Aici depinde de gusturile fiecaruia. Nu toti sunt inebuniti dupa forme apetisante. Normal ca da, tuturor le plac formele, dar nu toti gandesc asa. Deci depinde mai mult de gustul fiecaruia si de ceea ce il atrage pe el mai mult la o fata.
Iar apoi, de ce ar iesi din discutie faptul ca e desteapta? Daca o fata nu vrea sa tavaleasca patul fiecarui barbat intalnit o face mai putin inteligenta? O femeie e inteligenta atunci cand stie si poate spune NU, iar un barbat e de 10 ori mai barbat cand este in stare sa stea cu nadragii pe el cand toti ceilalti sunt cu ei in vine :*
Motivul pentru care vrea sa pune barbatii s-o astepte, este pentru ca pe altii nu i-a pus in trecut. Motivul pentru care are mania asteptarii este ca in trecut s-a lasat usor pentru toti, iar acum se crede virgina reiinascuta, o Maria Magdalena 2. Sunt doua categorii de barbati: pentru care ea incalca reguli, si pentru care ea creeaza reguli.
Nu am 40 de ani sa fie chiar asa cum spui tu
Ma rog, esti liber sa crezi absolut ce crezi tu, pot doar sa iti spun ca nu e asa. Sunt virgina si am mai specificat asta
O femeie inteligenta divorteaza de tine si pleaca cu copii, jumate din avere si pensie alimentara. Deci e aproape dauna totala. Cu o femeie inteligenta te certi de 10 ori mai mult decat cu una mai saraca cu duhul pe care o manipulezi imediat.
Ok, si ce legatura are asta cu ce am spus eu? Pe scurt, iti spusesem ca gusturile difera si ca o fata care nu doreste sa se culce asa usor cu un baiat cu e mai putin inteligenta decat una care o face, din contra chiar.
Si pot sa te contrazic chiar, o femeie inteligenta tine familia unita, stransa, lupta sa isi pastreze barbatul langa ea. Nu divorteaza si ia averea
N-am de unde stii nimic real despre tine, nici ca ai sau n-ai 40 de ani, nici ca esti sau nu virgina sau virgina reinnascuta. Tu vrei doar sa vezi barbati cum se scurma asteptandu-te si abtinandu-se de la sex, de dragul tau, pentru amuzamentul tau. Vor astepta pentru ceva ce nu va veni vreodata. Esti mult prea mandra de virginitatea ta sa o oferi chiar si unuia care te-ar astepta cu anii. De ce nu excluzi singura. Nu faci decat sa creezi frustrare fix in barbatii dispusi sa-ti faca pe plac, fix in barbatii naivi si cuminti. Cu cat faci un barbat sa te astepte mai mult cu atat aduna detestare pentru tine, lent, lent dar sigur. Te va detesta cand se va rupe relatia si cand afla ca te-a asteptat degeaba. Si tine minte, astia sunt barbatii pentru care spui ca ai respect, astia sunt barbatii de care iti bati joc si le oferi ce ai tu mai naspa de oferit: sperante desarte, frustrare etc. Spuneam ca maximul meu sunt 3 saptamani in care ne intalnim maxim de 3 ori si vedem ce chimie avem si daca exista sex. In cazul tau, cred ca dupa prima intalnire nu as mai vrea eu sa continui. Crede-ma imi dau seama instant de tiparul tau de femeie. Pentru una ca tine nu am nevoie de mai mult de 1 intalnire sa imi dau seama ce ma asteapta si crede-ma, eu pun punct pentru ca pur si simplu nu reprezinti ceva bun in viata mea.
Wtf, incepi sa aberezi un picut pun barbatii sa astepte pentru amuzamentul meu? ma vezi un pic cam diabolica, nu crezi?
Ma rog, misto speech
''Si pot sa te contrazic chiar, o femeie inteligenta tine familia unita, stransa, lupta sa isi pastreze barbatul langa ea. Nu divorteaza si ia averea''
Aici e fiecare cu religia lui...
Gusturile mai difera si in functie de varsta, de maturitate. De la o anumita varsta in sus atitudinea face diferenta. Normal ca la varsta ta cand nici macar caracterul nu e inca slefuit complet nu putem vorbi inca despre principii si atitudine care sa primeze inaintea viselor despre cum ar trebui sa fie viata ideala.
Asa lupti tu pentru barbatul tau? Tinandu-l pe uscat? Fara sex. Asta numesti tu ca tii barbatul aproape? Tu esti aia care aberezi.
Si da, esti diabolica. Se vede dupa cum te exprimi ca parca te excita notiunea ca un barbat e dispus sa te astepte. Tu nu iubesti genul asta de barbat, iubesti faptul ca este dispus sa sufere si sa-si refuze ceva ce ar putea avea imediat pentru o speranta desarta care poate nu va veni niciodata (iar in cazul tau chiar ca nu va veni niciodata) Te-as fi etichetat narcisista, dar deja intram in psihopatie. Nu nu te vad putin cam diabolica. As zice extrem de diabolica. Dar chiar si asa, nu ai avea succes la mine. Din secunda cand iti iese cuvantul "asteptat" pe gura, imi vad linistit de drum.
