Unsuficienta informatie despre tine, ca sa putem cumva stii, ce anume le face pe fete sa te respinga.
Nu sunt urat, sau pampalau, nu vorbesc urat sunt brunet cu ochii caprui. Uneori ma intreb ce am de toate fugiti de mine
Sun deja la o varsta in care eu trebuia sa imi intemeiez o familie iar asta a devenit o problema majora pentru mine findca si la varsta asta sunt singur.Incerc sa imi gasesc pe cineva si sunt refuzat.Fug fetele de mine ca de raie.Toate stramba din bot cand ma vad.
Da imi castig painea si am si prieteni baieti dar pana acum am fost refuzat.
Dar pe altii de ce ii baga in seama cand let zice Buna mie nici o fatä nu imi raspunde la mesaje si dacä o face toate imi vorbesc doar in nas.
Poate tu nu te consideri urat, dar poate fetele te considera asa. Cel mai bine ar fi sa te pui serios pe picioare, sa faci niste bani, sa iti iei o masina mai bengoasa si ai sa vezi cum vin singure la tine. Lumea in ziua de azi e prea superficiala, iar fetele tind sa fie atrase doar de baietii cu bani si masina. La sala mergi?
Poate cei care sunt bagati in seama sunt genul ala de badboys dupa care lesina toate fetele.
Eu nu stiu de ce generalizezi cu "toate", odata ce tu le pescuiesti de pe net, unde este stiut ca 99.99% este abureala si flirt ieftin, unde stau mai mult pitizpoancele care-s interesate de baietii cu bani si distractii... ori bascalie.
Vrei o relatie serioasa?
Mergi in locuri serioase si cauta-ti o fata.
Imi este imposibil sa cred ca toate te refuza din senin. ceva nu se potriveste aici, poate comportmentul tau, vocabularul, stilul de a intra in vorba cu o fata, imbracamintea, tunsoarea, inaltimea...
Pai in primul rand incearca sa cunosti fata si ea sa te cunoasca pe tine, dupa propui o relatie, si cu cate fete ai vorbit? pun pariu ca nu cu foarte multe, te-au refuzat cateva si ai renuntat, dar treaba este ca trebuie sa vorbesti cu fete ca sa ai parte de o relatie, daca doar vrei si nu faci nimic nu o sa iti pice din cer o fata.
"Dar de la orice fatä imi iau cate un refuz fara sa fac nimic anormal", asta este si problema ca tot ceea ce faci este sa ai un comportament identic cu alti 100 baieti cu care ea vorbeste. Ce raspuns crezi ca o sa primesti la un mesaj cu 'Buna'? Nu are nici un motiv sa-ti raspunda sau sa te salute inapoi, mai ales cand are alte 50 de mesaje identice. Ai 22 de ani, nu vad de ce ti-ai cauta acum o relatie. Munceste, construieste-te pe tine ca barbat, fa bani, deschide-ti o afacere, vindica-te emotional, inconjoara-te de oameni care iti pot oferi un plus in viata si elimina tot ce e toxic din jurul tau.
99% din barbati isi cauta relatii doar de dragul de a fi intr-o relatie, de dragul si necisitatea de a simti iubiti pentru ca ei nu se iubesc deloc pe ei insisi. Citind ce ai scris mai sus se oberva clar ca ai o rana emotionala de respingere si incerci enorm de mult sa o acoperi cu ceva extern (prietena), sfatul meu este sa nu mai cauti validare externa si sa muncesti la tine pe toate planurile (Fizic, Social, Financiar si Mintal) si abia dupa sa intri intr-o relatie. O sa fie foarte greu, de asta si putini reusesc, dar te asigur ca dupa o sa razi de intrebarile pe care le pui acum si de faptul ca iti iroseai energia pe ceva nesemnificativ cum ar fi relatiile.
Kerre abereaza, sfaturi RED PILL, femeile sunt in general scarbite de barbati trecuti de 25 de ani fara experienta sexuala cat si in relatii cu femeile ( de genul sa nu fi avut nicio prietena ) cat despre tine, nu e vorba de cat de frumos te vezi tu in oglinda, ci de cum esti perceput in societate, e la fel cand iti zice maicata ca arati bine dar la ce folos ca tot laba o folosesti
Baiete, inseamna ca nu ai mai nimic sa spui despre tine. Generatia X habar n-are de ceva: cluburi, distractie, muzica proasta si o prostie mistuitoare.
Mai e o solutie cam costisitoare sa iesi din asta, ai putea incerca cursuri de PUA, e unul Loren Loghin FARA SENS TV, de fapt e fara sex, da cursuri de 1 la 1 in parcuri pe banci unde ti se preda cum sa agati femei pe un fix si o foaie, toate cu doar 3990 de ron, garantez ca vei *** de o sa rupi dupa asta, de o sa faci bataturi in palme pana orbesti de tot
Da sunt Scund 1.69 dar am vazut baieti scunzi care sunt insurati
Generalizez findca nu o data am primit refuzuri si de nenumarate ori.Cat despre abordarea pe Facebook alti baieti primesc instant raspuns la mesajul "Buna" si cat despre inaltime nici o fata nu poate stie ce inaltime am.In poze nu se poate vedea asta. Vocabularul il am foarte bun am spus ca nu vorbesc urat, nu injur. Si despre imbracaminte ma imbrac foarte bine.Alti prieteni de ai me cand zic Buna instant primesc raspuns si pupici.Eu cand zic Buna la o fată ma aleg cu un bloc, sau cu vorbe spuse in nas.Gen "ce vrei " lasa-ma in pace" du-te drc** si lista continua
Nu știu ce băieți cunoști tu care să primească răspuns instant la „Bună!". Eu sunt fată și îți spun din propria experiență că nu îți mai vine să răspunzi atunci când primești 100 de „Bună", iar majoritatea discuțiilor au același tipar plictisitor.
Uite câteva puncte prin care să te evidențiezi online:
- în primul rând trebuie să ai un profil ca lumea. Poză de profil mai serioasă, nu de șmecheraș cu mașina, sticla de bere, țigare sau mai știu eu ce. Să ai câteva poze acolo de aproape, de la depărtare ca să vadă fata cum arăți. O fată când primește un mesaj se uită la profil înainte să răspundă ca să vadă dacă îi place persoana. Am mai văzut băieți care au pe profil mesaje jignitoare la adresa fetelor. Mă întreb ce fată normală le va răspunde...
- completează cât mai multe detalii despre tine și ai grijă să fie scrise corect. Biografie, hobby-uri, muzică, de unde ești, câți ani ai, etc.
- dacă ai noroc și faci o impresie bună cu cele de mai sus, trebuie să ai în vedere cum porți conversația. Un „bună" și un „ ce faci" scris fără „?" nu este suficient ca să te evidențiezi. Eu îți recomanzi să te uiți pe profilul fetei și să vezi ce îi place și despre aia începi discuția. În niciun caz nu începi conversația luând-o la interogatoriu „de unde e", „câți ani are", etc. Asta poți vedea pe profil daca te intereseaza cu adevarat. Ideea e să găsești un subiect de discuție, iar dacă îți place cum gândește și modul în care comunicați începi să o întrebi mai multe despre ea și o lași și pe ea să te întrebe.
- nu îi spui din prima că ești disperat după o relație, mai întâi încerci să o cunoști și după pui problema asta ca să își formeze și ea o părere despre tine. Nicio fată nu va răspunde cu „da" la întrebarea asta din prima conversație dacă nu știe nimic despre tine decât date generale.
Și în ultimul rând, nu mai sta în poziția de victimă. Schimbă strategia dacă nu a mers cea anterioară. Dezvoltă-ți noi abilități. Învață să discuți diverse subiecte. Era să uit. Nu minții o fată la prima conversație. Poate părea că nu are cum să te prindă, dar e ușor să îți dai seama când un băiat exagerează. Fii autentic!
Nu mi se pare ceva normal ca o fată sa imi vorbeasca in nas si sa imi dea Bloc doar datorita faptului ca nu arat cum şi-ar dori ea sa arat. Sa nu mai zic ca de multe ori mi-am primit mesaje de la fete cu injuraturi gen "Du-te drc" "Ce drc vrei" "Lasama in pace " doar datorita faptului ca am dat un simplu Buna.
Si e foarte greu sa Intelegi problema mea in timp ce tu poate faci la fel.Nu poti Intelege cand tu poate ai iubit sau esti casatorita sau ai un sot care te iubeste.Asta nu ma face un disperat dar nu sti cum e ca baiat sa fi refuzat de nenumarate ori. Tu fiind fata primesti multa atentie si e greu sa Intelegi pe unul care il refuza toate.Asta nu ma face o victima.Am incercat de foarte multe ori si am ajuns in pozitia de ami pierde rabdarea.
Cum ar fi tu sa fi refuzata de toti baietii indifferent de cat de mult ai fi aranjata si sa observi ca orice ai face sa iti faci un iubit nu iti iese.Si sa iti primesti refuzuri de fiecare data si pe plan sexual dar si sentimental.Ce ai spune? Ce ai face? E foarte usor sa dai lectii de autenticitate cand tu poate ai totul.Dar sti ce aiurea este ca baiat la 22 de ani sa fii singur.Te-ai intrebat macar o data asta?
Măi, eu ți-am oferit o soluție. E treaba ta dacă vrei să încerci ce ți-am zis sau nu. Doar ți-am explicat cum gândesc și procedează fetele în ziua de astăzi. Că o fi corect sau nu, nu știu.
Eu răspund de fiecare dată la mesaje (rar poate am omis vreunul) pentru că vreau să îmi exersez abilitățile de comunicare. Și eu am fost refuzată și știu cum. e Am 17 ani și nu am avut iubit, deci nu am chiar „totul". Dar asta a fost decizia mea de a nu avea deocamdată. Eu am încercat să te ajut. Nu e nevoie să mă ataci.
Atunci daca esti asa indulgenta fama iubitul tau. Vorbim asa pana faci 18 ani si mai departe vom vedea.Si nu te atac eu spun ceia ce vad.Tu find fatä nu sti ce inseamna.Iti dau adresa mea de Facebook si fama iubitul tau.
Ți-am spus, din anumite motive nu îmi doresc să am iubit acum. Mai ales că am Bacul anul acesta, iar o relație are nevoie de timp ca să se dezvolte, iar eu nu o să îl mai am odată ce începe școala.
Sa nu crezi ca esti singurul sau ca esti o raritate. Suntem in secolul 21 unde sa ai o prietena nu e usor deloc iar odata ce inaintezi in varsta e tot mai greu. Nici eu nu am avut prietena stabila niciodata desi is cu 6 ani mai mare ca tine, fetele si mie mi-au spus in fata ca nu arat urat dar au recunoscut ca is allien la comportament . Spre deosebire de tine eu nu am nici prieteni si am abandonat de multi ani incercariile de a aborda fete pentru relatie, In schimb am invatat ca banii vorbesc -de ai cash iti poti face rost de femei cu usurinta.
Tocmai asa imi spun majoritatea. Poti avea si iubit si Scoala dacä iti doresti.Dar cand nu vrei inseamna ca nu vrei genul meu de baiat din cauza faptului ca sunt refuzat este?
Nu. Caută și tu fete care au terminat școala. Nu ești primul căruia îi zic asta. Vreau să dau la facultate, să mă mut în alt oraș iar acolo vreau să îmi fac relație. Sunt cam încăpățânată când e vorba de planurile mele.
Dacä tu vei accepta sa fi iubita eu imi voi schimba perceptia si felul meu de gandi.Pun pariu ca iti pui intrebarea de ce sunt refuzat.Si crezi cu tarie ca ceva ce le face pe fete sa ma respinga, si asta te face si pe tine sa ma respingi si sa pui motive banale in fata.Sora mea e la doctorat la facultate si are relatie findca intre ea si iubitul eI exista iubire.Dar sunt sute de fete il liceu care au bacul si au si relatie.Dar dacä vezi un baiat frumos care iti place tie si filtreaza cu tine uiti de bac.Dar nu accepti ideea ca m-a refuzat alte fete asta e tot
Iama tu eu sunt rabdator am rabdarea sa iti termini scoala? Ma accepti? Iar dacä ma accepti inseamna ca am insinuat prost tot ceia ce am gandit rau