Clar au probleme la bostan. Altfel nu se explica cum ajungi sa nu faci sexul opus sa te doreasca. La 18 ani mai zic ca ai o scuza. Habar nu ai pe ce planeta traiesti. Dar 25? Naspa.
Da? Si atunci cum explici nesimtiti astia mincinosi mai sus care baga rahatul ala cu "inteligenta conteaza "? Aia care spun asta sunt clar urati. Numai uratii spun ca aspectul nu conteaza. Astia cum mai fac sex?
Ps. Eram retoric cu intrebarea/intrebarile mai sus. Stim toti ca uratii fac sex cu altii si mai urati. Unu praf e suportat/vrut de unu/una si mai praf ca el/ea.
Banii nu sunt o problema decat pentru tipele agatate prin cluburi sau pe tinder
Nimeni nu e atat de neatractiv incat chiar sa nu atraga pe nimeni.
Pana la urma e vorba si de chimie nu doar de aparenta fizica
Ca daca ar fi vorba numai de aspect n-ar mai iesi grasane cu schilozi sau alte cupluri dubioase.
Nu stiu ce sa spun, eu am fost refuzat de prea multe ori, asta e daca nu atrag sexul opus asta e
Cum zeus ti au dau seama de asta in cateva minunte, sa fim sinceri
Daca te-au respins in cateva minute dupa ce te-au cunoscut, inseamna ca ai insistat cu ceva sau le-ai luat prea din prima .
Ai parut disperat/grabit.
Altfel nu vad cum ar putea sa te refuze in cateva minute de cand vorbiti.
Nu sunt genul, sa fim seriosi prima impresie este aspectul fizic
Si iti ziceau asa din senin? Nu cred
Gen, hei, ray, imi pare bine de cunostinta, ba, eu nu te plac.
Cum 29 minute | Nevermore a răspuns (pentru supadeceapa):
Vezi cum vorbește și pe TPU...îți răspunzi
cum vorbesc?
Spune tu un caracter slab care sa aiba multi bani.
In general acest tipi fie sunt schizoids, crescuti fara tata sau barbati in familie, printre prieteni incat sa stie cum sa abordeze situatia. doar de la tipi se poate invata e un pattern mental care se invata. Neasunsurile astea pleaca din adolescenta.
Ca sa inteleg ca fetele sunt usoare si ca din vorbe le aduci in pat?
Ele nu, da asa imi inchipui eu ca fac.:)) Din HD
Fetele sunt periculoase, nu sti cand te violeaza una
https://www.youtube.com/watch?v=7m8Z-hr0aOQ
Mai ales cu feminismul asta asa e, macar sa nu le lasam gravide ca apoi trebuie sa platim alocatie 18 ani
laurcic întreabă: