Depertirea nu e moarte!
Vom fi fericti cand ne vom revedea fata in fata!
Așa cum roua dimineții înseninează florile în grădini,
Așa iubirea mea să îți fie călăuză și destin...
Bună dimineaţa! Sper că ai dormit bine, am vrut doar să-ţi fac dimineaţa mai dulce... ca tine. Te iubesc!
Te iubesc, si imi pare rau ca nu iti pot spune asta langa tine, dragostea noastra creste pe zi ce trece, si nu conteaza distanta atat timp cat te voi iubii mereu!
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta... Tie vreau sa iti ofer totul, de Dragobete, pentru ca te iubesc! O zi frumoasa iubitule !
Buna dimineata, soarele meu, vreau sa stii ca te iubesc enorm si ca doar tu esti lumina ochiilor mei.Iti multumesc pentru tot ce mi.ai oferit pana acum: dragostea ta, intelegerea, bunatatea si respectul tau si pentru ca imi dovedesti in fiecare zi ca ma iubesti.
Dragule meu, acum ai devinit o persoana foarte importanta pentru mine si te iubesc pentru ceea ce esti tu, cu toate partile bune si rele ale tale. Si iti multumesc ca ai aparut in viata mea! Te iubesc, viata mea!
Buna dimineata acum :*
Iti spun la multi ani pe drum :*
Si eu te-as ruga fierbinte :*
Aduti si de mie-aminte :*
De acasa vei veni :*
Cu un sac si bijuteri :*
Si de nu se va-ntampla :*
Fii sigur ca-ti voi da una :*
Datorita tie nu mai bani nici de un mesaj asa ca iti trimit un porumbel. In drum spre casa ia niste lapte ca nu mai avem.
''Buna! N-am avut credit sa-ti trimit un mesaj asa ca ti-am trimis un porumbel.'' -_-
Chiar daca noi suntem departe unul de altul, iubirea noastra ne leaga prin simplul fapt ca inima mea bate pentru a ta, in fata ochilor vad doar chipul tau, aud doar vocea ta, primele cuvinte pe care mi-le ai spus prima oara, sunt gandurile mele, nu stiu cum mi-ai intrat in minte dar te iubesc
In dimineata aceasta a iubirii, te astept in locul nostru drag pentru a sarbatori impreuna cu tine cel mai innaltator sentiment pe care-l impartasim impreuna: iubirea
Draga iubit-o chiar daca nu sunt langa tine eu te iubesc foate mult si a gnadesc la tine in orce clipa si orce moment. TE IUBESC!:*:**:*:**
Jumătății mele i-aș trimite un mesaj ceva de genul : M-am trezit cu tine în gând, și am vrut să-ți spun că îmi apari în minte zi și noapte, și te vreau tot mai aproape! Te doresc și abia aștept să ne revedem.
I-as trimite mesajul "te iubesc enorm de mult iubirea mea si o viata vreau sa fiu alaturi de tine"
Cam asa :"My amor...Stiu ca distanta dintre noi este imensa dar iubirea noastra invinge orice obstacol intalnit in calea noastra, nimeni si nimic nu ne va putea despartii deoarece dumnezeu ne-a creeat ca noi sa fim impreuna ne-a dat unica sansa de a ne intalniii fiecare jumatatea lui, noi doi ne completam unul pe altul suntem cuplul perfect...stii cand sa ma alintii cand sa fi tandru si atent cu mine..prin felul tau de a fii ma faci sa te iubesc mult, si de fiecare data cand te privesc fluturasiii meii isi i-a zborul prin stomac ! Te iubesc si iti voi fi mereu aproape. "Micutsaa"
Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea... si sa stii ca, de cand te-am cunoscut, mi se spune ca zambesc mereu Te iubesc!
I-as spune urmatorul lucru : " Nu trebuie sa existe o anumita zi in care sa-ti spun TE IUBESC si tu stii asta. Dragostea din filme nu se compara cu dragostea noastra. Cu toate ca a lor pare mai frumoasa, este ireala! I
Te iubesc si asta e tot ce conteaza! Nu-mi pasa ca ne mai certam atat timp cat te iubesc ca-n prima zi, ba chiar mai mult!
Doua cuvinte as fi instare sa le rostesc oriunde si oricand: Te iubesc! " ☺ ♥♥♥
I-as scrie ''Tu esti raza de soare ce-mi incalzeste diminetile si steaua ce-mi vegheaza noptile de-apururi.Te iubesc!''
211wasgnij întreabă: