trist, frate daca ati folosit prezervativul, se se poate intampla? Va spun eu, absolut nimic , bine asta daca prezervativul era in regula, adica sa nu fie spart / gaurit.In principiu pe la varsta asta mai intarzie ciclul : A si faza cu sa vina ciclul peste sarcina, e imposibil [ Documenteaza-te ] Deci : No stress
Pai eu cred ca ar trebui sa le spui si parintilor tai ca daca se intampla ceva mai grav pe urma nu mai stii ce sa faci.Si ar trebui sa faci acel test de sarcina chiar daca tie frica, alta modalitate nai sau sa mergi la ginecolog si de facut avort esti prea mik imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat sper sa nu fii gravida si se mai cunoaste cand esti gravida cand te insemneaza adica in loc sa-ti vina ciclu iti curge un lichid roz pe tampon
Mai bine fa testul acela sa fi sigura daca e ceva poate ca doar iti intarzie si cu tinerea bebelusului daca e sa fie ceva nu sunt de acord adica faci cum vrei dar nu cred ca iubitul tau va mai sta cu tine adica va mai sta dar o sa va desparrtiti ca e tanar si el vrea sa incerce mai multe nu numai cu tine si copilu de la varsta asta fa-ti testul ala nu iti fie fricaaa
Andrei91922722 întreabă: