nu te sperii cand o s vezi acest inel de logodna din aur de 24 cu un rubin pe el :X te iubesc si sa ai o zi super pufoasa. o sa ai o surpriza si mai si cand o sa ajungi acasa
Buna Iubire, Stiu ca suntem departe unul de celalt, dar daca ma iubesti inima noastra o sa gaseasca singura calea de a ne apropia.
211wasgnij întreabă: