| anonim_8127 a întrebat:

Am sanii foarte mici, ce sa fac sa creasca? Dati-mi niste metode, fara operatii, va rog!

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Pilulele contraceptive maresc sanii!
Mergi la un cabinet de planning familial pentru a ti le recomanda pe cele potrivite nevoilor tale!

112 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Ce varsta ai? O sa-ti creasca, stai linistita. daca nu, atunci cand vei fi mama, o sa ai din belsugbig grin!

cami
| cami a răspuns:

Tinctura de marar e chiar bunahee hee serios tongue

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu iti face griji.big grin sanii pot creste si dupa varsta de 16 ani si chiar mai mult.nu ai mentionat cati ani ai. oricum stai linistita ca o sa iti creasca.MULT SUCCES!

eileen
| eileen a răspuns:

NU ai spus ce varsta ai, sanii cresc pana la 21 de ani deci mai asteapta. Eu am luat o perioada anticonceptionale din cauza unor probleme hormonale si e adevarat, imi mai crescusera sanii dar ma simteam foarte rau de la ele si am cerut doctorului sa imi dea altceva.
La dus fa-ti masaj cu apa rece, stiu ca ajuta si la fermitatea sanilor. Dar nu fi complexata, trebuie sa te accepti asa cum esti!

| borsec a răspuns:

Depinde si ce varsta ai, daca esti la adolescenta iti recomand masajele circulare cu creme hidratante, si tonifiere cu dusuri alternative calde -reci, iar daca esti la maturitate din pacate atata au crescut ei, probabil la o eventuala nastere o sa-ti creasca mai mari.

P. S Tratamentul cu marar nu da roade.

| anonim a răspuns:

Pune comprese reci si trece.big grin

| mikiscence a răspuns:

Tinctura de marar.anticonceptionalele maresc sanii putin... daca esti prea slaba si te mai ingrasi putin se mai maresc... daca esti ink la o varsta frageda mai asteapta ca o sa-ti creasca...si apoi, iti zic din experienta, crede-ma uneori sanii mari sunt stresanti...insuportabili

| rebeka_3345 a răspuns:

Poi am auzit ca sani cresc daca mananki ceapa, dar bineinteles sa nu te pui in fiecare zi sa manki dar asa de vreo 2, 3 ori pe saptamana... poate iti vor creste! dar si eu cunosc o pers care are 28 de ani si nu are sani deloc... dar deloc,,,, dar important e sa fim sanatosi.ca cine ne iubescte ne iubeste si asa!

| rita a răspuns:

Fa exercitii pentru sani. ridica cate o sticla cu apa de 2l in fiecare mana. fa si tu ...de ex... 20 de exercitii... pauza 2 min... apoi mai faci o serie sau 2. te poti duce si la sala, are efect garantat daca faci ceva pentru brate cu greutati ( cauta pe net si vezi ce poti face...sau ti le adaptezi si le faci acasa). asta e cea mai sigura metoda. daca le faci bine si cat de multe, muskii sanilor se intaresc, ridicandu-ti sanii si propulsandu-i pana la 1 nr la sutien in plus! nu e marfa? stiu ca e. uite-te la nicoleta luciu, si ea face asemenea exercitii de la 18 ani

| ----:anonim:--- a răspuns:

Si eu ma confrunt cu aceasta problema, insa cel mai bine ar fi sa nu te mai stresezi pe aceasta tema deoarece cine te place te place asa cum esti. Iar de tinctura de marar si celelalte prostioare nici nu mai vorbesc sunt niste chestii care nu sunt adevarate, si eu am folosit multe printre care si niste pilule pe baza de plante 90-60-90 dar in zadar.Eu iti sugerez sa nu pui atat de multa baza pe sani, poate ai alte parti ale corpului care te pun in evidenta.

sper sa tii cont de ce ti-am spus! pupici

| anonim_9938 a răspuns:

Ptr rita sanii nu au muschilaughing)

| nicp a răspuns:

Autosugestia e buna. Zi "creshtetzi" in fiecare zi.

Răspuns utilizator avertizat
| bunica a răspuns:

Pune-ti vata in sutien pana cresc, ca or sa creasca ei te asigur dupa ce vei inainta in varsta.

| bibi_9393 a răspuns:

Buna! cumparati tinctura de marar, uleiul de marar si vei vedea ca dupa 3 saptamana vei vedea o oarecare marire! cu uleiul iti faci masaj 2-3 ori pe zi, iar tinctura o bei! o sa vezi prospectul! multa bafta! pa pa

| haladita2307 a răspuns:

Pei cati ani ani de zici ca ai sani prea mici? si de la anticonceptionale cresc eu am luat si mi-au crescut dar trebuie prescrise de medicul tau ginecolog

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_8127 explică:

Am 20 de ani

| anonim_8127 explică:

SALUT! AM O PROBLEMA. MI SE RUP UNGHIILE FOARTE RAU.
CE SA FAC SA AM SI EU UNGHIILE MARI SI REZISTENTE?
AM INCERCAT FOARTE MULTE METODE DAR DEGEABA

| darksight a răspuns:

Exista multe tratamente care ajuta la marirea sanilor prin reglare hormonala. Nu poti castiga insa mai mult de un numar, maxim doua fara interventie chirurgicala.

Poti incerca Grobust. Stiu pe cineva care a folosit cu oarece rezultate. Tratamentul te va costa minim 100 Euro.

Numai bine,
DS

| ancasobo a răspuns:

Tinctura de marar e naturala si am auzit multe persoane spunand ca le-a fost de mare ajutor! Incearc-o! Nu o sa-ti faca rau!

| ingerash_6819 a răspuns:

Antonia, acela este un efect advers al anticonceptionalelor, care dupa un timp se va estompa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vei fi mamica o sa-ti creasca... anticonceptionalele ar putea sa aiba un efect minim (sa nu te astepti la cine stie ce) in rest tot ceea ce tine de masaje alifii etc e vrajeala si iti pierzi vremea cu ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-a niste anticonceptionale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am sani mici am incercat tot felul de tampeni si degeaba am luat tinctura de marar am folosito degeaba iti apare celulita si te cam ingrasi.cine te iubeste te iubeste si fara sani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa iti creasca sanii punetii usturoi batut pe san s-au daca nu bea multe bere ca asa miau crescut sanii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand culegi ciresi sau visine pune-ti 5 cirese la sanul stang si 5 cirese la sanul drept. Si ai sa vezi ca da rezultate. Eu am abia 13 ai si am sani cat o para. ce la varsta mea nu e bine sa am sanii cat o para? astept raspunsurile voastra... Multumesc Anticipat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am sanii mici la 14 ani dar am auzit de un tratament cu marar si vreau sal incerc. Am vb cu mama si ma lasa. Daca o csami creasca o sa va spun si voua papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Semintele de marar: sunt un remediu exceptional pentru sani, ce ajuta la marirea si la intarirea acestora.
Se foloseste uleiul de marar, cu care, vreme de 3 saptamani, se va face masaj zilnic (miscari circulare usoare catre exterior si interior, dar si de la baza sanului spre mamelon, vreme de 10 minute minimum, la ambii sani simultan). Modul de preparare al uleiului de marar este: intr-un borcan se pun 12 linguri de pulbere de marar (obtinute prin macinarea cu rasnita electrica de cafea) si? l de ulei. Borcanul este inchis ermetic si lasat la macerat timp de 12 zile, dupa care se face o filtrare prin tifon a preparatului. Dupa filtrare, uleiul se pune in sticlute mici, inchise la culoare, si se pastreaza la loc intunecos si rece. Pentru un miros mai placut se adauga in acest ulei cateva picaturi de ulei volatil de lavanda.

Masajul cu acest ulei are efecte benefice pentru cresterea si (re)dobandirea fermitatii sanilor. Dublat de tratamentul intern, cu tinctura de marar, masajul are efecte extrem de puternice, putand fii considerat un foarte bun si indicat inlocuitor, naturist, pentru nocivele si artificialele implanturi cu silicon.

Tinctura de seminte de marar – folosita de data aceasta intern, are un efect hormonal extraordinar, ajutand la ingrijirea sanilor si determinand rapid (in 3 saptamani maximum) o crestere considerabila in volum a sanilor, conferind acestora fermitate. Tinctura se prepara din 20 de linguri de seminte de marar, care se amesteca cu? l de alcool alimentar de 70 de grade, dupa care se lasa la macerat 8 zile si se filtreaza. Se iau 3-4 lingurite de tinctura pe zi, intotdeauna dizolvata in apa. Tratamentul dureaza o luna si se reia la nevoie.