| ElisaAna a întrebat:

Din curiozitate, baieti, cat timp ati putea astepta pana a intretine relatii intime cu o fata? Sa presupunem ca fata va place, chiar va place. E desteapta, draguta si va stimuleaza din toata punctele de vedere. Insa este putin mai sceptica si are anumite conceptii, credinte, valori. Altele fata de cele pe care le aveti voi sau alte fete.
Deci?

146 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

De oricat timp are ea nevoie! happy

| Sara1248 a răspuns:

Eu sunt intr-o relatie de peste un an, mentionez ca sunt virgina. Desi stiu ca el isi doreste sa o facem, nu deschide niciodata subiectul asta singur, a spus ca se va intampla cand voi dori si eu, sa fie un moment special pentru amandoi, nu sa ma simt fortata. Deci, daca te iubeste, mai exista si baieti care asteapta.

| theforceofgood a răspuns:

Contează cât de atraşi suntem de acea fată căt şi de fericirea cu mulțumirea te le vom resimți după tot efortul şi asteptarea depuse.
Nimic nu se compară cu mulțumirea şi fericirea te a trăi alături de o fată cu care suntem cu adevărat atraşi.
Mai pune la socoteală că lucrurile pe care le obții greu le prețuiesti mai mult, iar pe cele care le obții usor nu au valoare-te plictisesti repede. La fel ca oamenii care câştigă la loto şi risipesc banii foarte repede.
Atunci când muncestu mult pentru un lucru, acel lucru va avea o mare valoare, îl vei prețui mai mult.

| ElisaAna explică (pentru Sara1248):

Ma bucur foarte mult sa aud asta :* sa va iubiti mult!

| ElisaAna explică (pentru lpavel):

Serios? tongue chiar si pana in ziua nuntii?

| Amigoiulian a răspuns (pentru Sara1248):

Și? Te simți bine? Nu te gândești un pic și la el? Asa am așteptat și eu după o fata. am așteptat 9 luni frate. pana când s-a băgat altul pe felie cu ea și s-a culcat cu ea imediat.

| ElisaAna explică (pentru theforceofgood):

Presupunem ca esti atras de ea, altfel nu ar fi prietena ta. Si te-ar face fericit

| ElisaAna explică (pentru Amigoiulian):

Aici din pacate, nu ai tu nicio vina. Probabil nici ea. Nu s-a simtit pregatita, poate nici indeajuns de atrasa. O poti condamna? Nu
Iar tu, ai iubit-o si nu ai pus presiune. Te poti condamna?
Nu
Nu a fost ea ce trebuie pentru tine si nici tu pentru ea

| Amigoiulian a răspuns:

De ce trebuie sa catalogați băieți care nu așteaptă un an ca sa facă sex cu o fata vagabonzi? Nu vi se pare un pic exagerat? Eu, personal nu sunt obsedat de sex, dar am și eu orgoliul meu de bărbat moștenit de la tata.
Practic voi ne distrugeți încet, încet după ce înttați în inima noastră de băieți buni și ne îndreptați spre depresie din cauza lipsei de sex. Eu am trăit lângă o fără 8 luni de zile, 8 luni de zile în care am stat în același pat fără sa facem nimic. Și pentru ce? Ca în următoarele zile sa se combine cu altul? Nu mai fac o greșeală ca asta în viata mea

| theforceofgood a răspuns (pentru ElisaAna):

Nu e nicio legătura între ceea ce am scris eu acolo şi regulile tradiționale privitoarea la păstrarea până în nunții şi păstrarea feciorimii.
Regulile de mai sus crezi că nu pot fi ivite în cazul fetelor care nu mai sunt virgine?
Sau dacă o fată ca4e nu mai e virgină trebuie să se culce cu toți băieții de îi ies în cale imediat ce îi cunoaşte un pic?

| ElisaAna explică (pentru Amigoiulian):

Eu nu am catalogat si nu cataloghez.

| ElisaAna explică (pentru theforceofgood):

Sunt fete care se culca cu toti baietii care le ies in cale, sunt fete care nu. Depinde de valorile fiecareia, de modul in care doreste sa isi traiasca viata, de educatie de ce nu, si de conceptiile ei cu privire la partea aceasta intima.
Nu zic ca daca o fata nu mai e virgina este de moravuri usoare. Spun doar ca exista fete de toaaate tipologiile si cu toate conceptiile posibile

| Sara1248 a răspuns (pentru Amigoiulian):

Da, chiar ma simt bine. Se va intampla in curand, dar fiind virgina mi-a fost teama si m-a inteles. happy

| melodrama a răspuns:

N-am chef sa astept, ii convine bine, nu sa duca la maica-sa.

| RAY a răspuns (pentru Amigoiulian):

Bravo lui, erai doar catelusul ei

| RAY a răspuns:

Hai sa fim sinceri ok? o fata sta un an cu un baiat cu care nu face sex pentru ca nu e atrasa fizic de el,asta e adevarul, restul sunt povesti de care orice om rational ar rade, fetele vad astfel baieti
catelusi =cu ei imi pierd timpul, profit de ei, dar fara a face sex cu ei
baieti de care sunt atrase = doar cu ei fac sex
restul sunt basme, ce sa astept, zici ca oferi nu stiu ce chestie pretioasa, la 50 de euro am ceea ce oferi si tu nu sa imi pierd timpul cu tine, timpul este cel mai scump lucru, vad ca multi nu pun pret pe timpul lor si il pierd aiurea, eu nu astepta nici o luna vrei sa o facem sau adio, sexul asta e parte din relatie, nu ma santajezi sa stau cu tine pentru sex ca asta faceti, voi stiti ca baieti vor sex asa ca profitati de ei

numai fiti catelusi

| Violleta2022 a răspuns:

Chestia cu "stimulatul din toate punctele de vedere", nu-i buna si nici sanatoasa pentru baiat, mai ales daca tu, ca fata, vrei sa ramai virgina o bucata lunga de vreme.
Cu alte cuvinte, vrei sa te pasterzi virgina vaginal, dar vrei sa-l stimulezi oral?

| OrdanKarris a răspuns:

Astept maxim 2, 3 saptamani maxim, in care ne vedem maxim de 3 ori. Daca dupa a 3-a intalnire, nu exista scantei, am zburat la urmatoarea. Sau, in timp ce te hotarasti tu sa facem ceva, eu imi fac veacul cu altele si te fac sa crezi ca ma faci sa astept. Max 3 saptamani, maxim 3 intalniri, asta e limita mea. Mai mult nu primesti. Asteptatul e pentru barbatul slab. O femeie desteapta cum spui tu este aia care trece la actiune rapid, si are aceleasi nevoi ca mine care trebuie multumite rapid si este destupata la creier incat sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine fara prea multa convingere sau deloc. O fata desteapta nu este aia care ma face sa astept. Desteptaciunea nu e un criteriu care imi tine maciuca sculata. O fi un criteriu stimulant mental penmtru tine ca fata, pentru mine, desteptaciunea nu cred ca inseamna ca crezi tu ca inseamna. Oricum, nici nu-mi bat capul daca e nevoie de mai mult de 3 saptamani. Inseamna ca nu exista chimie si daca nu exista, nu va exista, si nu merita sa fortez nota. Plus ca unde strambi tu din nas, vor exista alte 3 care abia astepta putina afectiune.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Sara1248):

Doamne, ce fraier e gagiu-tu. Efectiv se lasă călcat în picioare. Eu în locul lui te părăseam instantaneu. Și îți mai și umflam ochii.

| ForeverAlone97 a răspuns:

Nu aș aștepta nicicât. Dacă o femeie nu este dispusă să-și desfacă cracii în fața mea cât de des se poate, să nu se aștepte să stau cu ea.

| lpavel a răspuns (pentru ElisaAna):

Dap! Chiar si mai mult daca cumva nu ar fi pregatita... Pentru ca a astepta este egal cu a respecta, a simti ce simte ea, a te pune in locul ei, toate astea sunt mai presus decat placerile trupesti, iar daca ea nu e pregatita, placerea va fi pe jumatate daca as putea s-o descriu asa.

| ywar a răspuns (pentru OrdanKarris):

Foarte tare! Respect. Da, asa se procedeaza in zilele noastre, in care generatia tanara nu are orizont, nu are nazuinte, nu stie ce vrea de la viata asta. E din ce in ce mai greu pe vremurile astea (cred) sa-ti gasesti o partenera/partener de viata.

| OrdanKarris a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Exclude partea cu umflatul de ochi. Nu este necesar si iti creezi singur probleme. Este arhisuficient sa refuzi fetei timp mai mult decat merita. Gagicul ei se lasa calcat in picioare pentru ca nu stie altfel. Daca ar stii ce stii stim noi, daca ar fi iinvatat sa aiba fortitudinea mentala sa spuna NU sau PA, nu ar fi avut nici ea curajul sa intinda coarda. Fetele fac ce fac pentru ca li se permite, pentru ca se formeaza conceptii sociale cum ca femeile trebuie lasate independente. Daca vor independenta, le oferim independenta. Sincer eu chiar nu am nici o problema cu independenta lor, nici una. Ba chiar prosper de pe urma asta. Din partea mea sa fie cat mai independente, pentru ca vor fi atat de independente incat vor ajunge si in patul meu, iar apoi le voi lasa fie cat de independente vor. laughing Ba chiar trebuie incurajate sa fie si mai independente. Iar dupa independenta, vine si disperarea laughing

| mgtow a răspuns:

3 luni

| antiqque a răspuns:

Asta cu asteptatul pana la nunta e o mizerie.
Daca astepti nu stiu cat si afli in noaptea nuntii ca o are mica sau nu stie ce face sau nu iti place deloc?
Divortezi? Ramai cu el si o sa fii toata viata frustrata ca nu te *** nimeni cum trebuie? Ramai cu el dar il inseli ca sa fii satisfacuta?

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Bine, poate exclud partea cu umflatul ochilor. Fiindcă nu-s genul care să lovească femei, decât în cazuri extreme.

| ElisaAna explică (pentru antiqque):

Pai astepti pana in noaptea nuntii dar asta nu inseamna ca nu i-o vezi (ca ai batut apropo la situatia in care te trezesti ca o are mica), nu pui mana.

| ElisaAna explică (pentru mgtow):

Deci in prima zi din a 4-a luna gata, te desparti de ea laughing

| antiqque a răspuns (pentru ElisaAna):

Aha, si iti spune globul de cristal daca o sa iti placa atunci cand o sa faceti sex si daca va potriviti din punctul asta de vedere?

Apropo de "E desteapta, draguta si va stimuleaza din toata punctele de vedere" dar nu iti ofera sex? Atunci cum te stimuleaza din toate punctele de vedere ca nu pusca laughing

| antiqque a răspuns (pentru ElisaAna):

O sa iti schimbi parerea dupa ce dai de primul care te *** prost, crede-ma.
Gaseste si tu o prietena care are ceva experienta si intreab-o cum e, nu trebuie sa ma crezi pe mine.