| Sergiualexandru67533 a întrebat:

Buna TPU! Ma nemultumeste ceva.Am 22 de ani si nici o fatä nu vrea sa vorbeasca cu mine. Orice fata refuza sa aiba o relatie cu mine.Nu sunt urat din prespectiva mea.Pe Facebook spun doar un "Buna" si ma aleg cu un bloc farä motiv.
Am incercat sa imi fac o relatie si in viata reala si de fiecare data sunt refuzat.De nenumarate ori imi aud aceeasi chestie gen "Am iubit" "Nu sunt pregatita de relatie si nu mai spun ca cele care spusesera asta accepta sa iasa cu altii iar cu mine nu.Am ajuns sa imi pierd rabdarea. Nu sunt un pampalau, dar de la orice fatä imi iau cate un refuz fara sa fac nimic anormal. Nu sunt pesimist sunt pozitiv, dar am ajuns sa imi pierd rabdarea. Astept sfaturi pentru problema mea.

76 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Sergiualexandru67533):

Nu e niciun motiv banal. Eu sunt genul de persoană centrată pe carieră, nu pe relații. Și te rog nu mai insista. Sunt doar o persoană anonimă de pe TPU care și-a făcut timp să îți răspundă la întrebare.

Răspuns utilizator avertizat
| Sergiualexandru67533 explică:

Nu asta e problema am vrut sä iti arat ca si tu ma refuzi cum o fac alte fete.Eu am incercat o data sa imi fac o relatie cu o fatä, si m-a refuzat spunandu-mi ca ea nu vrea relatie, ca ea vrea sa fie fatä cuminte. Dupa 2 saptamani a cunoscut un tip care o trata ca pe sclava luI, si auzind cu urechea mea ca intr-o seara ca plangea langa acel tip spunandu-i ca il iubeste foarte mult si nu poate sa stea farä el, si pe langa asta facea crize mari de gelozie cu el.Cum crezi ca m-am simtit eu cand pe mine m-a refuzat iar pe ala ca o trata ca pe sclava lui il iubea si plangea dupa el.Mie nici o data nu mi-a spus o fatä ca ma iubeste, si nici o fatä nu a plans asa cum am auzit eu in seara aia.Intrebarea este de ce pe mine m-a respins si l-a luat pe ala care o injura.

| Sergiualexandru67533 explică (pentru Avner):

Aici nu e disperare. Dacä nu esti in situatia mea nu poti sti ce inseamna asta.E foarte usor sa dai cu presupusul cand tu ai succes cu femeile.Dar iti doresc o luna sa fi in locul meu.Aici e vorba de cum te percep femeile. Dacä toti iti spun ca esti frumos e nul-zero dacä femeile nu te vad ca pe un potential iubit. Dacä nu sti cum e nu iti da pareri.

| Sergiualexandru67533 explică (pentru anonim_4396):

Jugsergiu38388
acum 8 minute | Jugsergiu38388 explică:
Nu asta e problema am vrut sä iti arat ca si tu ma refuzi cum o fac alte fete.Eu am incercat o data sa imi fac o relatie cu o fatä, si m-a refuzat spunandu-mi ca ea nu vrea relatie, ca ea vrea sa fie fatä cuminte. Dupa 2 saptamani a cunoscut un tip care o trata ca pe sclava luI, si auzind cu urechea mea ca intr-o seara ca plangea langa acel tip spunandu-i ca il iubeste foarte mult si nu poate sa stea farä el, si pe langa asta facea crize mari de gelozie cu el.Cum crezi ca m-am simtit eu cand pe mine m-a refuzat iar pe ala ca o trata ca pe sclava lui il iubea si plangea dupa el.Mie nici o data nu mi-a spus o fatä ca ma iubeste, si nici o fatä nu a plans asa cum am auzit eu in seara aia.Intrebarea este de ce pe mine m-a respins si l-a luat pe ala care o injura.

anonim_4396

Tu nu cauți răspuns la întrebare, ci doar să îți confirme lumea cât de rău o duci. Cu atitudinea asta nu vei rezolva nimic.

Eu caut o fata care sa imi confirme ca am dreptate. Fetele din ziua de azi le place sa fie tratate urat.Nu imi pot scoate din cap de ce ala care ii vorbea urat si o trata ca pe o sclava il iubea se se topea dupa el.Nu vreau sa imi confirme cineva ca o duc rau. Vreau sa imi confirme orice fatä de aici ca asa sunt fetele in ziua de azi.Eu nu invinovatesc pe nimeni.Dar asa gandesc fetele

| FOG92 a răspuns (pentru Sergiualexandru67533):

Ce dovezi mai clare vrei decat atat... dau un mesaj cu buna si ma trezesc cu block, e clar ca te vad tarfele alea ca pe un naspete cu care nu vor sa aiba de a face, ti-e greu sa intelegi lucrul asta? de la poze pana la scoala si ce faci, cand te duci la interviu asa sunt si ele la preferinte iti fac o analiza la rece si apoi se gandesc hai sa ii dau la prost o sansa, sa vad daca ma cucereste, daca nu, next! ai priceput acum?

| Sergiualexandru67533 explică (pentru Avner):

Virusi

anonim_4396

Și dacă o să îți confirme cineva că toate fetele sunt așa ce vei face? Te vei complace și mai mult în situație? Vei continua să generalizezi și să dai vina pe fete pentru că nu te baga in seama?

Nu generalizez dar nu suport idea asta. Dacä un om te trateaza ca pe sclava lui de ce il iubiti de vä topiti

anonim_4396

Asta faci acum, generalizezi. E doar o fată, nu o sută!

| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand una te refuza intelegi, doua, trei, dar cand te refuzi la foc automat 10-15 iti cam da cu virgula sincer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FOG92):

Pe online întâlnești destul de des situația asta. În realitate însă, nu cred că e chiar așa. Ar trebui să încerce mai mult în viața reală. Sau dacă tot vrea și online să își facă cont pe Facebook date. Acolo nu poți vorbi cu cineva până nu vă plăceți reciproc, ca să mă exprim așa laughing

| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da vezi sa nu si in viata reala 4 din 5 femei care le abordezi sunt deja luate laughing

| Emma30555 a răspuns:

Probabil nu prea te pricepi sa faci o conversație naturala sau poate nu pari sociabil, uita te la băieții care au prietene și vezi ce diferența de abordare exista între voi.

| Kerre a răspuns (pentru FOG92):

Crede-ma nu aberez, poate suna ca niste sfaturi RED PILL si da, in general o femeie o sa fie scarbita de un barbat trecut de 25 de ani fara experienta sexuala sau relationala, vai de capul lor, fara un job stabil, dezechilibrati total emotional care nu stiu sa lege 3 cuvinte intr-o propozitie, genul acesta de barbat evita femeile. In schimb, daca o femeie o sa intalneasca un barbat pus la punct fizic, echilibrat si vindecat emotional, cu un statut ridicat social, care isi urmeaza scopurile si mai face si bani din asta, tu chiar crezi ca pe acea femeie o sa o intereseze daca o mai avut ceva relatii? Femeie sunt hipergame, securizeaza cel mai bun barbat din jurul lor, un barbat care poate sa le ofere protectie si stabilitate. Tin sa cred ca toata chestia asta ca barbatul trebuie sa aiba cat mai multa experienta sexuala si relationala este doar un bonus si tine mai mult sau mai putin de orgoliu, dar asta este doar parerea mea.

| FOG92 a răspuns (pentru Kerre):

Da mah prietene stiu ce vrea o femeie de la un barbat, am vazut la soramea crede-ma si din pacate eu nu ma incadrez in cerintele alea... e simplu, unii NU SE POT REPRODUCE

| FOG92 a răspuns (pentru Kerre):

Si apropo daca tot afirmi in comentariu ca am dreptate la ce am spus, la ce mama dr te chinui acum sa imi dovedesti contrariul... aberezi cu A mare cand fetele stiu de poola si sex de la 13 ani tu ai vrea sa simta compasiune pentru un virgin prost la 25-30 de ani care nu e in stare sa o **** cum trebuie! ce emotionant, multumim e clar INCA AVEM SANSE

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sergiualexandru67533):

Iarta-ma dar nu cred ca toate fetele te refuza fara motiv... ceva din aparitia ta sau modul de abordare, este gresit sau le deranjeaza.
In ce priveste modul de abordare cu "buna" este intr-adevar patetic.

Iata in sfarsit si ceva serios despre tine, esti al naibii de micut pentru un baiat, asadar sansele tale se insfertesc de la inceput, in alegerea unei fete.
Stiu ce zic, fiindca am avut baieti cat mine de statura pe acre i-am refuzat, tocmai pentru ca eu am 1.74m si mi-au placut intotdeauna baietii f inalti, fiindca imi plac tocurile cui si uite ca mi-am luat unul de peste 1.90m.
Intr-adevar sunt si barbati de inaltimea asta insurati, dar si ei si-au gasit foarte greu pe cineva, tocmai din cauza acestui inconvenient, de statura f mica.
Am un sigur sfat sa-ti dau: sa ai rabdare cu cautatul, ca nu-i usor.

| c4nd4leante a răspuns:

Salut. Pe mine ma refuza orice baiat cu care ma bag in seama, stiu ce simti. Vrei sa ne cunoastem?

| Sergiualexandru67533 explică (pentru c4nd4leante):

Nu e nevoie sa ma minti ca sa ma consolezi

| Sergiualexandru67533 explică (pentru Violleta2022):

Eu nu pot Intelege de ce va uitati doar la aspectul fizic.Conteaza si sufletul la un om.Si nu stiu de ce toate vä dati in vant dupa barbati inalti.

| c4nd4leante a răspuns (pentru Sergiualexandru67533):

Eu nu mint. Sunt o ghionista, ca si tine. Exista si fete care sunt refuzate de baieti. Nu esti singurul de pe planeta asta care are ghinion in dragoste.

| Sergiualexandru67533 explică (pentru c4nd4leante):

Da numarul de telefon prin felicitare prin porumbei malefici si ne vom cunoaste

Fiindca aspectul fizic spune la prima vedere cam ce fel de om esti!
Pentru ca am 1.74 si imi plac tocurile cui, a fost clar ca atrebuits a-mi iau barbat inalt, fiindca nu voiam sa merg in geunchi ca sa nu aplec cand sunt cu el, de aceea vrem barbati inalti... apoi, pentru caun barbat inalt simti ca te protejeaza.