Salata sanatoasa cu gust de pizza... ce bine mai suna, nu? Ma indoiesc ca exista multe lucruri de genul asta in lumea noastra, si in orice caz, sexul nu e una dintre ele, poate doar in unele cazuri restranse.
Cum sa-i areti iubirea? E suficient sa existe, se va simti.
Cum pot compara sexul cu fast-food? Ambele atrag foarte multi oameni, dar le fac rau. Nu incepe sa-mi spui ca nu e niciun rau, ca e. E un rau moral, nu fizic. Bine, uneori e si fizic, cand nu e grija.
"Dragoste nu faci doggy style"
M-ai făcut curioasa. Dragoste poți face doar in poziția misionarului? Nu sunt ironica, dacă la asta te gândești, chiar vreau sa știu dacă la tine asta e singura poziție ...nedizgratioasa.
Mda, te limitezi la a vedea "un schimb de fluide". Ar fi fost badaran si venind de la un barbat, asa e mult mai rau. Unii o vad ca un schimb de iubire, de sentimente. Degeaba se apropie corpurile daca sufletele nu. Doamne ajuta sa existe mereu oameni ca mine, sa consideram mereu la fel.
Da, este ceva cat se poate de normal, dar cu partenerul de viata.
"o tipa care face sex cu un singur barbat"... cred ca intelegi gresit conceptul, nu se pune daca astazi e unul, maine altul.
Cat despre asta cu abstinenta, te abtii doar cat e nevoie. Adica, daca nu ai apa, nu bei apa, nu e chiar abstinenta, ca nu ti-ai impus tu restrictia. Daca nu ai un partener de viata, nu ai, nu te restrictionezi. Iar daca nu ai apa, nu bei din balta sau canal, astepti pana o repara Compania de apa.
Nu stiu prea multe denumiri de pozitii, dar sunt sigur ca "dragostea" presupune ceva mai multa apropiere decat ofera "doggy style".
Da, exemplul tau e unul bun, dar poate functioneaza si altele, nu asta era tocmai ideea.
Pare-mi-se ca nu ai vreo treaba cu moralitatea, deci ce-as putea sa-ti mai spun...
"Sunt doua categorii de barbati: pentru care ea incalca reguli, si pentru care ea creeaza reguli."
Mi-a placut asta, e interesant de dezbatut.
De fapt sunt doua categorii de barbati, cei care se contrazic cu o femeie si cei care nu o fac.
Poate fii unu care nu simte pic de iubire, dar nu e atât de batut in cap incât sa se contrazica cu o femeie, orice idei ar avea. O foloseste, profita de ea, o lasã cu buza umflata(mmm diabolic), si pleaca.
E normal cu oricine care nu are boli venerice.
Dacă nu ai apa, mori de sete? Sau îți faci rost de apa?
Diferenta e ca daca nu bei apa, mori, dar daca nu faci sex iti garantez ca vei supravietui fara probleme.
Din ce am auzit de la un amic care a fost impreuna cu iubita lui 2 ani si nu au facut nimic iar mai apoi s-au despartit, tipa s-a cuplat cu unul mai cu initiativa si poc, dupa o saptamana numai era virgina.
Eu unul nu stiu cat as putea astepta dupa o fata.
Eu consider ca atunci când iubești, te îndrăgostești și simți și tu ca vrei sa o faci cu acel tip care îți arată că vrea ceva serios, nu mai trebuie sa aștepți. Adică aștepți pana simți ca și el te iubește dar asta nu înseamnă că trebuie să treacă un an, nu știu cât timp trebuie sa treacă dar e vorba și de chimie și de acel sentiment căci vezi și tu caracterul, comportamentul, cum te înțelegi cu el. Nimeni nu îți garantează nimic, poți sa te măriți virgina și apoi acel bărbat sa nu te mai iubească și sa te părăsească. (e un exemplu pe care l am dat căci nu poți fii sigur niciodată de nimic doar de ceea ce simți tu) În plus nu înseamnă că dacă ai mai multe relații de alungul timpului nu ești fata cu principii și serioasa. De fapt și fetele au nevoi sexuale, căci da este și o nevoie fizica sau plăcere, altfel nu am mai face, și dacă bărbatul te respecta, și exista aceea chimie e totul ok. Nu are dreptate nici Plato căci o dragoste plina de pasiune implica și mult sex și poziții sexuale nu e ceva rușinos, nici OrdanK nu are dreptate care considera ca o fata virgina este diabolica, și el trebuie sa înțeleagă ca o fata virgina are nevoie de cineva special și de mai multa siguranță când o face prima data.
După cum vezi exista și bărbați ca Plato care disprețuiesc femeile care fac sex chiar dacă o fac din dragoste. El are anumite principii idealiste, morale, (fiecare cum vrea, nu l judec ) dar ca idee ca sunt și barbati de genul care ar aprecia o fata care se lasă așteptată eventual pana la căsătorie Pt el asta înseamnă că ea are valoare, celelalte fiind imorale
Am o doua intrebari pentru tine, Emma: 1. ai fost vreodata nevoita, chiar si o singura data in viata ta sa iesi la intalnire cu o alta fata, adica tu sa fii in postura barbatului si sa-ti bati capul oare ce asteptari are de la tine? 2. De fiecare data cand dai un argument faci sa para vina barbatului si nu a ei?
Spui ca nimeni nu-ti garanteaza nimic. Sa zicem ca el o asteapta pe ea ca virgina. O asteapta, o asteapta si o asteapta, apoi ea se hotaraste ca vrea sex cu el, pentru ca in sfarsit i-a dovedit suficient ca o iubeste. Fac sex, dar nici la o saptamana distanta, ea se intalneste cu cineva de care ei ii placea si si-o trage cu acel cineva in prima zi (caz real). Motivele ei: nu a realizat pana atunci cat de misto e sexul, a realizat ca nu se intelege cu primul barbat in pat (ala care a asteptat-o), iar barbatul nr 2 e ala care pe dansa o fascineaza. Unul a trebuit sa astepte si sa se frustreze aiurea, nr 2 a primit ceva ce nici macar el nu se astepta. Tine mine: barbatii pentru care ea incalca reguli, barbatii pentru care ea creeaza reguli.
Daca o femeie creeeaza reguli unui barbat: nu-l respecta, nu-l iubeste, a fost nevoita sa se multumeasca cu el, nu poate atrage ce si-ar dori ea sa atraga, a atras in trecut crezand ca-i vor oferi acea dragoste de care ea isi inchipuie, nu i-a fost oferit nimeni decat iluzii, iar acum se razbuna fix pe tiparul de barbat care i-ai multumi si indeplini asteptarile. Sau poate asteptarile ei sunt doar niste vrajeli, care trebuie evitate, ignorate
Daca o femeie incalca reguli pentru un barbat: acel om este intotdeauna pe treaba lui, se multumeste singur intotdeauna, e barbatul pentru care ea se umezeste intre picioare chiar daca il detesta.
Plato este genul de om pentru care ea va crea reguli, iar asta doar pentru ca permite si mai mult de atat se introduce singur in categoria aia. Si-o face cu mana lui. Plato e genul de om care crede ca daca zice ce vrea sa auda femeia, daca emuleaza femeia si gandirea feminina va castiga puncte in fata ei, va fi apreciat mai mult. Gresit, va fi mai tare calcat in picioare.
Asteptatul unei femei nu garanteaza fidelitatea acelei femei, promiscuitatea nu garanteaza imoralitate. Asa cum femeile considera ca un baiat bun este un posibil violator, asa consider eu virginele astea la 20 de ani care isi aseaza virginitatea pe pedestal niste scorpii in deghizare, femeia succubus sub mantia virtutii. O falsa, o ipocrita, o prefacuta, o parvenita, o gheonoaie.
Reziști cam până pe la 30 de ani fără sex. Apoi încep să apară problemele fiziologice. Crezi tu că faci ce vrei, la un moment dat ceasul biologic își cere drepturile. E o tâmpenie să crezi că poți trăi sănătos fără sex, e ca și cum te-ai priva pe termen lung de orice nevoie(apă, mâncare, somn).
Sunt de acord cu tine, cand iti place de cineva nu ai de ce sa astepti caci oricum nu asteptarea garanteaza nici din perspectiva femei ca el o va respecta, iubi si nici din perspectiva lui ca ea va fi cu el. Dar femeile virgine au alta educatie si pana capata experienta si inteleg viata au si ele parte de dezamagiri. Eu nu consider ca fac totul premeditat, au alta educatie, alta mentalitate, la fel cum e si Plato, ei vad sexul ca pe ceva imoral. Sa sti ca ei pierd. Pe ea o inteleg din perspectiva faptului ca este o fata cuminte si nu vrea sa fie cu primul venit care sa o paraseasca, ii este doar teama ca nu o sa fie apreciata. Poate nu au experienta si nu stiu sa aleaga si atunci asteptarea pentru ele e o dovada de dragoste desi daca ai inteligenta emotionala cam iti dai seama. La un moment dat vor realiza ca viata trebuie traita nu sa astepti fat frumos pe cal alb, eu cred ca daca esti la liceu baietii te mai asteapta ca sunt mici ambii, de pe la 20 in sus nu prea mai asteapta nimeni decat daca au aceleasi valori, sunt religiosi amandoi etc
Eu altceva vreau sa zic: tipa aia si-a tras-o din prima zi cu barbatul nr. 2 pentru ca, chiar si o virgina nevinovata stie ca cea mai rapida metoda de a cuceri un barbat, ea sa-l cucereasca pe el, este sa-si desfaca picioarele. PUNCT! FINITO! Barbatul nr.2 era fascinatia ei din trecut, ala care ea nu l-a putut avea, iar acum dupa ce l-a facut pe barbatul nr 1 sa astepte atata timp, ea se duce la nr.2 si desface instant picioarele. Cand o femeie este cu adevarat fascinata de un barbat, i se ofera toata, repede, tac pac, fara asteptare, fara preludiu, fara nimic. Preludiul ei este filmul care si l-a facut in cap cu barbatul nr. 2. Ori barbatul nr 1 trebuie sa dovedeasca x, y, z, sa o astepte, sa sacrifice a, b, c, sa faca dragoste, nu sex. Ei bine cu barbatul nr.2 face sex, nu dragoste, pentru ca barbatul nr. 2 este visul ei umed, e barbatul care il respecta suficient incat ea sa faca eforturi, iar ala nr.1 e... marioneta. Dragoste nu sex )) Cata vrajeala ieftina.
"Tipa aia" nu sunt eu si nici nu voi fi. Iti faci deja filme si scenarii care nu au legatura cu realitatea absolut deloc.
Dar te las sa iti magulesti egoul si imaginatia cu ce scenariu vrei tu despre mine realitatea e cea pe care ti-o prezint eu, nu ceea ce infloreste capsorul tau.
Te bagi in seama aiurea unde nu trebuie. Nu era discutia despre tine, si nu este nici un scenariu fictiv. E un caz cat se poate de real. Putin imi pasa daca esti sau nu la fel.
Apropo, eu nu inteleg de ce insisti ca aceasta Elisa ana este o virgina nevinovata. Se vede ca esti si tu la fel de naiba ca barbatii de la care ea asteapta... asteptare. Se vede ca aceasta Elisa face totul premeditat, stie foarte bine ce face, se vede ca intentia ei este strict amuzament la adresa barbatilor suficient de naivi sa fie fascinati atat de tare de ea incat sa joace jocurile ei de ipocrita. Nu pricep, tocmai tu ca femeie nu-ti dai seama ca-i o ipocrita. Se simte dupa felul cum scrie ca e o ipocrita si ca face asta pentru amuzament (tine pe uscat barbati din principiu). E o falsa.
Ce amuzament baiatule esti culmea. Nu ai inteles nimic din tot ce am zis eu pana acum. Nici nu ma astept sa ai capacitatea necesara sa asimilezi si procesezi ce zic. Tine-o pe a ta in continuare, judeci si nici macar nu o faci pe o baza fondata. Ma faci ipocrita bazandu-te pe? Ca nu ma culc cu orice tembel ca tine care crede ca orice *** i se cuvine? Uuu, ce barbat esti tuuu
Pe ce te bazezi cand zici ca vreau sa tin baietii pe uscat pentru amuzament? Hmm?
Pe nimic, normal
Cand am zis eu ca o fac pentru bataie de joc sau din ce ai dedus tu asta? Nimic din tot ce am zis eu nu duce la aceasta concluzie. Doar mintea ta vrea sa creada asta pentru ca in capul tau, totul se rezuma la sex, orice femeie ti se cuvine, iar cele care nu se *** la modul one night stand sunt ipocrite? Uhhh, frumooos rationament. Stii vorba aia cu vulpea si strugurii acri? O stii sigur
Pe scurt, nu poti citi cu atentie ce ti se spune si sa interpretezi corect mesajul textului. Din cate stiu, acest lucri se face prin generala. N-ai trecut pe acolo deloc? Ah, nu cred. Erai prea ocupat sa facu sex, caci normal. Sexul e normal, chiar de copil de ce nu. Viata se scurge repede.
Nu poți sa ști cum e o persoana. Discut la modul teoretic, pentru ca și eu sunt femeie știu cum e când nu ști cu ce se mănâncă viata, și te protejezi pentru ca sunt tot felul de oameni, o înțeleg și pe ea din punctul ei de vedere, dar am spus cu ce nu sunt de acord, ți am dat și ție dreptate
Cand spun ca graba strica treaba, de obicei asa e. Ca baiat&barbat ai mult mai mare nevoiede asa ceva dar daca ii arati ca il iubesti si ii spui si il faci sa inteleaga ca nu esti inca pregatita sau pur si simplu nu vrei sa faci ceea ce nu simti atunci nu te lasa constransa.Totul intr-o relatie cred ca se bazeaza in mare pe comunicare. Mult noroc!
Astea sunt detalii din casa. ) Fata a intrebat daca mai exista baieti care asteapta, si da, asteapta. Stim mai bine ce e intre noi si ce facem sa fim fericiti amandoi, in afara de sex.