| coolgirl89 a întrebat:

Cam la cati centimetri se gaseste himenul? Daca mi-am introdus o periuta in vagin cam 7 cm e posibil sa nu mai fiu virgina? Sau insarcinata?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Cam la 0, 5 cm de labiile mari.
2. E posbil sa-ti fi rupt himenul. Daca el e elastic sau periuta a fost mica, s-ar putea sa fie integru.
3. Insarcinata poti fi doar daca in afara de asta ai avut contact sexual cu un barbat.
4. Nu-ti mai introduce tot felul de obiecte in vagin fiindca o sa te alegi cu plagi, infectii si belele. Foloseste degetul dupa ce ti-ai taiat unghiile foarte scurt si te-ai spalat bine pe maini.

84 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua, voi sunteti normali? cum sa mai fii virgina daca te-ai penetrat cu o periuta de dinti? si insarcinata de la ce de la plasticul cozii? numai daca cineva a ejaculat in vaginul tau poti ramane insarcinata, adica baiatul penetreaza vaginul si ejaculeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://209.85.135.132/......tp?/search

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Cam la 0, 5 cm de labiile mari.

2. E posbil sa-ti fi rupt himenul. Daca el e elastic sau periuta a fost mica, s-ar putea sa fie integru.

3. Insarcinata poti fi doar daca in afara de asta ai avut contact sexual cu un barbat.

4. Nu-ti mai introduce tot felul de obiecte in vagin fiindca o sa te alegi cu plagi, infectii si belele. Foloseste degetul dupa ce ti-ai taiat unghiile foarte scurt si te-ai spalat bine pe maini.
Sau cea mai buna optiune cauta si tu pe cineva?
Iar daca nu vrei cu un baiat cumparati un vibrator ceva nu mai folosi toate prostiiile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insarcinata stai calma ca nu esti, iar daca ai fost virgina, inca mai esti si o sa-si dea seama iubitul tau de asta la primul contact sexual.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata a avut in vedere ca daca si-a introdus o periuta de dinti mai poate fi insarcinata vreodata...adica daca va mai putea face copii pe parcursul vietiii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur insarcinata nu esti

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| cristina_9744 a răspuns:

Wow, insarcinata sigur nu esti dragahee hee
Virgina? hmm. daca zici ca acea periuta avea 7 cm eu cred ca nu mai esti.
Ce ar fi sa faci un control ginecologic?
Daca aceste pareri nu le crezi ar fi cazul sa te duci.
DMN...asta e noua cu periuta
nu am mai auzit.sincerlaughing)

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| razvanrrl a răspuns:

Stai linistita, ca in niciun caz nu poti fi insarcinata doar daca ai avut un contact sexual cu un baiat. In privinta virginitatii...nu sunt eu un mare expert in chestia asta, dar cand am facut-o si eu prima oara, prietena mea era tot virgina(de lucrul asta sunt absolut sigur) si ei nu i-a curs sange. Doar a durut-o putin. Deci ori ai si tu himenul elastic, ori nu ai introdus suficient periuta. Au mai spus cativa: nu-ti mai introduce periuta pentru ca e ascutita si risti sa faci vreo prostie...mai bine foloseste degetul. Te-am salutat si ai grija:*