Si ce? Un barbat scund nu te poate proteja? De ce aveti astfel de gandire? Nu aspectul fizic spune totul.Omul poate fi urat pe din afara dar pe dinauntru sufletul lui radiaza si invers.
Esti tare micut de ani daca esti incapabil sa intelegi, ca o fata inalta nu va iesii niciodata cu un baiat scund, pentru ca asocierea este ridicola, fiind vorba de nepotrivire fizica!
De altfel, ai spus ca esti frecvent refuzat si dupa cum vad eu, cam acesta ar fi unicul motiv: inaltimea.
Eu te-as intrebreba cati cm are tocurile pe care le porti.Nu e nevoie sa bagi minciuna asta cu tocurile ca sa te scoti.10 cm maxim au tocurile.La 10 cm nici nu se vede mare diferenta.Aici e vorba despre altceva.Ai aceiasi gandire ca majoritatea fetelor.gen daca e inaltime inseamna ca are un penis mai mare.Ce protectie ce tot spui acolo.Te impusca cineva? vrea cineva sa te omoare? si trebuie sa te apere barbatul tau inalt? Ce protectie? Pentru ce protectie? Sunt multi barbati mici de statura care poate bate un barbat inalt.Nu fizicul conteaza.Eu pot avea 1.70 si altul sa aiba 1.90 si sa ii dau o lovitura fatala unde trebuie si a murit cu tot cu inaltimea lui.Aici e vorba de felul cum gandesti.Nu mai pune accent pe fizic.O statura scundă poate fi perceputa intr-un mod rau.Dar am avut doi baieti scunzi in clasa care dintr-o lovitura data la unul inalt l-a luat Smurdul, si a intrat in stare de incostienta. Putere poate avea si un barbat scund si unul inaltime.Atata vreme cat in adeneul barbatului este testosteron.
Era vorba de protectie virtuala, de senzatia ca te simti protejata, nu de faptul ca un pitic se da cocos si sare la bataie cu unul mare, ca nu vorbim aici de lupte intre masculi.
Nu am vazut cupluri unde fata este mai inalta decat baiatul, tocmai pentru ca arata ridicol si nu se simte nimeni confortabil sa iasa pe strada cu un barbat, care arata ca un copil pe langa femeia aceea.
Nu te indoi ca asa este nu mint nu am motive anume.Eu am intrait numai printre puscariasi si smecheri chiar de am 22 de ani am vazut multe la viata mea.Eu iti pot spune ca o lovitura gandita bine de mine poate fi fatala unui barbat de 1.90 la propriu.Iti vä fi greu de crezut dar usor de facut.In scoala nimeni nu imi comenta si Erau de 3 ori cat mine.Nu cred ca ai vrea sa stii cum lovesc
Cate cupluri sunt.
Ex o fatä de 1.55 se potriveste perfect cu un baiat de 1.65 chiar le sta extrem de bine.Tu ai o problema majora cu inaltimea. Daca tie inaltimea de 1.70 pentru tine e foarte mica ce sa zic inseamna ca Adrian Minune care e insurat are sI familie ala cum mai e? E foarte rau sa pui inaltimea pe primul plan.Ai o problema foarte mare cu asta.
Nu am de ce sa ma indoiesc ca nu ai fii capabil de bataie, in schimb nu vad nici o relevanta bataia cu barbatii inalti, cand aici vorbim de relatia cu fetele si de ce prefera ele barbatii mai inalti decat ele, fata de barbatii mai scunzi decat ele.
Ti-am explicat, este vorba de ridicolul situatiei si de nepotrivire de fizic.
Esti ridicola.esti genul de femeie daca barbatului tau ar ramane fara picioare l-ai parasi garantat.doar findca nu mai e inalt.ce gandire?
Nu e rau sa iti placa barbati inalti, dar nici nu trebuie sa ii ignori pe cel care are cativa cm in minus.Mai dat pe spate cu gandirea ta.Nu prea ai fost iesita prin lume nu te deranja ca iti spun.Sunt barbati care la 1.60 sunt bine facuti si mai de cat nu se observa ca au deficit de statura.Dar mai dat pe spate ce am citit de la tine.Saracul barbat tau sper sa fie sanatos ca de va face o tromoboza la picioare papuci ii vei da.Schimbati mentalitatea de a gandi si nu o zic findca vreau sa ii salt pe cei scunzi dar si cei scunzi merita sa fie fericiti.Multi barbati scunzi din cauza unor femei cu gandire ca a ta ajung in Pragul disperarii si sunt discriminati in societate doar datorita inaltimii lor.Iar alti ajung la sinucidere.Eu nu ma pozitionez in situatia asta dar sunt multi care nu mai vad nici in vitor si ajung sa isi puna capat zilelor doar findca vad ca sunt discriminati.Gandestete bine la cumintele spuse
Nu dispera, ca fiecare sac are peticul lui!
Cu rabdare, bun simt si respect vei gasi o fata, la fel de micuta de statura, care sa te placa asa cum esti.
Degeaba ai tu ce ai zis gandirea ta da de Inteles ce fel gandesti.Ai fi avand tu ce zicI ca ai dar iti lipseste ceva"Scoala vieti pe care nu o ai.eu am crescut cu bagabontii si da am avut lipsuri dar intotdeauna am avut respect.Dar vad ca tu nu il ai de ma iei cu "Măi" Invata sa oferi respect ca cu tot cu realizarile tale poti cadea foarte usor.Nu te pune cu viata. Daca tu ai avut de toate nu p oti Intelege lipsurile pe care altii le au.Asa sunteti toti bogatii.
Ori ai ceva respingător pe profil, ori pur și simplu te văd că ești la fel ca restul alți x nr de tipi care le scriu tot bună. dacă te-ai gândi la o abordare mai specială, de exp răspuns la story pe un subiect despre care să chiar ai ce zice, poate ți-ar răspunde mai multe
Problema la mine este ca nici una cu care ma bag in seama nu vorbeste cu mine, nici pe Facebook si nici in viata reala.Ce pot avea respingator da-mi un exemplu?
ți-am dat deja, o abordare foarte comună sau plictisitoare, sau pe partea cealaltă, ceva prea pompos și compus. trebuie săfie ceva simplu și natural. poate fi respingător și un aspect fizic neîngrijit mai ales dacă se și vede o lipsă de încredere
Hai sa ti zic un secret! Nici o fata.dar absolut nici o fata nu si doreste un iubit disperat.~~!
Salut!
Ști care este treaba, cu cât cauți mai mult cu atât nu găsești, lasă totul să vină de la sine, încă ești tânăr ai doar 22 de ani, până la 30 de ani sau 33 ai toată viața înainte, eu ați zic să nu te grăbești să ai neapărat o iubită, ea apare la momentul potrivit când te aștepți mai puțin, doar trebuie să ai răbdare și încredere, și vei vedea că la un momendat va fi bine. Fetele în ziua de astăzi primesc o mulțime de mesaje de la băieți pe Facebook, la fel și pe Instagram sau poate Snapchat doar cu cuvinte de genu Hey, Bună, Ce faci, Te deranjez, și fetele nu suporta asta, îi cred disperați și ciudați pe băieți de astia, și de asta îți dau block, pentru că s-au săturat de prostiile astea. Eu ați spun să nu mai abordezi fetele pe Facebook, sau în general pe rețelele de socializare, că dacă vei continua așa vei fi luat de prost și vei fi luat și la mișto.
Eu ați zic să aștepți fata potrivită, este cel mai bun lucru.
Apropo : Ce este al tău este pus de o parte
Să fi sănătos, te-am pupat.