Ok nu prea imi pasa cum ca crezi tu si cum iti imaginezi tu ca sunt. Si cine a pomenit ceva de a avea sanse la tine?
Normal ca fugi cand auzi cuvantul asteptat. Tu esti barbatul, dai cu pumnul in masa. Daca nu ti se da gaurica atunci cand ti se scoala tie, gataa
Dacã as avea ceva de invatat sau e o companie buna da, as pastra legatura, dar la partea cu sexul, dupã o luna daca observ ca e idealista, incerc cu altele, pentru ami satisface nevoile.
bine asta inseamna ca ceva serios poate fii doar in viitor. Nu sunt genul sa astept in relatie pe sec, nu mi se pare Normal. Ca doi oameni sa zica "ne iubim" si nu au intretinut inainte nici un act sexual. S
"Anumite conceptii, credințe, valori"
Cu alte cuvinte e o proasta.
Dacă ar fi deșteaptă, nu ar aștepta si ar amâna ceva ce îi provoacă si ei plăcere. Cele ca tine ai tendința sa vadă sexul ca pe un cadou pentru bărbat.De parca pentru tine ar fi o tortura.
Nu văd cum ar putea exista o relație fără sex.Inainte de relația propriu-zisa, faci sex.
Așa, așa Mysogyn! În ultima zi, a celei de-a treia luni, să pui și ceasul să sune!
Depinde de la caz la caz.
Una e cand respectiva e virgina, alta e cand a facut-o cu altul sau altii inainte si se trezeste peste noapte femeie cu principii, e clar ca e vorba de o diferenta intre cele doua variante.
Si desigur, exemplele pot continua.
Dar asta nu inseamna ca daca e virgina, gata, o sa o astept pana la nunta.
O inteleg eu sa fie oarecum sceptica, dar daca-mi cere asta, sa astept mai mult decat e cazul, dupa un timp anume voi putea crede ca relatia nu e una serioasa, ca sta cu mine pana va da de altul, prin urmare, de ce as mai astepta?
Dar, depinde mult daca-mi castiga increderea, si daca o poate pastra intacta.
Am vazut multa vrajeala de genu, si deja nu o prea mai suport, de asta sunt mai categoric si lipsit de intelegere.
Glumesti glumesti tu, dar eu chiar fac asa. Nu vorbesc in numele lui Mysogyn, dar eu personal daca in prima zi din a 4-a saptamana nu exista dorinta de activitate sexuala din partea tipei, am plecat. 3 sapatamani si 3 intalniri (in decursul a celor 3 saptamani) max, asta e limita mea. Nu mai raspund nici la telefon, nici la mesaje. Daca trebuie sa fortez chimie din partea ei, imi pierd timpul degeaba. Eu nu sunt acolo sa ofer atentie si intalniri gratuite pe perioade nedeterminate de timp. Ai si cea mai mica idee cate femei disperate dupa putina afectiune exista? Acele femei n-au nevoie nici de preludiu, nici de cina romantica, nici de intalniri, nici de implicare serioasa, genul meu de femeie. Acu zi si tu, de ce naiba ar trebui sa acxxcept sa ies la o intalnire ca la un interviu pentru un job, unde ea se uita la mine ca nu stiu ce pradator si unde trebuie eu sa dovedesc ca ii voi oferi totul in "speranta" ca imi va oferi afectiune, ca sa nu mai zic sex, iar eu sa platesc tot pentru ceva pentru care exista o sansa scazuta sa nu se materializeze, cand pot avea o femeie care are deja disperarea ca nu se mai uita multi la ea, ca a avansat in varsta, ca vrea sa recupereze timpul pierdut cat timp inca mai arata decent si poate. Nu ma intereseaza sa ma pun in postura unde eu trebuie sa demonstrez chestii ei, si sa platesc pentru tot, cand pot avea pachetul complet ACUM, fara alte considerente inutile.
Tu nu ai o relatie... tu nu ai nimic. Doar unul care este prea timid sau s-a invatat sa se masturbeze prea bine si care asteapta sa se culce cu tine.
In plus dai semne ca ai fi si o egoista, ajuta-l daca tu nu vrei, sa termine. Sunt si alte metode de a ocoli virginitatea. Gura, maini, sani, etc.
Ma tem ca o sa il pierzi pe tipul asta...
Eu cred ca doi oameni pot zice "ne iubim" si fara a fi intretinut relatii sexuale.
Sexul se tine cu iubirea, nu invers!
Deci: Din punctul tau de vedere pana nu faci sex nu e relatie, nu?
Sexul se tine cu iubirea si nu invers! Nu iubirea cu sex. Cand va disparea atractia sexuala si monotonia in pat ce se intampla? Oh da, dispare tot. Pentru ca sexul era tot...
Pe scurt, vrei disparate cu cele mai greu de cucerit nu-ti merge, nu ai rabdare, nu vrei sa ai rabdare, sau nu te vor ele. Super, am inteles perfect acum. Mersi :*
Pot Sa te intreb ce vârsta ai?
Sa zicem ca e o femeie conservativa, de familie, care ma iubeste doar pe mine. Cum garantez eu ca pe ea nu o s-o apuce macaricii la vagin la un moment dat? Pentru ca nu s-a scarpinat la momentul potrivit.