Asta este problema ta daca iti place miroase-l dar nu mai impartasi cu noi aceasta experienta
Daca tie iti place parfumul... poate esti mai speciala si miroase a levantica si ylang-ylang. Ca alta explicatie nu gasesc. Miroase-l in continuare, dar mie sa nu vad maine-poimaine ca ne intrebi daca are ceva daca... Bleah, sper sa nu!
pa, pa.
@JustLoOkingArOund exista ceva sa nu faci? eu ma pis pe tine
Nu e chiar ceva normal, dar poate e vreau stimul de'al tau de ati cunoaste organismul.
Intreaba-ti si tu prietenele daca fac ca tine, eu cred ca esti un specimen unic, macar daca stii ca esti ciudata facand asta de ce ne spui si noua? ce raspunsuri credeai ca primesti? e scarbos sincer, alta data tine pentru tine!
Da' te satisface atat de mult mirosul?
Nu, nu cred ca e ceva normal.
Dar na, fiecare cu ale lui...
Nu as vrea sa ma pun in locul gagicului tau...))
Doamne... mi-ai intors stomacul jur
Altadata cand faci tampenii d`astea absolut dezgustatoare numai zice si la altii ca te faci de rahat...
NU E NORMAL))))
NU ESTI NORMALA! Ai probleme foarte serioase fetito! Vai de capul tau!
OMG...Macar tine pentru tine. Nu cred ca e normal.
. Mai fato dar nu ti-e scarba cand mirosi?
Ehee, noutati.Hmm, nu e normal.Sincer, tie ti se pare normal? E ca si cum as veni si eu si as zice ca... (Mai bine nu mai zic.) Draga mea, mai bine ai mirosi alte chestii... lumea e plina de mirosuri. Tu de ce ti l-ai ales tocmai pe asta?
Pai multi au unele ticuri de a mirosii diverse obiecte. Dece sa nu fie normal? Daca tu vrei sa-l mirosi, nu e nimic. Daca vezi o floare, nu ai tendinta sa o mirosi? Acuma tu te-ai obisnuit asa si n-ai ce face. Daca vrei sa nu-l mai mirosi, incearca sa te dezobisnuiesti.
Cele care spun ca nu au facut asa, macar o data, sunt anormale! Este curiozitate, pe care trebuie sa ti-o satisfaci.
Tocmai mancam si eu ...mersi mult pentru aceasta informatie extradezgustatoare
))
cum sa faci asta? / dupa parerea mea nu e normal.
probabil mi'ar fi rusine sa intreb asta.