Buna seara dragostea mea. Ce faci? Esti bine? Acum am ajuns acasa si ma pun sa dorm. Te pup dulce, dulce si sa nu uiti tot ce insemni pentru mine! :*
"ola cori, cf? eu nu d mult am ajuns acas, numa ce am terminat d papat si m-am bagat in pat ca mie cam somn, maine ne intl cu ajtia pe la 6-7, ink nu stiu sigur, nb:*tq:*" deci.iti dai seama ce interesant
Ai fost bun doar de plimbat, dar acum ca nu mai poti sa ma plimbi du-te dracul. Daca ai pe alta nu inseamna ca ma oftici, am obtinut ce am vrut! Te iubesc! - acu spuneti si voi, primit de la o fosta cu care am stat 6 ani si m-a inselat, mancat de bani, etc. Azi m-am certat cu ea si cu masa pe strada, culmea ele urlau si eu am plecat si ele inca urlau dupa mine
De la Orange cu ceva castiguri sau reduceri la Practiker.De obicei nu le citesc pana la capat!
Resimt acut o sublimare abisala a sinelui si o dezinhibare adleriana a personalitatii pentru ca nu vrei sa imi raspunzi la telefon
Orange: Acum ai ocazia sa iti imbunatatesti serviciile 3G, wap si nu stiu ce.imi trimit mereu... ipocritii dar tu andaluzia? oare "Esti in perioada de gratie?"
S`aud ca-i murit cu mine nu mai ce discuta te-am vazut cu aia de mana ...cu dragoste andreea
Vreau sa ma ierti pentru tot ce s-a intamplat nu am vrut sa iti fac rau sa ma razbun pe tine ca stiu cu e sa suferi ai incredere in dumnezeu si poate intr-o buna zi totul va fi bine. te pup
Ce faci mai vi afara?
te astept in fata blocului...
ciao porumbita mea...
te iubesc
"Animaloo pleci de la prima ora? Ca vin baietii sa ne intalnim in 9 luni, am vb si' cu ea si n-a comentat nimic, oricum nu ne'a crezut" Ora:10 in cap
Speific; parcul de 9 luni, denumirea vine de la... v'ati dat seama
Bafta.
George0197 întreabă: