Eu presupun ca Trandafirii rosii transmit dragostea, frumusetea, curajul, respectul si pasiunea, iubirea....supa mine asta e cel mai potrivit. Fundaa?
Trandafiri.Albi si rosii.Ca sa ii pot aratata cat de mult il iubesc si cat de sincere sunt sunt sentimentele mele.In fiecare seara sa facem plimbari printre ei, sa ii pot oferii parfumul dragostei adevarate.Si sa nu uitam trandafiri fara spini ca sa nu avem certuri si probleme in relatia noastra!`
Trandafiri - pentru ca ei simbolizeaza dragostea si afectiunea fata de persoana iubita
Cale roz si albe(prima froare primita de la el si floarea mea preferata)...asa as vrea sa am si buchetul de mireasa
Pai:Lalele,Trandafiri Rosii si galbeni sau albi nu stiu chiar cum e eu spun ca astea sunt cele mai frumoase flori pe care si lear dorii o fata :*
Dintre flori aș alege irisul violet pentru că-i plac destul de multe melodii ale formației Iris și pentru că florile de iris sunt destul de drepte (așa cum e și el în statură și-n gândire). Și nu în ultimul rând pentru că se amuză de fiecare dată când mă surprinde analizându-i mărimea irisului ochilor.
Trandafiri roșii(pentru ca îl iubesc ), trandafiri galbeni (pentru ca sunt geloasa) și trandafiri albi (pentru ca dragostea noastră e pura).