Ai primit 20 de SMS-uri natioanale pentru fiecare gol marcat de Dinamo plus 1 euro bonus pentru victorie
"Cum mai sa ia bataie Steaua in halul asta.Eu daca as fi stelista as tine de azi incolo cu Dinamo. N-am avut cu cine juca. Ti-as zice noapte buna dar stiu ca n-o sa ai parte de asa ceva.
P. S:Saluta-l pe nenea Mircea din partea mea
P. S2inamo e cea mai tare. Te rog sa nu ma injuri de prea multe ori in gand.Nu e vina mea ca tin cu cea mai buna echipa"
As scrie si ce am raspuns eu... dar totusi nu
"Fata hai in clasa de pe teren ca zbiara maimuta giudy ca nu are cu cine sa faca ora. Zbenghi."
"Ce draq ai))inca ma gandesc la tine. aa daaa.vezi ca ai luat 11+++++ la chimie
Asta'i ))))))))))
"stau aici in pat, si a ramas parfumul tau pe perna, o sa dorm cu ea in brate dar era mai bine daca adormeam si te tineam pe tine in brate, sa stau la pieptul tau. te iubesc mult mami meu scump si drag " dragostea asta ce face din noi :-( :-(
"Unde esti mah prostule? Emil" )... Explicatia : nu stiau astia dc numai vin la antrenamente pierdusem bus-ul
Ce dracu ai ma de nu mai dai pe la scoala? a zis vitik aia de prof.de franceza ca se duce la mata sa-i zic ca nu ai fost azi l sc...la care eu:da-o fah in *** de fraiera ca, cand ma duc ai pun guma-n cap iar
"sunt in examen"
de la prieten pentru ca ii trimisesem eu ''sa iti pui telefonul pe vibratii si sa ti-l bagi in... buzunar, ca pe silentios nu-l simti "
Zdreanta. treci si tu p'afara.)Lasa draq cartea de istorie si aia de fizica ca esti aeriana). Am noutati"Scz limbajul
George0197 întreabă: