| WhatABeautifulDay a întrebat:

Aveti o parere proasta despre barbatii sau femeile care sunt inca virgini la 25 de ani sau mai mult?

76 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu judec oamenii in functie daca si-au bagat-o sau nu.
Nu imi dau cu parerea, incerc sa inteleg motivul, difera de la caz la caz.
Si deh, 50% conteaza aspectul fizic si 50% caracterul.
Majoritatea dau jet daca lipseste una.
Sunt intr-adevar si exceptii.
Si oricum se pot ambele imbunatatii, iar procentajul poate sa difere de la persoana la persoana.
Ah...sexul se poate cumpara, ce chestie thinking

| RAY a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Eu as spune ca conteaza in proportie de 100% fizicul, cand te degusta un om la prima vedere ce interes ai sa il cunosti?

| PersonajFictiv a răspuns (pentru RAY):

Pai da,nu ai niciunul.
Iar daca il cunosti si nu iti place caracterul lui tot nu ramai cu el.
De aia am spus ca din ambele motive poti ramane singur.
Pentru unii conteaza mai mult fizicul,pentru altii mai putin,nu toti vad frumos acelasi baiat sau aceeasi fata,intr-o oarecare masura difera de la o persoana la alta perceptia asta.
Tu cand nu o sa te mai lasi afectat de fizic o sa ai mai mult succes, nu trebuie sa iti pese ca nu esti Brad Pitt, te afecteaza mai mult cum te simti tu in legatura cu tine decat aspectul.
Stiu tipi care nu arata bine dar tot au femei, pur si simplu nu le pasa deloc, dar deloc, 100%nepasare in legatura cu asta,nu se simt inferiori din cauza aspectului.
Nici tu, sa nu te simti inferior nimanui,fiecare are plusuri si minusuri, deci in orice grup esti, langa oricine esti sa nu te simti inferior, niciodata.
Oamenii te simt, chiar daca nu spui nimic.
Dar revenind, daca ar conta 100% fizicul,inseamna ca daca esti frumos poti avea orice tipa,nu? Eh,in afara de ati place ce vezi,mai trebuie sa iti placa si cum te simti cu persoana aia, ce ai in comun cu ea,cum te intelegi cu ea,ce pareri ai tu despre anumite lucruri,etc. Multi si multe refuza o relatie cu oameni frumosi dar prosti,nesimtiti,neintelegatori,etc,de aia spun ca amandoua conteaza,ca amandoua au un rol, dar depinde de persoana in ce masura ( stiu tipe atrase rau de altii care nu sunt frumosi, dar sunt foarte inteligenti, creativi, etc, deci depinde.).

| RAY a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Pentru unii conteaza mai mult fizicul,pentru altii mai putin,nu toti vad frumos acelasi baiat sau aceeasi fata,intr-o oarecare masura difera de la o persoana la alta perceptia asta.

nu e vorba de asta,pur simplu dispare interesul,ce interes sa ai daca te degusta fizicul cuiva, nu trebuie sa fie o raza de soare dar sa te atraga cat de cat fizic, stii si tu ca nu se scoala daca nu te atrage te poti si ruga de ea ca degeaba, plus ca e ceva involuntar, in lipsa atractiei putem vorbi de o iubire platonica dar majoritatea vrem sa simtim ceva sexual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Conteaza foarte putin fizicul cam 10% din fete te pot vedea atât de frumos incât sa nu conteze de loc caracterul, restul se compenseaza prin caracter pentru a le stârni interesul care te vãd mediocru.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu cred

| Thecurious a răspuns (pentru RAY):

Nu doar 18.

anonim_4396

Fizicul nu conteaza mai deloc pentru o fata. Eu extrem de rar vad un barbat atractiv pe strada, femeile va vad mult mai frumosi decat meritati, de asta toti gibonii cu fete de camatari au iubite, le vrajesc ei cu altele, nu cu fizicul, ca daca ati avea doar fizicul ar fi toate lesbiene.

Si tu esti cu vrajeala asta, nu inteleg ce castigati cu minciuni cu de astea

| DorelFrone a răspuns:

Da lol

anonim_4396

Tu esti singurul care se minte ca nu are anumite lipsuri cand vine vorba de caracter si arunci toata vina pe fizic.
Eu stiu tipi obezi sau cu nasul cat o paleta de ping pong sau paralizati de la brau in jos in scaune cu rotile care sunt in relatii. Ei de ce au reusit sa isi gaseasca pe cineva?
Poate cand o sa incepi sa fii sincer cu tine o sa se schimbe ceva in viata ta
Daca speri doar la videochatiste nu ma mir ca ai mentalitatea pe care o ai.
Succes

Deja exagerezi in asa mod incat nici tu nu te crezi, fi sincera, lasa minciuna, vrajeala

anonim_4396

laughing toate fetele din lume sunt mincinoase?
https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/......2656_n.jpg

Nu toate, sunt si fete sincere care recunosc adevarul

| Lioana a răspuns:

Nu. De ce as avea o parere proasta. Ba chiar apreciez asa ceva.