1. Cam la 0, 5 cm de labiile mari.
2. E posbil sa-ti fi rupt himenul. Daca el e elastic sau periuta a fost mica, s-ar putea sa fie integru.
3. Insarcinata poti fi doar daca in afara de asta ai avut contact sexual cu un barbat.
4. Nu-ti mai introduce tot felul de obiecte in vagin fiindca o sa te alegi cu plagi, infectii si belele. Foloseste degetul dupa ce ti-ai taiat unghiile foarte scurt si te-ai spalat bine pe maini.
1. Cam la 0, 5 cm de labiile mari.
2. E posbil sa-ti fi rupt himenul. Daca el e elastic sau periuta a fost mica, s-ar putea sa fie integru.
3. Insarcinata poti fi doar daca in afara de asta ai avut contact sexual cu un barbat.
4. Nu-ti mai introduce tot felul de obiecte in vagin fiindca o sa te alegi cu plagi, infectii si belele. Foloseste degetul dupa ce ti-ai taiat unghiile foarte scurt si te-ai spalat bine pe maini.
Sau cea mai buna optiune cauta si tu pe cineva?
Iar daca nu vrei cu un baiat cumparati un vibrator ceva nu mai folosi toate prostiiile.
Stai linistita, ca in niciun caz nu poti fi insarcinata doar daca ai avut un contact sexual cu un baiat. In privinta virginitatii...nu sunt eu un mare expert in chestia asta, dar cand am facut-o si eu prima oara, prietena mea era tot virgina(de lucrul asta sunt absolut sigur) si ei nu i-a curs sange. Doar a durut-o putin. Deci ori ai si tu himenul elastic, ori nu ai introdus suficient periuta. Au mai spus cativa: nu-ti mai introduce periuta pentru ca e ascutita si risti sa faci vreo prostie...mai bine foloseste degetul. Te-am salutat si ai grija:*
Se poate sa fii inca virgina, o sa afli la momentul potrivit, sau daca mergi la un ginecolog
peeeseee întreabă: